FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A zašto vama smeta to što mi "maštamo" ? 

- franklampard8
- Kontakt:
Lakse je sa ves masinom uspostaviti komunikaciju.stannis je napisao/la:Hajd dobro imate. Nije 700, nego imate 2 miliona. Dzaba s vama komunicirati kad imate svoju neku bajku, imaginarni klub i pare.
1946
TeaM87 je napisao/la:prvo pa musko, previse gledas naucnu fantastikuAmca007 je napisao/la:Rezime sezone.
Kako god mozemo biti zadovoljni. Prvenstveno radom nase uprave i ja ne mogu da vjerujem da se na stadionu vise ne pjeva UPRAVA NAPOLJE i slicno. Mi smo postali toliko jaki da kad negdje dolazimo, kao da dolazi Real. I hvala upravi na tome.
Igracki kadar je jako dobar, moze bolje ali je dobar. Volio bi da zadrzimo Jajala i Stojceva, jer je Jajalo vanserijski talenat, ali bice tesko, mada to Dulja moze nadoknadit, slicno igraju.
Ocekujem bar cetvrto pretkolo, a mozda i sa dobrim pojacanjima i pripremama da budemo u grupnoj fazi.
Hvala ti Sarajevo na svemu. 17-og ocekujem minimalno 20000 i da zagrmimo kao nikada do sada.
Pozz braco po boji...
Ja sam siguran u jedno, da u narednih 10 godina Vi cete nama gledati u ledja....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kada bi u subotu izašli sa ovim sastavom, šta mislite koliko bi golova dali i primili..

Primili bi vjerovatno bar 1, a teško bi 2 dali. Ma treba izvesti najjače što imamo, osim ako je neko baš umoran. Daleko je do utak. s Čelikom, a zadnje je kolo, nek igraju najbolji, nema se za šta čuvati. Daj nam Jajala da uživamo još ovo malo dok je naš igračhilmo je napisao/la:Kada bi u subotu izašli sa ovim sastavom, šta mislite koliko bi golova dali i primili..![]()
![]()

- franklampard8
- Kontakt:
Upravo takoAlen1987 je napisao/la:Primili bi vjerovatno bar 1, a teško bi 2 dali. Ma treba izvesti najjače što imamo, osim ako je neko baš umoran. Daleko je do utak. s Čelikom, a zadnje je kolo, nek igraju najbolji, nema se za šta čuvati. Daj nam Jajala da uživamo još ovo malo dok je naš igračhilmo je napisao/la:Kada bi u subotu izašli sa ovim sastavom, šta mislite koliko bi golova dali i primili..![]()
![]()

1946
-
- Kontakt:
TO je malo previse...pokusati ovakohilmo je napisao/la:Kada bi u subotu izašli sa ovim sastavom, šta mislite koliko bi golova dali i primili..![]()
![]()
-------------------Dejo----------------
Tatko--Muharemovic?--Dupovac---puzi
---------Kovacevic-----Jajalo------------
travancic------------------------stojcev
----------------handzic-----------------
-------------------velkoski/bilbija(Jednog odmorit)
dosta jaka ali i izmjesana postava sa travom,handzetom,kovacevicem i muharemovicem na stoperu.
Ako bi rezultat isao kako treba ubacit Radovca umjesto Kovacevica oko 60 minute (minimalno pola sata da dobije).A ako rezultat bude dobar bas bas onda umjesto Jajala, da isprobamo njih dvojicu u tandemu.
Ako Bilbija pocne onda ubacit Krstu isto oko 60 min (il obrnuto) te eventualno izvest Miloša a ubacit Vusljanina/Purica zadnjih 15 min da zatvore tekmu malo.
Mozda ako rezultat bude bas dobar i siguran naci mjesta za Plakala na golu.
Kljucno bi mi bilo da Kovacevic i Muharemovic odigraju sto vise.Kovacevic da nastavi sa svojim kaljenjem (iz aviona se vidi da ce biti dobar igrac za nas, mozda nece biti Jajalo novi

Radovcu bi isto dao ako nista 30 min ili poluvrijeme.Handzetu sat vremena najmanje.Sumnjam da ima snage za cijelu pa mu je to mjera.
Sa travancicem ne znam, ako nece ostati kod nas i ako se ne racuna na njega odma ga precrtati.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 09 maj 2014, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
znaci ona standardna prica kao zadnjih 5 godina ?Amca007 je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Rezime sezone.
Kako god mozemo biti zadovoljni. Prvenstveno radom nase uprave i ja ne mogu da vjerujem da se na stadionu vise ne pjeva UPRAVA NAPOLJE i slicno. Mi smo postali toliko jaki da kad negdje dolazimo, kao da dolazi Real. I hvala upravi na tome.
Igracki kadar je jako dobar, moze bolje ali je dobar. Volio bi da zadrzimo Jajala i Stojceva, jer je Jajalo vanserijski talenat, ali bice tesko, mada to Dulja moze nadoknadit, slicno igraju.
Ocekujem bar cetvrto pretkolo, a mozda i sa dobrim pojacanjima i pripremama da budemo u grupnoj fazi.
Hvala ti Sarajevo na svemu. 17-og ocekujem minimalno 20000 i da zagrmimo kao nikada do sada.
Pozz braco po boji...
prvo pa musko, previse gledas naucnu fantastiku
Ja sam siguran u jedno, da u narednih 10 godina Vi cete nama gledati u ledja....
FKŽ !
-
- Kontakt:
jesmo pricali 5 godina al sad imamo sve preduslove da tako i bude 

-
- Kontakt:
preduslove o kojima samo vi sanjate da imate. Ostalo je u domenu naucne fantastike, pored ovako jakog Zelje. Pet godina 4. trofeja. Sila!bordobijeli je napisao/la:jesmo pricali 5 godina al sad imamo sve preduslove da tako i bude
A vi 15 godina mozda drugi trofej!

-
- Kontakt:
po svemu sudece fcs bi trebalo da bude bayern ove lige, i bit ce sigurno... ipak OGROMNA je stvar imat jednog tana iza ledja, iako taj lik nema pojma o fudbalu uopste, ima lovu, drugi ljudi ce upravljat klubom.... koliko god nekim to bilo tesko priznat, cinjenica je da su trenutno daleko daleko najstabilniji financijski, a pare cine sve danas...
-
- Kontakt:
a yebo te svetac al ga lik slagaBio sam na utakmici , znali su zenicani da navijam za sa... al ni jedan ruzan pogled nije upucen , jos poslije tekme otisao na kamberovice sjedio s njihovom ekipom , pa imali simpaticnu raspravu oko premijer lige ... hocu da kazem da su ljudi super da nije tako sve kao sto se prica ! imam slike za dokaz
sto se tice utakmice , vidi se da je sarajevo profesionalnija ekipa , bolje stoji na terenu , kontre kad idu zna se ko sta radi , osim purica svi su bili na nivou , u celika onaj 22 katastrofa , pa likovi krenu u kontru a on zaostaje svaki napad , pa je dosta pomogaoJajala zadrzat kako se zna i umije

Ne mogu da op Ne prokomentarisem ove djecije rasprave. De ba, spustite se na zemlju, kakvih 10 godina vladanja, kakav Bayern ???
Shvatate li vi da Tan nije Abramović ? Da mi što zaradimo to potrosimo, a Tan će dugove da izmiri i akademiju da riješi. Smirite strasti, na zemlju djeco da ne bude kasnije što vas provociraju kad sami izazivate.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Shvatate li vi da Tan nije Abramović ? Da mi što zaradimo to potrosimo, a Tan će dugove da izmiri i akademiju da riješi. Smirite strasti, na zemlju djeco da ne bude kasnije što vas provociraju kad sami izazivate.
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Da Bog da vazda bili ovako jaki ko ove sezone!SandorClegane je napisao/la:preduslove o kojima samo vi sanjate da imate. Ostalo je u domenu naucne fantastike, pored ovako jakog Zelje. Pet godina 4. trofeja. Sila!bordobijeli je napisao/la:jesmo pricali 5 godina al sad imamo sve preduslove da tako i bude
A vi 15 godina mozda drugi trofej!
Ti si legendaGangEvil je napisao/la:Da Bog da vazda bili ovako jaki ko ove sezone!SandorClegane je napisao/la: preduslove o kojima samo vi sanjate da imate. Ostalo je u domenu naucne fantastike, pored ovako jakog Zelje. Pet godina 4. trofeja. Sila!

Ma igrati u najjačem sastavu, tu u prvom redu mislim na Purića i Puzigaću.
-
- Kontakt:
Dati priliku Travančiću svih 90 min.
-
- Kontakt:
...zaboravih...i Kovačeviću
ako ne bude mahmuranfcsforever je napisao/la:Dati priliku Travančiću svih 90 min.

1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, MrPink, napoleon72, riki46 i 58 gostiju.