Hvala ti. Al mislio sam sta ce se na glavnom pomocnom radit,samo trava,drenaza ili i rasvjeta?super je napisao/la:posle ovog pomocnog rekose da se prelazi na glavni teren,a posle toga iza istoka na betonu ce se postaviti trava sa montazom balona(zimi) za pionireneroazzuro je napisao/la:A sta je za pomocni? Sta ce se tu radit?
P.S. Ove pionire treba kaznit! Tako mladi,a tako okrutni... Sta oni misle cemu ih to vodi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ne kazem da mu fali nesto,nego sam misljenja da je edis bolje rjesenje,mozda grijesim al to je moje misljenjeBuu je napisao/la:Sta fali Adzemu ?

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Prvenstveno treba ligu skresati na 10 ozbiljnih klubova koje prvenstveno zele igra nogomet i nesto zaradti od istog.AsharaK je napisao/la:Treba bolje organizovati i ovu ligu za pionire, čuj kantonalna liga grupa 3...
Tako sve ostalo napraviti.
Tj, napraviti adekvatnu konkurenciju u ligi pa onda mozemo porediti kako Rijeka napravi uspijeh a mi ne...
Nego kada ste kod trenera, ja iskreno nisam za te mlade sada.
Prije bih volio nekog starijeg strucnjaka, da se malo igra prvesntveno promijeni. Nekako sam se bas zasitio igre sa jednim napacem gore, koje fakticki bez jakih bekova i krila u evropi ne pije vode.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Ma ne znam, meni su dragi obojica. Koji god da bude svejedno mi. Mada odlicnu stvar rade u omladinskom pogonu, vise bi volio da ostanu tamo.super je napisao/la:ne kazem da mu fali nesto,nego sam misljenja da je edis bolje rjesenje,mozda grijesim al to je moje misljenjeBuu je napisao/la:Sta fali Adzemu ?
Treba ostaviti Dinu, nek se okusa i on.
NO PYRO NO PARTY
Prijatelji,kvote zna li ko kako se kreću sad za subotu Rudar-Željo ,bujrum hah,poz.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ja ne znam da ima trener na ovim prostorima a da se gotivi kao Amar Osim. Jednostavno navijači ga vole i ne znam zašto je otišao, došao je Dino odradio korektno sezonu i nipošto ne bih volio da ga smijene i postave nekog drugog. Ako već žele postaviti nekog drugog onda bih volio da je to Edis jer mi je bio drag i dok je bio igrač.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nije Amar nigdje otisao, samo je dosao na bolje funkciju, tj onu sa koje moze bolje i vise da vidi.jaludovolimte je napisao/la:Ja ne znam da ima trener na ovim prostorima a da se gotivi kao Amar Osim. Jednostavno navijači ga vole i ne znam zašto je otišao, došao je Dino odradio korektno sezonu i nipošto ne bih volio da ga smijene i postave nekog drugog. Ako već žele postaviti nekog drugog onda bih volio da je to Edis jer mi je bio drag i dok je bio igrač.

Amar je tu vise nego ikad.
Da imamo covjeka kalibra Amar-a, vjerujem da bi se ovaj vratio na svoje staro mjesto, ali to tada, neka ga ovdje gdje trenutno jeste.
Sto se tice utakmice, mislim da ove price sto kruze da je Zeljo vec pustio Rudar, treba da padnu u vodi.
Jbg, zao mi je Rudara, ali zasto se svi nadu vaditi od 32 kola u 32 protiv Zelje. Meni to nikada nece biti jasno!
Jbg, ako ce se odnosi pokvariti radi jedne utakmice, gdje treba i jednim i drugim, onda ti odnosi i nisu tako bas dobri, nego nasla se dvojica u **** pa hajde da malo budemo burazeri. **** to prijateljstvo onda. Igraj, bori se, ako bude bolji, pruzi ruku i gotovo...
nece li bog dati da se nesto i uradiTeaM87 je napisao/la:danas na pomocnom zvanicno poceli radovi, pomocu nekog traktora, bagera, sta li vec su rasporedili zemlju po terenu, takodjer, Šiljak, Amar i jos neki (opasni ljudi) su nesta pricali na terenu

Ovo sto se tice trenera je suplja. Dino ostaje trener. 

Vidio sam na derbiju na sjeveru Pliseka. On vam se nesto mota oko kluba, mogao bi opet doci...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
nek ne dolazi,od onog trenutka kad je preuzeo naše komšije meni je pao u očima kao čovjek,draže mi je da je Dino trener ili Sablja ili Adžem,ljudi koji vole klub svim srcem nego neki čovjek koji ce tu doci da uzme što više novca..Amca007 je napisao/la:Vidio sam na derbiju na sjeveru Pliseka. On vam se nesto mota oko kluba, mogao bi opet doci...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
HHAHAHAHHAHA, ovi pitari su stvarno prejadna sorta ljudi. Amar da dovede Fišeka.Amca007 je napisao/la:Vidio sam na derbiju na sjeveru Pliseka. On vam se nesto mota oko kluba, mogao bi opet doci...![]()
![]()

- Capt_Billy
- Kontakt:
City ce se vjerovatno morati rijesavati igraca koji nisu iz EU, posto je novi zakon na Otoku (vjerovatno samo Eng) stupio na snagu, sa ciljem unaprijedivanja i promocije vlastitih nogometasa.
Dakle, od sljedece sezone, samo dva strana VAN EU mogu biti u ENG timovima.
Koliko ja znam, City ispade prava legija stranaca kada i tako gledamo.
Tako momci, vjerovatno ce biti dobre vijesti..

-
- Kontakt:
To ti je tako suplja prica da ne moze supLJija .Capt_Billy je napisao/la:City ce se vjerovatno morati rijesavati igraca koji nisu iz EU, posto je novi zakon na Otoku (vjerovatno samo Eng) stupio na snagu, sa ciljem unaprijedivanja i promocije vlastitih nogometasa.

Neko pita zasto je Amar otisao. Vjerujem da je vecina ljudi koja je obavljala bilo koju zahtjevniju poziciju upoznata sa zasicenoscu, kada vise ne mozete da izvucete motivaciju za rad pa koliko god voljeli to. Jednostavno, kada sve ostaje u istoj kolotecinu gubite volju, a vjerujem da je to sto se desilo Amaru.
Neko me je pitao da li postoji sansa da ne budemo nosioci u drugom prektolu. Sansa postoji, ali mislim da je niska.
I sto se tice rada na betonskom terenu iza istoka kako bi se napravio balon, podrzavam, no ako ikada krene rad na stadionu, iza istoka mora da bude trg. To ako klub ne prepozna, izgubit ce mnogo.
Neko me je pitao da li postoji sansa da ne budemo nosioci u drugom prektolu. Sansa postoji, ali mislim da je niska.
I sto se tice rada na betonskom terenu iza istoka kako bi se napravio balon, podrzavam, no ako ikada krene rad na stadionu, iza istoka mora da bude trg. To ako klub ne prepozna, izgubit ce mnogo.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tesko nosioci u 2??? Da mozda ne mislis na 3 pretkolo?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Rekao sam da postoji mogucnost ali da je niska da NE budemo nosioci u drugom pretkolu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tesko nosioci u 2??? Da mozda ne mislis na 3 pretkolo?
Sto se tice radova na pomocnom ovako stvari stoje.Pravit ce se 3 terena,a sve radi poboljsanja uslova treniranja kako prvog tima tako i ostalih.Postoji velika vjerovatnoca da se urade i reflektori,tako da ce ugodjaj biti potpun.
-
- Moderator
- Kontakt:
#Respect manijaci nalazite se u Top-5 Ultras of the Week 
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje ce stati ta 3 terena, jedina solucija je da sruse ono brdo pored.DANDY je napisao/la:Sto se tice radova na pomocnom ovako stvari stoje.Pravit ce se 3 terena,a sve radi poboljsanja uslova treniranja kako prvog tima tako i ostalih.Postoji velika vjerovatnoca da se urade i reflektori,tako da ce ugodjaj biti potpun.
A sto se tice balona sa umjetnom travom to je dobra ideja, ali je kratkorocna, s obzirom da cemo kad tad tamo praviti tribinu, ili ipak dugorocna, ako nastavimo cekati stranog investitora

FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.