FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 08 maj 2014, 22:50

super je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:A sta je za pomocni? Sta ce se tu radit?
P.S. Ove pionire treba kaznit! Tako mladi,a tako okrutni... Sta oni misle cemu ih to vodi :cool:
posle ovog pomocnog rekose da se prelazi na glavni teren,a posle toga iza istoka na betonu ce se postaviti trava sa montazom balona(zimi) za pionire
Hvala ti. Al mislio sam sta ce se na glavnom pomocnom radit,samo trava,drenaza ili i rasvjeta?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 08 maj 2014, 22:51

Buu je napisao/la:Sta fali Adzemu ?
ne kazem da mu fali nesto,nego sam misljenja da je edis bolje rjesenje,mozda grijesim al to je moje misljenje ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2014, 22:52

AsharaK je napisao/la:Treba bolje organizovati i ovu ligu za pionire, čuj kantonalna liga grupa 3...
Prvenstveno treba ligu skresati na 10 ozbiljnih klubova koje prvenstveno zele igra nogomet i nesto zaradti od istog.

Tako sve ostalo napraviti.

Tj, napraviti adekvatnu konkurenciju u ligi pa onda mozemo porediti kako Rijeka napravi uspijeh a mi ne...

Nego kada ste kod trenera, ja iskreno nisam za te mlade sada.
Prije bih volio nekog starijeg strucnjaka, da se malo igra prvesntveno promijeni. Nekako sam se bas zasitio igre sa jednim napacem gore, koje fakticki bez jakih bekova i krila u evropi ne pije vode.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 maj 2014, 23:00

super je napisao/la:
Buu je napisao/la:Sta fali Adzemu ?
ne kazem da mu fali nesto,nego sam misljenja da je edis bolje rjesenje,mozda grijesim al to je moje misljenje ;)
Ma ne znam, meni su dragi obojica. Koji god da bude svejedno mi. Mada odlicnu stvar rade u omladinskom pogonu, vise bi volio da ostanu tamo.
Treba ostaviti Dinu, nek se okusa i on.
NO PYRO NO PARTY

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 08 maj 2014, 23:06

Prijatelji,kvote zna li ko kako se kreću sad za subotu Rudar-Željo ,bujrum hah,poz.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 08 maj 2014, 23:11

Ja ne znam da ima trener na ovim prostorima a da se gotivi kao Amar Osim. Jednostavno navijači ga vole i ne znam zašto je otišao, došao je Dino odradio korektno sezonu i nipošto ne bih volio da ga smijene i postave nekog drugog. Ako već žele postaviti nekog drugog onda bih volio da je to Edis jer mi je bio drag i dok je bio igrač.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 08 maj 2014, 23:18

jaludovolimte je napisao/la:Ja ne znam da ima trener na ovim prostorima a da se gotivi kao Amar Osim. Jednostavno navijači ga vole i ne znam zašto je otišao, došao je Dino odradio korektno sezonu i nipošto ne bih volio da ga smijene i postave nekog drugog. Ako već žele postaviti nekog drugog onda bih volio da je to Edis jer mi je bio drag i dok je bio igrač.
Nije Amar nigdje otisao, samo je dosao na bolje funkciju, tj onu sa koje moze bolje i vise da vidi. ;) :)
Amar je tu vise nego ikad.

Da imamo covjeka kalibra Amar-a, vjerujem da bi se ovaj vratio na svoje staro mjesto, ali to tada, neka ga ovdje gdje trenutno jeste.

Sto se tice utakmice, mislim da ove price sto kruze da je Zeljo vec pustio Rudar, treba da padnu u vodi.
Jbg, zao mi je Rudara, ali zasto se svi nadu vaditi od 32 kola u 32 protiv Zelje. Meni to nikada nece biti jasno!

Jbg, ako ce se odnosi pokvariti radi jedne utakmice, gdje treba i jednim i drugim, onda ti odnosi i nisu tako bas dobri, nego nasla se dvojica u **** pa hajde da malo budemo burazeri. **** to prijateljstvo onda. Igraj, bori se, ako bude bolji, pruzi ruku i gotovo...

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 08 maj 2014, 23:28

TeaM87 je napisao/la:danas na pomocnom zvanicno poceli radovi, pomocu nekog traktora, bagera, sta li vec su rasporedili zemlju po terenu, takodjer, Šiljak, Amar i jos neki (opasni ljudi :mrgreen: ) su nesta pricali na terenu
nece li bog dati da se nesto i uradi :) pa ako nista za nasu djecu ... jer puno nam znace :) budimo realni u skoroj buducnosti jedino nas oni mogu izvuc

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 08 maj 2014, 23:29

Ovo sto se tice trenera je suplja. Dino ostaje trener. ;)

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 09 maj 2014, 00:00

Vidio sam na derbiju na sjeveru Pliseka. On vam se nesto mota oko kluba, mogao bi opet doci...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 maj 2014, 01:05

Amca007 je napisao/la:Vidio sam na derbiju na sjeveru Pliseka. On vam se nesto mota oko kluba, mogao bi opet doci...
nek ne dolazi,od onog trenutka kad je preuzeo naše komšije meni je pao u očima kao čovjek,draže mi je da je Dino trener ili Sablja ili Adžem,ljudi koji vole klub svim srcem nego neki čovjek koji ce tu doci da uzme što više novca..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 09 maj 2014, 01:39

Amca007 je napisao/la:Vidio sam na derbiju na sjeveru Pliseka. On vam se nesto mota oko kluba, mogao bi opet doci... :urnebes: :clap:
HHAHAHAHHAHA, ovi pitari su stvarno prejadna sorta ljudi. Amar da dovede Fišeka. :clap: :urnebes: :lol:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 09 maj 2014, 01:45

City ce se vjerovatno morati rijesavati igraca koji nisu iz EU, posto je novi zakon na Otoku (vjerovatno samo Eng) stupio na snagu, sa ciljem unaprijedivanja i promocije vlastitih nogometasa.

Dakle, od sljedece sezone, samo dva strana VAN EU mogu biti u ENG timovima.

Koliko ja znam, City ispade prava legija stranaca kada i tako gledamo.

Tako momci, vjerovatno ce biti dobre vijesti.. :)

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 09 maj 2014, 01:48

Capt_Billy je napisao/la:City ce se vjerovatno morati rijesavati igraca koji nisu iz EU, posto je novi zakon na Otoku (vjerovatno samo Eng) stupio na snagu, sa ciljem unaprijedivanja i promocije vlastitih nogometasa.

Dakle, od sljedece sezone, samo dva strana VAN EU mogu biti u ENG timovima.

Koliko ja znam, City ispade prava legija stranaca kada i tako gledamo.

Tako momci, vjerovatno ce biti dobre vijesti.. :)
To ti je tako suplja prica da ne moze supLJija . :)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 maj 2014, 02:00

Neko pita zasto je Amar otisao. Vjerujem da je vecina ljudi koja je obavljala bilo koju zahtjevniju poziciju upoznata sa zasicenoscu, kada vise ne mozete da izvucete motivaciju za rad pa koliko god voljeli to. Jednostavno, kada sve ostaje u istoj kolotecinu gubite volju, a vjerujem da je to sto se desilo Amaru.

Neko me je pitao da li postoji sansa da ne budemo nosioci u drugom prektolu. Sansa postoji, ali mislim da je niska.

I sto se tice rada na betonskom terenu iza istoka kako bi se napravio balon, podrzavam, no ako ikada krene rad na stadionu, iza istoka mora da bude trg. To ako klub ne prepozna, izgubit ce mnogo.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 maj 2014, 02:13

Tesko nosioci u 2??? Da mozda ne mislis na 3 pretkolo?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 maj 2014, 02:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:Tesko nosioci u 2??? Da mozda ne mislis na 3 pretkolo?
Rekao sam da postoji mogucnost ali da je niska da NE budemo nosioci u drugom pretkolu.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 maj 2014, 07:28

Sto se tice radova na pomocnom ovako stvari stoje.Pravit ce se 3 terena,a sve radi poboljsanja uslova treniranja kako prvog tima tako i ostalih.Postoji velika vjerovatnoca da se urade i reflektori,tako da ce ugodjaj biti potpun.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 maj 2014, 09:43

#Respect manijaci nalazite se u Top-5 Ultras of the Week ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 maj 2014, 10:54

DANDY je napisao/la:Sto se tice radova na pomocnom ovako stvari stoje.Pravit ce se 3 terena,a sve radi poboljsanja uslova treniranja kako prvog tima tako i ostalih.Postoji velika vjerovatnoca da se urade i reflektori,tako da ce ugodjaj biti potpun.
Gdje ce stati ta 3 terena, jedina solucija je da sruse ono brdo pored.

A sto se tice balona sa umjetnom travom to je dobra ideja, ali je kratkorocna, s obzirom da cemo kad tad tamo praviti tribinu, ili ipak dugorocna, ako nastavimo cekati stranog investitora :cry:
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.