Sto ne mogu ovih hvalospjeva, kad nesto ne valja pa na silu ga hvalit. O kakvim ti drenazama pricas kad ne znas ni sta to znaci? Jel to ovo sto je krampom oko stadiona iskopano? Koja je to vrsta drenaze prugasta ili riblja kost. Koji je poprecni nagib od centra igralista prema aut linijama, jer na ovoj slici vidim da citav pad ide s lijeva na desno pa cak i visine stativa nisu u ravnini jedna drugoj, pa precka ima blagi pad. Nemoj se provaljivat, i priznaj da su uslovi vise nego losi, a na stranu to sto oni vole tu bit, jedina prednost sto su u tim nekim brdima pa ce se nadisat cistog zraka.Akrndzija je napisao/la:ceze je napisao/la:Sve to izglda lijepo kad sunce sija i kad je trava svježe pokošena.
Vidjet ćemo poslije prve kiše i jednog treninga na šta će ličiti.
Renovirane svlačionice će u najboljem slučaju izgledati kao one u osnovnim školama.
Ne znam jesi li ikada bio na stadionu, Famos ima najbolju drenazu u drzavi, doduse sada stadionu u Zenici, je ponovo radjen tako da je on bolji i ako mislis na onaj klip sto je sniman i postavljen to uopste nije sa terena vec iza ograde.
Ne bi Ciro bezveze odabrao mjesto u Hrasnici da se radi o nekom terenu gdje nema uslova
Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Vidi se da nikad nisi bio na ovom travnjaku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Teren u Hrasnici je jedan od najboljih koje sam vidio,sad posle ovih korekcija je sigurno jos bolji,jedva cekam prvi trening.
Ako neko misli da su tereni u centru bolji,vara se.
Steta jeste ne koristiti centar,ali nasa repka ima fenomenalne uslove i na Ilidzi,samo da Safet uspostavi kontrolu nad desavanjima u hotelu i po pitanju izlazaka.
Ako neko misli da su tereni u centru bolji,vara se.
Steta jeste ne koristiti centar,ali nasa repka ima fenomenalne uslove i na Ilidzi,samo da Safet uspostavi kontrolu nad desavanjima u hotelu i po pitanju izlazaka.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Virtual na tom stadionu Dzeki probaciv'o kroz noge. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
I naš ovaj ima odličnu drenažu, mogli su navratiti jedan dan na treningVirtu4l je napisao/la:Vidi se da nikad nisi bio na ovom travnjaku.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gore od toga da se ne koristi trening kamp u Zenici jesu ovi pokusaji da se Hrasnica i Ilidza predstave kao idealno mjesto za pripreme i to samo zato sto nekom licno to odgovara.Zamisli novinara koji pravda takvo nesto iskljucivo time sto ce njemu licno biti blize otici tu i pratiti desavanja na pripremama.Znaci bitnije je njemu da je njemu lakse i blize nego da reprezentacija ima vrhunske uslove za pripreme.
Sve neki lokalinteresi,Boze sacuvaj.Tragicno.
Sve neki lokalinteresi,Boze sacuvaj.Tragicno.
I opet od priprema pravimo derneke i vasar.Slusam juce,pozivaju se Zmajevi da svojim prisustvom uvelicaju finale kupa,pa se pozivaju u Zenicu na ispracaj,pa se pozivaju u Gradacac pa ko zna gdje se sve ne pozivaju.
Zmajevi imaju svog posla.trebaju se pripremiti za svjetsko prvenstvoa a s obzirom da smo vec hendikepirani nedostatkom visinskih priprema,uslovima u kojima ce se pripremati,bilo bi dobro da se prestane sa budalastinama.Izggleda kod nas sve po starom,okupljanja se koriste za feste i derneke i populisticko ulizivanje i slikanja sa fanovima umjesto da se ozbiljno povede racuna da se pripreme odrade kako dolikuje.
Sta reci,dobrodosli u BiH.
Zmajevi imaju svog posla.trebaju se pripremiti za svjetsko prvenstvoa a s obzirom da smo vec hendikepirani nedostatkom visinskih priprema,uslovima u kojima ce se pripremati,bilo bi dobro da se prestane sa budalastinama.Izggleda kod nas sve po starom,okupljanja se koriste za feste i derneke i populisticko ulizivanje i slikanja sa fanovima umjesto da se ozbiljno povede racuna da se pripreme odrade kako dolikuje.
Sta reci,dobrodosli u BiH.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ti ili nisi upucen ili podvaljujes,Zmajevima je svaki cetvrti dan slobodan,moci ce ga provesti gdje god i kako god hoce.Vec to znaci da od 12 dana ostaje samo 8 za konkretan rad.I sta sad trebaju i tih 8 potrositi setajuci po kojekakvim manifestacima.Ma bravo.Sabinho je napisao/la:Treba ih zatvoriti u sobe i ne dati im da izadju iz njih.
Ćiro je i imao samo Hrasnicu.Akrndzija je napisao/la:ceze je napisao/la:Sve to izglda lijepo kad sunce sija i kad je trava svježe pokošena.
Vidjet ćemo poslije prve kiše i jednog treninga na šta će ličiti.
Renovirane svlačionice će u najboljem slučaju izgledati kao one u osnovnim školama.
Ne znam jesi li ikada bio na stadionu, Famos ima najbolju drenazu u drzavi, doduse sada stadionu u Zenici, je ponovo radjen tako da je on bolji i ako mislis na onaj klip sto je sniman i postavljen to uopste nije sa terena vec iza ograde.
Ne bi Ciro bezveze odabrao mjesto u Hrasnici da se radi o nekom terenu gdje nema uslova
Bio sam nekoliko puta i teren jest dobar, ali ne toliko dobar da se na njemu sprema reprezentacija koja putuje u Brazil.
Prateći objekti su dno dna, tačnije zgrada u kojoj je svlačionica.
Da ne spominjem čopore pasa koji budu na svakom trening, nadam se da će i po tom pitanju nešto uraditi.
Ovo da je teren bolji od terena trening kampa u Zenici je smiješno.
U Zenici imaju jedan teren sa prirodnom travom, jedan sa umjetnom, sobe za rekreaciju, sobe za masažu, saune.
U Hrasnici imaju teren sa prirodnom travom, betonski teren i hotelsku sobu na Ilidži gdje stave stol za masažu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dovoljno je samo pogledat ogradu oko stadiona,klupe,tribine.I sad ce medijski izjestaji odatle ici u svijet,kako se priprema reprezentacija BiH 

Ima i toga.
Uglavnom, nemam ja ništa protiv Hrasnice i da nema trening kampa u Zenici, koji je najmoderniji sportski objekat u državi i jedan od dva u bivšoj Jugoslaviji, ja ne bih ništa rekao. Čak bi mi drago bilo da se ekipa sprema u BiH, ali pored kampa ova odluka je meni lošija nego pozivanje Svena u reprezentaciju.
Uglavnom, nemam ja ništa protiv Hrasnice i da nema trening kampa u Zenici, koji je najmoderniji sportski objekat u državi i jedan od dva u bivšoj Jugoslaviji, ja ne bih ništa rekao. Čak bi mi drago bilo da se ekipa sprema u BiH, ali pored kampa ova odluka je meni lošija nego pozivanje Svena u reprezentaciju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Hajde sto A-repka ne koristi centar u Zenici, ali koliko ja znam nisu jos koristili ni mlade reprezentacije? Zasto je onda pravljen taj centar? Slazem se da mozda Zenica nije idealno mjesto za taj kamp, ali oni su dali zemljiste i tu su potroseni milioni. Nevjerovatno sta se tu desava. Kao da je BiH Dubai pa da se tek tako mogu bacat pare.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mislim da tu imaju neki repovi od prije, i da se neki ugovori/talovi moraju ispoštovati do kraja.Cartman je napisao/la:Hajde sto A-repka ne koristi centar u Zenici, ali koliko ja znam nisu jos koristili ni mlade reprezentacije? Zasto je onda pravljen taj centar? Slazem se da mozda Zenica nije idealno mjesto za taj kamp, ali oni su dali zemljiste i tu su potroseni milioni. Nevjerovatno sta se tu desava. Kao da je BiH Dubai pa da se tek tako mogu bacat pare.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da bi trening centar NFS BiH na Crkvickom brdu U Zenici funkcionisao potrebno je da se osnuje preduzece koje ce upravljati istim, ili da se pridruzi nekom od postojecih Javnih preduzeca koje ce ga preuzeti pod svoje okrilje...e sada to znaci da je potrebno imenovati direktora centra, uposliti osoblje koje ce raditi u Centru ( motel, redari, konobari, radnici na odrzavanju, itd ) sto podrazumjeva u startu po nekim procjenama 20 - ak uposlenih minimum...koliko imam informaciju hotel Dubrovnik na sebe preuzima ugostiteljski dio objekta, a ostalo visi, a zasto....niko sada ne zeli na sebe da preuzme finansiranje tih uposlenih i troskova Centra u oskudici kakva jeste, a pogotovo Opcina Zenica koja je uradila ogromne ustupke za izgradnju istog, jer za uzvrat ne dobijaju nista jer taj objekat ne mogu nikome da rentaju, dok sa druge strane Nogometni savez ne nudi nikakvu pomoc kada je taj segment u pitanju, pa ni participaciju u snosenju nezaobilaznih troskova, struja, voda, telefon, plate ovo ono...Virtu4l je napisao/la:Mislim da tu imaju neki repovi od prije, i da se neki ugovori/talovi moraju ispoštovati do kraja.Cartman je napisao/la:Hajde sto A-repka ne koristi centar u Zenici, ali koliko ja znam nisu jos koristili ni mlade reprezentacije? Zasto je onda pravljen taj centar? Slazem se da mozda Zenica nije idealno mjesto za taj kamp, ali oni su dali zemljiste i tu su potroseni milioni. Nevjerovatno sta se tu desava. Kao da je BiH Dubai pa da se tek tako mogu bacat pare.
i plus talovi ko ce na kraju od svega toga biti dobar i eto ti fakta da Centar vrijedan 8 miliona eura ce jos dugi niz godina biti neiskoristen i propasti sam od sebe!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci problem je u finansiranju. Koje iznenadjenje, sokiran sam. Znao sam da je cijela prica mnogo komplikovanija nego sto mnogi misle, da Susic ili igraci ne zele tamo da se pripremaju jer su u Sarajevu blize kafane. Gluposti.
A ti si naivan ako misliš da se to nije moglo riješiti da je postojalo volje da se odrade pripreme u Zenicicalcio je napisao/la:Znaci problem je u finansiranju. Koje iznenadjenje, sokiran sam. Znao sam da je cijela prica mnogo komplikovanija nego sto mnogi misle, da Susic ili igraci ne zele tamo da se pripremaju jer su u Sarajevu blize kafane. Gluposti.

Ja koliko znam Sušić je i rekao da će se u Sarajevu spremati do novih kvalifikacija za EURO 2016 kada prelaze u kamp.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hahahah nebi me cudilo da je kamp napravljen u Hrasnici da bi ovi isli trenirat u Zenici kao tamo se bolje osjecaju, a fakat su ga mogli napravit u Hrasnici renovirat taj travnjak i dodat jos onaj objekat..... vidjet ces kad u Brazilu ovi nasi nehtjednu igrat sa Argentinom na Marakani jer se Tino i Avdija tamo ne osjecaju ugodnodrummer je napisao/la:Sve je to lijepo ali to nikako ne mijenja cinjenicu da je trening kamp,dakle namjenski napravljen za pripreme svih reprezentativnih selekcija,izgleda napravljen uzalud.
Savez iz kase trosi pare na uredjenje stadiona u Hrasnici sasvim nepotrebno dok se ovamo kuka kako mi nemamo para.
Ocito da to znaci da se trening kamp u Zenici ne planira koristiti ni ubuduce i postavlja se pitanje zasto je i kome napravljen.
Kakvi su talovi u pitanju i ko su ljudi koji te talove imaju,na to pitanje ce ljudi iz saveza morati odgovoriti.
Pa dokle cemo mi biti zemlja apsurda u svakom .ebenom pogledu.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.