Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 maj 2014, 23:38

@Steven je upravu, kakav Caulker i Tello. Realno, to su pojacanja za Newcastle.
Livci igra sada i Ligu Prvaka, tako da mora doci nekoliko dobrih, vrhunskih pojacanja. Pa pobogu nisu dovodili pojacanja ni u zimskom prijelaznom roku, vrijeme je da se yebeni Ameri konacno malo i potrose.

Kako me samo nerviraju, to nije normalno :thumbdown:
ZZ

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 08 maj 2014, 23:46

Ali bez zezancije volio bih da lallana dodje, stvarno je dobar igrac i sto mi se najvise svidja igra sa obje noge podjednako. Cijena do 20m pa i max do 25 (iako je to malo previse) i eto :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 maj 2014, 23:47

slika
Pozicije koje je on igrao ove sezone.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 08 maj 2014, 23:54

Svi seniorski igrači Liverpoola od kojih boldani sljedeće sezone neće biti članovi Liverpoola čak ni kao posuđeni igrači.Pored njih tu su igrači na koje za 2 godine nećemo moći računati i koji su već ispuhali(Jonhson i Toure),a neki sa ovog spiska bi mogli na posudbu(Alberto sigurno ide na posudbu,a Suso i Ilori možda).
Sa ovim ostalim(19) će se ući u sezonu,a čak neke od njih bi Rodgers bi bio voljan prodati ali za pravu cijenu(Agger i Lucas).

Mignolet,Jones,Reina-dovesti jednog iskusnog golmana.Možemo to skrpiti sićom.
Jonhson,Enrique,Cissokho,Flanagan-dovođenje ljevog beka je pod moranjem,a ako izleti sigurna opcija i za desnu stranu treba je zgrabiti jer nas ionako loš Jonhson(kojeg ne bi prodavao za siću) nateže oko ugovora.
Toure,Agger,Ilori,Skrtel,Sakho,Coates-vidit ćemo šta Brendan planira za Iloria(posudba u PL?),u tom slučaju će nam trebat tehnički jak desni štoper,a ako prodamo Aggera onda i ljevi.Temelj je tu ali ima mjesta za napredak.
Alberto,Gerrard,Coutinho,Henderson,Lucas,Allen,Suso-trebat će nam još jedna čista desetka za narednu sezonu,a kako Pearce kaže Rodgers će na nju najviše i potrošiti.U slučaju Lucasovog odlaska možemo očekivati jednog defanzivno orjentiranog veznjaka.
Sterling,Assaidi,Moses-neko iz napada uvijek ide na stranu ali opet je tu premalo opcija tako da nam treba još jedno krilo.
Aspas,Suarez,Sturridge,Borini-napad je dobro pokriven.

Nismo mi još toliko jaki da dovedemo 2-3 igrača u jednom roku,treba nama još dosta toga.Ovaj rok neće biti barijere zvane LP,a i sa nešto jačim budgetom(60 miliona+prodaje) vjerujem da će se odraditi kako treba-imamo sve uvjete da to tako bude.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 maj 2014, 00:04

Ja ne razumijem kakva je logika dovoditi ofanzivne igrace, a bekova i zadnjeg veznog nemas u ekipi. Vec sam pisao najveca moja zelja je da dodje William Carvalho iz Sportinga, momak igra bas na poziciji na kojoj LFC nema igraca i to igra fenomenalno, nasljednik Yaye. Sad ce neko napisati da je to nemoguca misija jer ga i United trazi, ali ja mislim da je to lako izvodivo ako se zainteresuju za njega jer mu mogu ponuditi LP sto United ne moze. Druga zelja je taj lijevi bek, tu bi volio da dodje ili Luke Shaw ili Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga. I ako nakon toga ostane novca za transfere onda traziti desnog beka pa tek onda ostale pozicije. Barem je to neko moje razmisljanje. Rjesenje za desnog beka moze biti Sebastian Jung iz Frankfurta, odsteta mu svega 2 miliona, a jedan je od najboljih desnih bekova u Njemackoj.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 maj 2014, 00:16

Vidi, Pool ce mu pruzit LP a United bar 30% vise novaca i da vidim sto ce on zbog jedne godine be igranja LP izabrati Liverpool i ne samo on i ne samo poredjenje ova dva tima, nego opcenito, nema vise Giggsa, Gerrarda itd..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 maj 2014, 00:20

Format je napisao/la:Vidi, Pool ce mu pruzit LP a United bar 30% vise novaca i da vidim sto ce on zbog jedne godine be igranja LP izabrati Liverpool i ne samo on i ne samo poredjenje ova dva tima, nego opcenito, nema vise Giggsa, Gerrarda itd..

Ma vala trebao bi i LFC da bude u mogucnosti da mu ponudi dovoljno novca. Ali problem je sto se takav igrac uopste ne gleda nego se gledaju neki klosari na pozicijama na kojim uopste ne fale igraci.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 maj 2014, 09:31

Brendan Rodgers is determined to complete a deal to sign Adam Lallana before England depart for Brazil on June 8. (Sky Sports)

:hmmmmm:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 maj 2014, 10:06

Čuj doći će defanzivni vezni u slučaju odlaska Lucasa? :crazy:

Ući ćemo u sezonu u kojoj igramo na 4 fronta, i to 2 izuzetno jaka takmičenja ( EPL i LP ) sa ciljem vjerovatno da se osvoji FA Cup ili MM trofej sa Lucasom kao back-upom na poziciji zadnjeg veznog te Gerrardom u prvoj postavi. Nema šta, sjajno razmišljaju :crazy:
Ja te volim, volim Željo..

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 maj 2014, 10:12

gio10 je napisao/la:Čuj doći će defanzivni vezni u slučaju odlaska Lucasa? :crazy:

Ući ćemo u sezonu u kojoj igramo na 4 fronta, i to 2 izuzetno jaka takmičenja ( EPL i LP ) sa ciljem vjerovatno da se osvoji FA Cup ili MM trofej sa Lucasom kao back-upom na poziciji zadnjeg veznog te Gerrardom u prvoj postavi. Nema šta, sjajno razmišljaju :crazy:
Ni Gerrard nije zadnji vezni, to je najbitnija pozicija u timu al to u LFC-u ocigledno nije slucaj. Zato se i prima onoliko golova ali eto.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 09 maj 2014, 12:59

Gerrard treba podrsku na zadnjem veznom, a to je Hendo, koji trci za 3 igraca,vidjeli smo koliko nam fali u ove 3 tekme, zatim trebamo kupiti 2 nova beka jer je johnson jos malo pa izlapio a flano je neiskusan i treba jos mnogo toga da uci, El Toro se vratio pa smo tu sigurniji , dok na desnom skripi. Znaci bekovi i zadnji vezni su razlozi zasto smo ovoliko golova primili ove sezone.
Vidim spominje se Lallana sa Liverpoolom. Nije los igrac, pratio sam ga par puta ali moram priznati da me nije odusevio. Mislim da su mu roknuli cijenu samo tako, pa on je Englez ;) Mislim da vrijedi nekih 15-ak miliona, vise NE. Ali eto BR zna sta radi, mozda sam ja u krivu, mozda lik razvaljuje ali tako se meni cini, mislim da je jedan od pretplacenih Engleza da ga ne usporedjujem sa Downingom, nema smisla :mrgreen: Mislim da bez 3 PRAVA pojačanja nemamo šanse da se borimo i za LP i za ligu.
At the end of the storm there's a golden sky..

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 09 maj 2014, 13:02

EDO299 je napisao/la:Gerrard treba podrsku na zadnjem veznom, a to je Hendo, koji trci za 3 igraca,vidjeli smo koliko nam fali u ove 3 tekme, zatim trebamo kupiti 2 nova beka jer je johnson jos malo pa izlapio a flano je neiskusan i treba jos mnogo toga da uci, El Toro se vratio pa smo tu sigurniji , dok na desnom skripi. Znaci bekovi i zadnji vezni su razlozi zasto smo ovoliko golova primili ove sezone.
Vidim spominje se Lallana sa Liverpoolom. Nije los igrac, pratio sam ga par puta ali moram priznati da me nije odusevio. Mislim da su mu roknuli cijenu samo tako, pa on je Englez ;) Mislim da vrijedi nekih 15-ak miliona, vise NE. Ali eto BR zna sta radi, mozda sam ja u krivu, mozda lik razvaljuje ali tako se meni cini, mislim da je jedan od pretplacenih Engleza da ga ne usporedjujem sa Downingom, nema smisla :mrgreen: Mislim da bez 3 PRAVA pojačanja nemamo šanse da se borimo i za LP i za ligu.
Lalana je sjajan igrac, covjek je ove sezone igrao na 7 razlicitih pozicija za svece. Savrseno igra sa obje noge, jak u igri glavom, tehnicki potkovan, upravo ono sta nama treba...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 maj 2014, 14:14

Allardyce: “We’ll try to stop Man City – everyone wants Gerrard to win it”
:salut:

[youtube][/youtube]

:bih: :bih:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 maj 2014, 14:48

Lallana je pravi izbor za Liverpool. Podjednako dobar s obje noge, polivalentan i koristan na više pozicija. Vrhunski tehničar, jedan od najtalentovanijih Engleza koji se pojavio u zadnje vrijeme. Čovjek koji se savršeno uklapa u Brendanov sistem. Mislim da je prevazišao Southampton i da Rodgers neće pogriješiti ako ga dovede na Anfield.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 maj 2014, 15:47

Cityu su svakako bile potrebne dvije pobjede da osvoje ligu. Jednu su vec pobijedili, jedna im fali. Koliko god se 'lose' cinilo to sto smo odigrali 1:1 protiv Palacea mozda i nije lose. Ovako ce se City opustiti znajuci da im je i bod dosta i mozda ih to kosta..
Samo se tjesim.
In Big Sam I trust!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 maj 2014, 19:22

Ne mogu da vjerujem da neki ovdje smatraju Lallanu dobrim pojacanjem :? Lallana bi bio dobro pojacanje prosle godine kad je cilj bio borba za LP, al ove sezone nikako ne moze Lallana biti pojacanje.

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 09 maj 2014, 20:46

STEVEN je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neki ovdje smatraju Lallanu dobrim pojacanjem :? Lallana bi bio dobro pojacanje prosle godine kad je cilj bio borba za LP, al ove sezone nikako ne moze Lallana biti pojacanje.
Ja stvarno ne znam koju ti ligu pratis. Coutinho je carobnjak, ali je veoma mlad i samim tim nekostantan, u nekim tekmama ga nije ni u prici bilo. A zamisli sada Lalanu iza Sturidgea i Suareza. Osim toga, nemamo, osim Stevena, a i on to vise ne radi dobro, igraca koji ce dobro sutati van 16 metara. On to i te kako umije, i to sa obje noge. Pravi univerzalac, to svi znaju, treba nam igraca koji mogu igrati na vise pozicija. Najvise nam treba dobra 10-ka. A on je najtalentovanija engleska 10-ka jos od Paula Gascoignea. A ako pratis englesku ligu onda treba znati da ce se ubrzo smanjivati broj stranih igraca u ekipi, tako da je idealno kupiti njega, Coulkera i Shaw-a. Ja licno i ne bih nista vise. Za zadnjeg cisto sumnjam, on ce ili u Chelsea ili u United.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 09 maj 2014, 21:06

U svakom slucaju bolje Lallana nego taj Konopljanka....al bekovi su prioritet...al ove godine vjerujem BR vise nego ikad ikome sto se tice LFC-ja...vjerovatno on zna ko ce se uklopit a ko ne...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 09 maj 2014, 21:41

Mislim da za Shawa nemamo šanse realno.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 09 maj 2014, 22:31

Sage je napisao/la:U svakom slucaju bolje Lallana nego taj Konopljanka....al bekovi su prioritet...al ove godine vjerujem BR vise nego ikad ikome sto se tice LFC-ja...vjerovatno on zna ko ce se uklopit a ko ne...
ne bi me cudilo kad bi BR doveo i Lallanu i Konopa,a moja zelja za zadnjeg veznog je Song iz Barcelone
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.