Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Eh sad sam udario kontra Halep. Dobra kvota 2.3 na live.
valjda uspije dobit ovaj 2 set.
a brt jaca je lisicki sto bacas pare bezveze ja cu samo zbog tebe sad opet uplatit jedno 100 oera na liziki jbm misaBelminM23 je napisao/la:Eh sad sam udario kontra Halep. Dobra kvota 2.3 na live.
et samo da ti dokazem
HalaRamos je napisao/la:a brt jaca je lisicki sto bacas pare bezveze ja cu samo zbog tebe sad opet uplatit jedno 100 oera na liziki jbm misaBelminM23 je napisao/la:Eh sad sam udario kontra Halep. Dobra kvota 2.3 na live.
et samo da ti dokazem

Treba mi Helsingborg X, da nisi slučajno svojim nevjerovatnim kladioničarskim sposobnostima, prije meča vidio da je 2, da se ne nadam više?HalaRamos je napisao/la:a brt jaca je lisicki sto bacas pare bezveze ja cu samo zbog tebe sad opet uplatit jedno 100 oera na liziki jbm misaBelminM23 je napisao/la:Eh sad sam udario kontra Halep. Dobra kvota 2.3 na live.
et samo da ti dokazem

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ma lud liksemica je napisao/la:HalaRamos je napisao/la:a brt jaca je lisicki sto bacas pare bezveze ja cu samo zbog tebe sad opet uplatit jedno 100 oera na liziki jbm misaBelminM23 je napisao/la:Eh sad sam udario kontra Halep. Dobra kvota 2.3 na live.
et samo da ti dokazem

Nije dobro skonto šta sam napiso, bilo mi mrsko tražit skim igra Halep pa sam napisao kontra Halep umjesto Lisicky

al hajd, nadam se da će brzo dobiti kartu u jednom pravcu za Banoviće, al vrate se ovakvi opet sa drugim profilima

a kako igra ova liziki svaka cast nije odavno bolje igrala nego protiv halepove
Jest evo je sad gubiHalaRamos je napisao/la:a kako igra ova liziki svaka cast nije odavno bolje igrala nego protiv halepove

polako burazeru nemoze citav mec odigrat dobro vidjet ces kasnije jbm misaBelminM23 je napisao/la:Jest evo je sad gubiHalaRamos je napisao/la:a kako igra ova liziki svaka cast nije odavno bolje igrala nego protiv halepove
ne pratim je višeHalaRamos je napisao/la:polako burazeru nemoze citav mec odigrat dobro vidjet ces kasnije jbm misaBelminM23 je napisao/la:Jest evo je sad gubiHalaRamos je napisao/la:a kako igra ova liziki svaka cast nije odavno bolje igrala nego protiv halepove
Vidim imamo i vidovnjaka,,

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Da nam hoće šta reći prije početka utakmice, pa da se malo oparimogonzales je napisao/la:Vidim imamo i vidovnjaka,,![]()
![]()

Aaaa valjalo bi nam pravo, da se ne mucimo trazeci po ponudiBelminM23 je napisao/la:Da nam hoće šta reći prije početka utakmice, pa da se malo oparimogonzales je napisao/la:Vidim imamo i vidovnjaka,,![]()
![]()

Podera Lisicki,, hahaha
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Kakvi su nam ovo morbidi doletjeli na temu

Pa ne moze ovaj Garnet uhvatit 6 skokova kad ga covjek izvede odma iz igre 

Ma uhvatit ce to KG, kako god, za 6 minuta je 2 uhvatio a morao bi igrati oko 20 minuta, kako godEmNer je napisao/la:Pa ne moze ovaj Garnet uhvatit 6 skokova kad ga covjek izvede odma iz igre
Ovi u Premieru ukucali Jamesu 2 skoka, iako nema niti jednog

evo ga ide, jos 2 skoka, samo jos da i Bosh pocne skakatiGuarin14 je napisao/la:Ma uhvatit ce to KG, kako god, za 6 minuta je 2 uhvatio a morao bi igrati oko 20 minuta, kako godEmNer je napisao/la:Pa ne moze ovaj Garnet uhvatit 6 skokova kad ga covjek izvede odma iz igre
Ovi u Premieru ukucali Jamesu 2 skoka, iako nema niti jednog

- 10DelPiero
- Kontakt:
Garnett jos 1 skok i Deron jos 1 asistenciju uz to imam Teletovica preko 7,5 koji vec ima 12 poena i Derona manje od 15,5 znaci ako ovo veceras ne uhvatim na NBA-u na 3 KM za mrtvih 35 KM necu nikad 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- majestic24
- Kontakt:
Mene ce syebati bosh 100%. Igrao sam skokove,6.5 granica a on ima samo 2 za sada. u drugoj cetvrtini nije imao ni jednog skoka.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Garnet još 2 skoka (5,5 granica)10DelPiero je napisao/la:Garnett jos 1 skok i Deron jos 1 asistenciju uz to imam Teletovica preko 7,5 koji vec ima 12 poena i Derona manje od 15,5 znaci ako ovo veceras ne uhvatim na NBA-u na 3 KM za mrtvih 35 KM necu nikad
Deron još 2 asista (5,5 granica)
PP još 5 poena (13,5 granica)
Ovo mora proći majka mu stara.

Jesil to prepisao moju dobitnu kombinacijuKrokodil je napisao/la:Garnet još 2 skoka (5,5 granica)10DelPiero je napisao/la:Garnett jos 1 skok i Deron jos 1 asistenciju uz to imam Teletovica preko 7,5 koji vec ima 12 poena i Derona manje od 15,5 znaci ako ovo veceras ne uhvatim na NBA-u na 3 KM za mrtvih 35 KM necu nikad
Deron još 2 asista (5,5 granica)
PP još 5 poena (13,5 granica)
Ovo mora proći majka mu stara.

Ma realno ne dobijemol ovo veceras, treba nam zabraniti pristup u kladionicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.