pa nisu,ko je reko da jesuANTIFA ! je napisao/la:
Pa i nisu prijatelju ja se ogradujem od njih al nisi ni ti ni tvoja ekipa iz Srednje Bosne i Zapadne Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa nisu,ko je reko da jesuANTIFA ! je napisao/la:
Pa i nisu prijatelju ja se ogradujem od njih al nisi ni ti ni tvoja ekipa iz Srednje Bosne i Zapadne Hercegovine
Eno ko mi kaze sad bi zaplakao majke mi da rata nije bilo ne bi asfalta vidio jadan i ne bio cuvaj korjene iz zapadne hercegovine i sutiRosas7 je napisao/la:pa nisu,ko je reko da jesuANTIFA ! je napisao/la:
Pa i nisu prijatelju ja se ogradujem od njih al nisi ni ti ni tvoja ekipa iz Srednje Bosne i Zapadne Hercegovine,ali kad se vi podvelesci i ostali brdjani pocnete prsiti da jeste a svi u grad dosli 92 kao i ti
ja bi ih rado cuvao da jesu iz ZH,ali nisu jbgaANTIFA ! je napisao/la:Eno ko mi kaze sad bi zaplakao majke mi da rata nije bilo ne bi asfalta vidio jadan i ne bio cuvaj korjene iz zapadne hercegovine i sutiRosas7 je napisao/la:pa nisu,ko je reko da jesuANTIFA ! je napisao/la:
Pa i nisu prijatelju ja se ogradujem od njih al nisi ni ti ni tvoja ekipa iz Srednje Bosne i Zapadne Hercegovine,ali kad se vi podvelesci i ostali brdjani pocnete prsiti da jeste a svi u grad dosli 92 kao i ti
ANTIFA ! je napisao/la:Joj mu price![]()
nista toliko te boli to da nisi iz Mostara al sta cemo idemo dalje u subotu gledaj kako se puni klub iz Međugorja
Ha ja brate mojNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
To brat moj. Yebiga treba ih skontat. Nije im lako. Znaju da smo kvalitetniji i da ce dobit po mozgu. Gorko ce slavlje biti. To znaju to ih boli i razumljivo je ovakvo njihovo ponasanjeANTIFA ! je napisao/la:Ha ja brate mojNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Propast ce nam sezona ako izgubimo u derbijuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:To brat moj. Yebiga treba ih skontat. Nije im lako. Znaju da smo kvalitetniji i da ce dobit po mozgu. Gorko ce slavlje biti. To znaju to ih boli i razumljivo je ovakvo njihovo ponasanjeANTIFA ! je napisao/la:Ha ja brate mojNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Bolan šta se glupiraš u 48 godini zivota,šta ima šampione boliti izlet do vas u subotu???NeretvanskaPastrmka je napisao/la:To brat moj. Yebiga treba ih skontat. Nije im lako. Znaju da smo kvalitetniji i da ce dobit po mozgu. Gorko ce slavlje biti. To znaju to ih boli i razumljivo je ovakvo njihovo ponasanjeANTIFA ! je napisao/la:Ha ja brate mojNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Ko o čemu, kur.va o poštenju. U našoj ligi nema niko prava da piše o namještanju, niko.zrinja05 je napisao/la:Pa jeste da nems nekih klubova koji namjestaju bila bi liga zanimljivija npr. Kako se zvao onaj klub sto ga Gosk dobio u gostima i ostao ligi?:!: A ja velez ili tako nesto:P:arrow:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bratefedeltafrotta je napisao/la:vidim poteže se priča o nekoj veličini klubova, ko je veći i tako...
u BiH: Željezničar, Sarajevo, Velež... ostalo sitna buranija
Aj ti pripazi malo sta pricas o tim zgradama,o tom dijelu grada kad si vec tako iskusan mostarac. Vec si jednom pisao u smislu kenjam se ja na te zgrade sto je soko pravio... Samim time govoris da mrzis taj dio grada sto znaci da ne volis mostar kao cjelinu vec da si **** ogranicen.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Volis li ti stari mostcipiripi je napisao/la:Aj ti pripazi malo sta pricas o tim zgradama,o tom dijelu grada kad si vec tako iskusan mostarac. Vec si jednom pisao u smislu kenjam se ja na te zgrade sto je soko pravio... Samim time govoris da mrzis taj dio grada sto znaci da ne volis mostar kao cjelinu vec da si **** ogranicen.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Antifa ma pusti brate on i ostali su mostarci iz zgrada koje je soko i druge firme pravio 70-ih i naseljavao radnicima iz ruralnih podrucja hercegovine a ti si seljak koji zivi u blizini starog mosta u nekoj 300godisnjoj mostarskoj mahali. Stipu tebra nema to potrebe objasnjavati nekome samo ces ban popusit. Geografija sve kaze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.