Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ban ovog dirigenta!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
slusaj gazia nemoj da te zgazim sto ban eto stoGazijaKalesija je napisao/la:Ban ovog dirigenta!
ako mene banuju banovat ce i tebe zato BASTA
nick i avatar podosta objasnjavaju...
bez uvrede Realovcima

bez uvrede Realovcima

- GazijaKalesija
- Kontakt:
1. Nepismen si, takvima nije mjesto na forumu.HalaRamos je napisao/la:slusaj gazia nemoj da te zgazim sto ban eto stoGazijaKalesija je napisao/la:Ban ovog dirigenta!
ako mene banuju banovat ce i tebe zato BASTA
2. Trollaš bezveze, pišeš neke tikete nigdje veze. Pokaži jedan takav dobitni od ova dva što si napisao, ja ti prvi čestitam i šaljem ti milju ko šećko Tariqu

3. Zatrpao si i temu Barcelone bezveznim stvarima.
4. Razligu.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Podijeli onda i sa nama sutra kakvu veliku kvotu 
Gledam ovo mu je bio prvi post, znači samo provocira

HalaRamos je napisao/la:igro sam i 1x i 2 ko zna zna uzo pare brt.BelminM23 je napisao/la:Gdje se najmanje nadaš da ćeš pasti, paneš
Real danas
jucer Wawrinka
zao mi je...
Gledam ovo mu je bio prvi post, znači samo provocira

Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 08 maj 2014, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
pa vidis da znamxxh2o je napisao/la:Nek ti znašHalaRamos je napisao/la:kako tako ne znas ja igro 0:2 na 20KM a ti 1 e jesi lošxxh2o je napisao/la:Murray **** ti zenu u dupe invalidu jedan sve ti se familije sjetim smjeskaj se svojoj mami gnjido krepala![]()
![]()
![]()
![]()

- 10DelPiero
- Kontakt:
Hajde ba glupiras se ovdje vec par dana kad neko fuli par. Ne znam sta ovi @admini rade ima takvih profila bruku.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A sta par dana daj nemoj zezat jbm misa. a tek sam od veceras aktivan pa da vam se javim vidim dobro ste me prihvatili hvala vam jbm misa10DelPiero je napisao/la:Hajde ba glupiras se ovdje vec par dana kad neko fuli par. Ne znam sta ovi @admini rade ima takvih profila bruku.

Odlican pocetak Caje Laboral 3-12 gube u 1/4 nemoze bolje
3-14 * hahah bog te nejebo
3-17 * a ja imam hend od 10,5 na Caju
3-14 * hahah bog te nejebo
3-17 * a ja imam hend od 10,5 na Caju
ba laguna ja igro 1/4 2 na 20KM dobro je pocelo barem meni a vidim i tebi kazes odlican pocetak svaka nam cast uzimamo pare nocas jbm misa ha brt.Costaa33 je napisao/la:Odlican pocetak Caje Laboral 3-12 gube u 1/4 nemoze bolje

HAHAHAHAHAHHAHA
Oj lika
edit: Ajde Halep dobij to
Oj lika

edit: Ajde Halep dobij to
Ocito pacijent neki nece jos dugo vrlo brzo bi mogao put banovica da malo kopaBelminM23 je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHA
Oj lika

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
ajde lisicki za petobu ne mozes halepovoj nista jbm misa
a brt samo kazem da cekam 2 njima brt treba dok kahi ne treba logika ha ja jbm misaxxh2o je napisao/la:Ocito pacijent neki nece jos dugo vrlo brzo bi mogao put banovica da malo kopaBelminM23 je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHA
Oj lika![]()
![]()
![]()

Ajde Halep
Ajde Psg
Ajde Ferrer

Ajde Psg
Ajde Ferrer

brate i ja sam ferera igro mora ovog isnera dobit a halep igro 2BelminM23 je napisao/la:Ajde Halep
Ajde Psg
Ajde Ferrer
krećemo
sretno 

ajde zgimky i ti da pogodiš nešto, nisam te upratio da si pogodio nešto od one Europa Lige, kad si pogodio svezgmiky je napisao/la:krećemosretno

tako ti je toBelminM23 je napisao/la:ajde zgimky i ti da pogodiš nešto, nisam te upratio da si pogodio nešto od one Europa Lige, kad si pogodio svezgmiky je napisao/la:krećemosretno

cuj od evropske lige ahahahahhahahahahahah pa sta si ti igro ja od evropske lige dobar 2000 KM i to najmanjeBelminM23 je napisao/la:ajde zgimky i ti da pogodiš nešto, nisam te upratio da si pogodio nešto od one Europa Lige, kad si pogodio svezgmiky je napisao/la:krećemosretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.