NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2014, 15:40

evo uzeo sam sad ulaznice za utakmicu za 21 decembar zadnja utakmica sezone taman sigurno ce biti vazna pobjeda protiv rivala Lionsa :)..vidim postavise ponudu snizenje za ovu utakmicu i odmah sam uzeo..jest da sam gore na vrhu ali ebiga 150$ poprilicno dobra cijena za ralziku od drugih utkamica gore ne mozes naci ni za 300 :)

@kad_kako evo brate ako i ti razmisljas sa burazom ali hajde onda da uzme se da smo tu negdje skupa

http://www.tiqiq.com/tiqiq/singleevent. ... widgetid=0" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 maj 2014, 16:39

SaltCityAttack je napisao/la:evo uzeo sam sad ulaznice za utakmicu za 21 decembar zadnja utakmica sezone taman sigurno ce biti vazna pobjeda protiv rivala Lionsa :)..vidim postavise ponudu snizenje za ovu utakmicu i odmah sam uzeo..jest da sam gore na vrhu ali ebiga 150$ poprilicno dobra cijena za ralziku od drugih utkamica gore ne mozes naci ni za 300 :)

@kad_kako evo brate ako i ti razmisljas sa burazom ali hajde onda da uzme se da smo tu negdje skupa

http://www.tiqiq.com/tiqiq/singleevent. ... widgetid=0" onclick="window.open(this.href);return false;
prva klasa! samo nemojte zaboravit deku i gunj :mrgreen:
ako hoćeš ima na markalama termofora za par maraka pa vam mogu ponijeti par komada kad krenem tamo u septembru :mrgreen: :mrgreen: idemo onda na Cubse protiv Redsa, ja bi najradje na jedan od onih krovova preko ceste na Wrigley-u :wave:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2014, 21:06

ma ako bude puno zima prodas brate sta ces..pa necu ako bude ovako zima kao ova posla zima fakat umro bi covjek gore ...ne znam tesko je objasnit ljudima koji ne zive i nisu nikad reicmo bili na Soldier Fieldu..staidon se nalazi na neugodnom mjestu odmah do jezera sto je dodatni problem zbog tog nekog kako kazu lake effect situacije ..uvjek je dole barem 10F niza temperatura nego recimo 5 milja odatle..uvjek je vjetrovito ..covjece ako si gledao onu utkamicu BiH-Mexico to je bilo 31 maja covjece a na staidonu smo se smrzli ko picke ..kisa a vjetar puse sve nosi na tribine ..ja sam se sledio jos sam dole bio prvi red na ogradi sa BHF ..ad zamisli kako je bilo gore drugim jer gore je jos hladnije i puno gore :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 maj 2014, 00:34

po toj zimi kraj jezera na tekmu. hell noooo. Hahahaha. Ima da ti se muda smrznu buraz. :D
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2014, 13:00

ma znas sta ramzisljo sam ebiga jeftina karta a uz to divizijski rival a prepostalvjam da ce nam biti potrebna pobjeda za playoff ili nesto tako kao i svake godine :)...nadam se da necu kao i svake godine poslkije zandje utakmic biti razocaran...a nalozit cemo brate vatru ispred stadiona rostilj ovo ono :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 maj 2014, 14:53

ma ima da du'ne jugo na taj dan :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2014, 23:08

Mike Reiss ✔ @MikeReiss
Filed to ESPN with @FieldYates: Patriots are signing veteran DE Will Smith, formerly of the Saints, per ****.
Ostaje da vidimo hoce li se ovo odraziti na draft...
Moja predpostavka je ta da ce u prvom krugu uzeti TE-a, u drugom DL-a, a u trecem krugu LB-a cime bi pokrili sve pozicije u ekipi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 06 maj 2014, 15:44

amerosm je napisao/la:
Mike Reiss ✔ @MikeReiss
Filed to ESPN with @FieldYates: Patriots are signing veteran DE Will Smith, formerly of the Saints, per ****.
Ostaje da vidimo hoce li se ovo odraziti na draft...
Moja predpostavka je ta da ce u prvom krugu uzeti TE-a, u drugom DL-a, a u trecem krugu LB-a cime bi pokrili sve pozicije u ekipi.
Da je da neko k'o Minnesota prosle godine uleti s 4-za-1 razmjenom, leglo bi nam k'o budali samar.
Ja bi najvise volio da spakujemo koji trade i da dobijemo mjesta na 40.-om, dva izmedju 47. i 55., i neki pri vrhu trece runde.
U tom rasponu bi bili na raspolaganju Seferian-Jenkins, Amaro, Fiedorowicz, Niklas na TE, onda Nix III, eventualno Hageman, Tuitt u DL, Sua-Filo, Bitonio na OL, Ward, Bucanon na S.
U kasnijim rundama, RB, LB depth i bili bi ovakvi. :thumbup:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 maj 2014, 23:37

Kad pocinje draft?
Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 maj 2014, 00:03

Mig_Mig je napisao/la:Kad pocinje draft?
Sutra navečer, inače nakon Thomasa i Sherman produžio sa Seahawksima, najplaćeniji CB u ligi, 14mil po sezoni, 4 god.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 maj 2014, 00:07

Da, tako sam i pred. al opet kontma da nije nekad kasnije ... ! Sherman je pokupio maximum maximuma ! Jos kad dodje Wilson po svoje, bice u **** gadnim problemima ! Al hajde.. vdiejt cemo !
Max Allegri

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 maj 2014, 10:33

Ima li nas koji ce gledati veceras?

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 08 maj 2014, 11:32

Gledao bih al' imam obaveza rano ujutru. Probat ču popodne nači negdje na netu pa pogledati.

@randy - Mogli bi vi dobiti nasljednika za Tomicu ako padne do vašeg picka. :zviz:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 maj 2014, 13:13

randy_moss je napisao/la:Ima li nas koji ce gledati veceras?
ako se kojim slučajem probudim da, u normalnom slučaju ne :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2014, 13:17

randy_moss je napisao/la:Ima li nas koji ce gledati veceras?
Ne pada mi napamet da cijelu noc presjedim da bi kod 29 pick-a saopstili da su Patriotsi napravili isto sto i protekle godine na draft-u. :D :D

Prioritet kod nasa prva tri pick-a bi trebali biti DL, TE i OL...

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 maj 2014, 17:44

Rodman je napisao/la:Gledao bih al' imam obaveza rano ujutru. Probat ču popodne nači negdje na netu pa pogledati.

@randy - Mogli bi vi dobiti nasljednika za Tomicu ako padne do vašeg picka. :zviz:
Teska situacija. :hmmmmm:

Mozda u kasnijim rundama, tipa Savage ili Mettenberger. Prije trece runde bi bio dobro iznenadjen kad bi doslo do toga.
Idealan rasplet bi bio da sto manje QBjeva bude izabrano u prvoj rundi. Manziel ce otici kao prvi QB, u top 10 vjerujem, jer je preveliki hype oko njega, da bi neko dopustio da padne daleko.

Kad bi i Arizona cekala na 20.om, onda ostaje samo Cleveland koji mora birati QBja. I onda ostaju dvojica od trojca Bridgewater, Bortles, Carr na raspolaganju za ekipe koje hoce upasti prije Houstona koji bira 33.-ci.

I onda mi uletimo, i dobijemo 3-4 izbora u drugoj i trecoj rundi. :njanjanja:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 08 maj 2014, 17:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Kad pocinje draft?
Sutra navečer, inače nakon Thomasa i Sherman produžio sa Seahawksima, najplaćeniji CB u ligi, 14mil po sezoni, 4 god.
Mislim da su male sanse da zadrzimo Revisa iduce godine, ako bude trazio ugovor poput Shermanovog.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2014, 18:14

@ randy

mislim da bi mu BB istog trenutka dao ugovor ukoliko bude trazio kao Sherman, jer njegov ugovor izgeda:

slika

Mislim da je BB uvidio koliku razliku nam je Talib pravio na terenu, i kada su njemu bili spremni ponuditi 4/40 miliona $ onda mislim da bi i Revisu dali i Sherman-ov ugovor.

Sto se draft-a tice nadam se da ce se veceras dogoditi scenarij iz protekle godine.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 08 maj 2014, 20:51

U koliko je veceras draft ?
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 maj 2014, 21:04

CLS je napisao/la:U koliko je veceras draft ?
2:00h ;) .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.