http://scsp-ort.ba/vijest/72928" onclick="window.open(this.href);return false;
Da neko nije gledao utakmicu poletio bi otvoriti misleci da je zabio makazicama ili sa 25-30m

Ponavljam svaka cast Edinu medjutim ovi nasi novinari su tacno mutavi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako mu pogledas kretanja i pracenje lopte, te kako se oslobodio cuvara i zakucao iz trka shvatit ces da golcine nisu samo makazice sa 25m. Po ovakvom terenu i uz onakvu odbranu i disciplinu A. Vile u prvom poluvremenu, ovaj go jeste golcina koja je otvorila put ka tituli.Sabinho je napisao/la:Pa Boze dragi svi volimo naseg Edina i za nas je svetac, medjutim pogledajte vi ovaj naslov:
Da neko nije gledao utakmicu poletio bi otvoriti misleci da je zabio makazicama ili sa 25-30m![]()
Ma ja,trebali su Papetu napisati hvalospjeve umjesto Edinu,vjerujem da ne bi smetaloSabinho je napisao/la:Pa Boze dragi svi volimo naseg Edina i za nas je svetac, medjutim pogledajte vi ovaj naslov:
Da neko nije gledao utakmicu poletio bi otvoriti misleci da je zabio makazicama ili sa 25-30m![]()
Hajde budi realan, da je npr Negredo zabio ovo bi za tebe bio obican gol jednog napadaca. Najvece pohvale ovdje idu Zabaleti i kad pogledam kakve bekove i krila ima MC onda mi je jasno kako su napadaci utrpali toliko golova.bhsport je napisao/la:Ako mu pogledas kretanja i pracenje lopte, te kako se oslobodio cuvara i zakucao iz trka shvatit ces da golcine nisu samo makazice sa 25m. Po ovakvom terenu i uz onakvu odbranu i disciplinu A. Vile u prvom poluvremenu, ovaj go jeste golcina koja je otvorila put ka tituli.Sabinho je napisao/la:Pa Boze dragi svi volimo naseg Edina i za nas je svetac, medjutim pogledajte vi ovaj naslov:
za mjesecInterista je napisao/la:Bogam postade Dzeko opet heroj nacijepitam se samo kad ce ga pojedinci opet proglasiti klocem..
Jedan iz veoma bogate arhiveClaus je napisao/la:Dok smo ga gledali u Magathovom Wolfsburgu, tako nešto se i moglo očekivati. Otkako su mu ostali postali krivi za njegove probleme, ništa konkretno od njega nismo vidjeli. Grčka je izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Head je napisao/la:Smeta ti Mancini.
Smeta ti Pellegrino.
Smeta ti Balotelli,Tevez.
Smeta ti Aguero,Silva
Smeta ti Negredo,Navas.
Smeta ti Susic.
Zapitaj se u cemu je problem.
Zamijenio si trenere,igrace a nisi odigro 10 utakmica u kontinuitetu na klupskom nivou jos od Wolfsburga.
samoposteno je napisao/la:ako ovako nastavi da se ponasa prema selektoru i prema navijacima i ako mu babo i dalje bude prigovarao selektoru treba ga poslati na hladzenje pa neka gleda sp na tv-u sa amrom i babom
Rosicky je napisao/la:Džeko je tipični seljak bez odgoja kojem je para udarila u glavu,šta vas onda čudi ovo![]()
drummer je napisao/la:Head je napisao/la:Smeta ti Mancini.
Smeta ti Pellegrino.
Smeta ti Balotelli,Tevez.
Smeta ti Aguero,Silva
Smeta ti Negredo,Navas.
Smeta ti Susic.
Zapitaj se u cemu je problem.
Zamijenio si trenere,igrace a nisi odigro 10 utakmica u kontinuitetu na klupskom nivou jos od Wolfsburga.
Vojvoda moj, dugo sam na forumu slabije pisem, vise sam "voajer", ali tebe sam smatrao za jednog od pismenijih i razumnijih forumasa na bilo kojem pdf....međutim na kraju i ti pokazujes one slabosti koje sam pokusao da istaknem u svom postu, jer najbitnije u njemu nije vezano za to zelim li ja zvanicnu potvrdu o Yayi, nego je smisao svega u posljednja dva reda posta...palis se ko kutnjak zato sto sam spomenuo indirektno Zelju, ali to je samo jedan primjer ( mogao je biti bilo koji klub ili igrac, no ta prica nekako najjace odjekuje )zapravo koliko nadrinovinarsto, ublehastvo strucnjaka na forumu i 4 miliona drugih selektora u nasoj zemlji srozavaju uspjeh i kvalitet nasih igraca i repreezntacije....DukeOfWellington je napisao/la:Nije u pravu ni promil. Kao prvo, Yaya Toure nikad nije bio na probi u Želji, a taj insajder nije bio u stanju da izgugla da je u to doba Yaya Toure igrao za Metalurg Donjeck i tog ljeta prešao u Olimpijakos, čime bi mu bilo jasno da takav igrač sigurno nije bio na probi u višestruko slabijem timu u to doba. I hoće gospodin zvaničnu potvrdu da to nije tako, mislim koju tupavu pamet treba da posjeduješ da izvališ takvu glupost, nek on meni da zvaničnu potvrdu da Owen nije vraćen sa probe u Famosu, a ako nema potvrde onda ću ja misliti da je on vraćen iz sa probe iz Famosa, eto mu logike.drummer je napisao/la:Pa dobro,covjek je upravu.Ne znam je li Yaya bio u Želji na probi ali znam da je Dzeko nazivan pogrdnim imenima,po mom misljenju od istih ljudi kakvi se i ovdje okupe da pljuju poslije njegove slabe utakmice ili kakvi su ga pljuvali od utakmice protiv Egipta i spominjali mu familiju,djevojku i sta sve ne.Po meni su to neostvareni,frustrirani ljudi koji su ljubomorni na Edina i na sve sto je postigao u zivotu a sto oni nikad ni priblizno nece.Takvih nam je, na zalost, puna drzava.
Znaci nema potrebe da se lazemo,tako je kako je.
Dijamantu,oni ti ga ......![]()
Druga stvar, o tome šta Džeko misli o svom Želji odavno se zna sve. Ovaj iskompleksirani trivijalac je k'o usput pokušao da duplo pljune po Želji na jedan vrlo priprost i neinventivan način, ali mu to dakako neće poći za rukom, neće tu sad svaka šuša da ko usput pljune po Želji i da to prođe neopaženo.
Evo, to poruči svom upućenom ahbabu bio on Jasmin Ligata ili Jennifer Lopez.Sluzbenik je napisao/la:i ono JL nije Ligata nego kolega sa facebook-a, covjek sigurno upucen u prave stvari
drummer je napisao/la:Edine,nikad te nisam napadao,naprotiv uvijek sam te branio.Ono kako se ti u zadnje vrijeme odnosis prema reprezentativnom dresu je skandalozno.Zasluzio si one zvizduke.
Treba te biti sramota!
drummer je napisao/la:Ponasanje Edina Dzeke je SKANDALOZNO!
Nikad ga nisam napadao ali od danas moju podrsku nema.
Kao prvo, ja nemam namjeru da se bilo kome svidim, s vlastitim bratom sam se raspravljao preko ovog foruma, prema tome sve ti je jasno.Sluzbenik je napisao/la:Vojvoda moj, dugo sam na forumu slabije pisem, vise sam "voajer", ali tebe sam smatrao za jednog od pismenijih i razumnijih forumasa na bilo kojem pdf....međutim na kraju i ti pokazujes one slabosti koje sam pokusao da istaknem u svom postu, jer najbitnije u njemu nije vezano za to zelim li ja zvanicnu potvrdu o Yayi, nego je smisao svega u posljednja dva reda posta...palis se ko kutnjak zato sto sam spomenuo indirektno Zelju, ali to je samo jedan primjer ( mogao je biti bilo koji klub ili igrac, no ta prica nekako najjace odjekuje )zapravo koliko nadrinovinarsto, ublehastvo strucnjaka na forumu i 4 miliona drugih selektora u nasoj zemlji srozavaju uspjeh i kvalitet nasih igraca i repreezntacije....
Aferim @bubnjaru, citirao si post koji je napisan prije tačno 2 mjeseca, kada Džeko nije bio ni sjena igrača koji trenutno vodi City do nove titule prvaka Engleske.drummer je napisao/la:Jedan iz veoma bogate arhiveClaus je napisao/la:Dok smo ga gledali u Magathovom Wolfsburgu, tako nešto se i moglo očekivati. Otkako su mu ostali postali krivi za njegove probleme, ništa konkretno od njega nismo vidjeli. Grčka je izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordocrveni, DeeWa, denza, Drum, EdinjoBos, forgempp, galia95, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], invincible1921, JackW, jasmin10, L-Train, UtdBiH21, Venom i 77 gostiju.