Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2014, 14:11

Pa Boze dragi svi volimo naseg Edina i za nas je svetac, medjutim pogledajte vi ovaj naslov:
http://scsp-ort.ba/vijest/72928" onclick="window.open(this.href);return false;

Da neko nije gledao utakmicu poletio bi otvoriti misleci da je zabio makazicama ili sa 25-30m :?

Ponavljam svaka cast Edinu medjutim ovi nasi novinari su tacno mutavi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 maj 2014, 14:38

Sabinho je napisao/la:Pa Boze dragi svi volimo naseg Edina i za nas je svetac, medjutim pogledajte vi ovaj naslov:

Da neko nije gledao utakmicu poletio bi otvoriti misleci da je zabio makazicama ili sa 25-30m :?

Ako mu pogledas kretanja i pracenje lopte, te kako se oslobodio cuvara i zakucao iz trka shvatit ces da golcine nisu samo makazice sa 25m. Po ovakvom terenu i uz onakvu odbranu i disciplinu A. Vile u prvom poluvremenu, ovaj go jeste golcina koja je otvorila put ka tituli.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 14:40

Sabinho je napisao/la:Pa Boze dragi svi volimo naseg Edina i za nas je svetac, medjutim pogledajte vi ovaj naslov:

Ma ja,trebali su Papetu napisati hvalospjeve umjesto Edinu,vjerujem da ne bi smetalo :mrgreen:
Edin i jeste svetac,ponos,ambasador nase zemlje,najbolji igrac kojeg je ova zemlja ikad imala,sve sto se pise o njemu malo je koliko treba.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2014, 14:41

bhsport je napisao/la:

Ako mu pogledas kretanja i pracenje lopte, te kako se oslobodio cuvara i zakucao iz trka shvatit ces da golcine nisu samo makazice sa 25m. Po ovakvom terenu i uz onakvu odbranu i disciplinu A. Vile u prvom poluvremenu, ovaj go jeste golcina koja je otvorila put ka tituli.
Hajde budi realan, da je npr Negredo zabio ovo bi za tebe bio obican gol jednog napadaca. Najvece pohvale ovdje idu Zabaleti i kad pogledam kakve bekove i krila ima MC onda mi je jasno kako su napadaci utrpali toliko golova.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 maj 2014, 14:41

Ljepote kad otvoris regionalne portale :clap: :clap: :bih: :bih:
SLOBODA NAVIJAČIMA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 maj 2014, 14:43

Nije Armin nista pisao aa... :kafa: :lolno: Ovo nije materijal za njega...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 08 maj 2014, 14:45

Bogam postade Dzeko opet heroj nacije :D pitam se samo kad ce ga pojedinci opet proglasiti klocem..

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 08 maj 2014, 14:47

Interista je napisao/la:Bogam postade Dzeko opet heroj nacije :D pitam se samo kad ce ga pojedinci opet proglasiti klocem..
za mjesec
A.F.C. Bournemouth!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 14:52

Claus je napisao/la:Dok smo ga gledali u Magathovom Wolfsburgu, tako nešto se i moglo očekivati. Otkako su mu ostali postali krivi za njegove probleme, ništa konkretno od njega nismo vidjeli. Grčka je izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Jedan iz veoma bogate arhive :urnebes:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 14:58

Head je napisao/la:Smeta ti Mancini.
Smeta ti Pellegrino.
Smeta ti Balotelli,Tevez.
Smeta ti Aguero,Silva
Smeta ti Negredo,Navas.
Smeta ti Susic.

Zapitaj se u cemu je problem.
Zamijenio si trenere,igrace a nisi odigro 10 utakmica u kontinuitetu na klupskom nivou jos od Wolfsburga.
:urnebes:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 15:00

samoposteno je napisao/la:ako ovako nastavi da se ponasa prema selektoru i prema navijacima i ako mu babo i dalje bude prigovarao selektoru treba ga poslati na hladzenje pa neka gleda sp na tv-u sa amrom i babom
:lol:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 maj 2014, 15:03

Odlican opet. Hajmo uzivat' sto je u formi u pravo vrijeme umjesto da sad trazimo arhive i pm. Djecija posla.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 maj 2014, 15:05

Rosicky je napisao/la:Džeko je tipični seljak bez odgoja kojem je para udarila u glavu,šta vas onda čudi ovo :?: :D
:oops:
Itd.itd.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 maj 2014, 15:12

drummer je napisao/la:
Head je napisao/la:Smeta ti Mancini.
Smeta ti Pellegrino.
Smeta ti Balotelli,Tevez.
Smeta ti Aguero,Silva
Smeta ti Negredo,Navas.
Smeta ti Susic.

Zapitaj se u cemu je problem.
Zamijenio si trenere,igrace a nisi odigro 10 utakmica u kontinuitetu na klupskom nivou jos od Wolfsburga.
:urnebes:
:clap: :clap: To je taj strucnjak Head!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 08 maj 2014, 15:45

DukeOfWellington je napisao/la:
drummer je napisao/la:Pa dobro,covjek je upravu.Ne znam je li Yaya bio u Želji na probi ali znam da je Dzeko nazivan pogrdnim imenima,po mom misljenju od istih ljudi kakvi se i ovdje okupe da pljuju poslije njegove slabe utakmice ili kakvi su ga pljuvali od utakmice protiv Egipta i spominjali mu familiju,djevojku i sta sve ne.Po meni su to neostvareni,frustrirani ljudi koji su ljubomorni na Edina i na sve sto je postigao u zivotu a sto oni nikad ni priblizno nece.Takvih nam je, na zalost, puna drzava.
Znaci nema potrebe da se lazemo,tako je kako je.
Dijamantu,oni ti ga ...... :tokralju: :bih:
Nije u pravu ni promil. Kao prvo, Yaya Toure nikad nije bio na probi u Želji, a taj insajder nije bio u stanju da izgugla da je u to doba Yaya Toure igrao za Metalurg Donjeck i tog ljeta prešao u Olimpijakos, čime bi mu bilo jasno da takav igrač sigurno nije bio na probi u višestruko slabijem timu u to doba. I hoće gospodin zvaničnu potvrdu da to nije tako, mislim koju tupavu pamet treba da posjeduješ da izvališ takvu glupost, nek on meni da zvaničnu potvrdu da Owen nije vraćen sa probe u Famosu, a ako nema potvrde onda ću ja misliti da je on vraćen iz sa probe iz Famosa, eto mu logike.

Druga stvar, o tome šta Džeko misli o svom Želji odavno se zna sve. Ovaj iskompleksirani trivijalac je k'o usput pokušao da duplo pljune po Želji na jedan vrlo priprost i neinventivan način, ali mu to dakako neće poći za rukom, neće tu sad svaka šuša da ko usput pljune po Želji i da to prođe neopaženo.
Sluzbenik je napisao/la:i ono JL nije Ligata nego kolega sa facebook-a, covjek sigurno upucen u prave stvari
Evo, to poruči svom upućenom ahbabu bio on Jasmin Ligata ili Jennifer Lopez.
Vojvoda moj, dugo sam na forumu slabije pisem, vise sam "voajer", ali tebe sam smatrao za jednog od pismenijih i razumnijih forumasa na bilo kojem pdf....međutim na kraju i ti pokazujes one slabosti koje sam pokusao da istaknem u svom postu, jer najbitnije u njemu nije vezano za to zelim li ja zvanicnu potvrdu o Yayi, nego je smisao svega u posljednja dva reda posta...palis se ko kutnjak zato sto sam spomenuo indirektno Zelju, ali to je samo jedan primjer ( mogao je biti bilo koji klub ili igrac, no ta prica nekako najjace odjekuje )zapravo koliko nadrinovinarsto, ublehastvo strucnjaka na forumu i 4 miliona drugih selektora u nasoj zemlji srozavaju uspjeh i kvalitet nasih igraca i repreezntacije....

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 08 maj 2014, 16:06

drummer je napisao/la:Edine,nikad te nisam napadao,naprotiv uvijek sam te branio.Ono kako se ti u zadnje vrijeme odnosis prema reprezentativnom dresu je skandalozno.Zasluzio si one zvizduke.
Treba te biti sramota!
drummer je napisao/la:Ponasanje Edina Dzeke je SKANDALOZNO!
Nikad ga nisam napadao ali od danas moju podrsku nema.
:wave: :P

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 maj 2014, 16:20

Sluzbenik je napisao/la:Vojvoda moj, dugo sam na forumu slabije pisem, vise sam "voajer", ali tebe sam smatrao za jednog od pismenijih i razumnijih forumasa na bilo kojem pdf....međutim na kraju i ti pokazujes one slabosti koje sam pokusao da istaknem u svom postu, jer najbitnije u njemu nije vezano za to zelim li ja zvanicnu potvrdu o Yayi, nego je smisao svega u posljednja dva reda posta...palis se ko kutnjak zato sto sam spomenuo indirektno Zelju, ali to je samo jedan primjer ( mogao je biti bilo koji klub ili igrac, no ta prica nekako najjace odjekuje )zapravo koliko nadrinovinarsto, ublehastvo strucnjaka na forumu i 4 miliona drugih selektora u nasoj zemlji srozavaju uspjeh i kvalitet nasih igraca i repreezntacije....
Kao prvo, ja nemam namjeru da se bilo kome svidim, s vlastitim bratom sam se raspravljao preko ovog foruma, prema tome sve ti je jasno.

Pitam ja tebe do kad će se više potezati ova priča o Yayi Toureu u Želji, kad je čak i iz samog kluba stigao demant na to? Svako malo dođe neka x osoba i u retoričke svrhe iskoristi ovu izmišljotinu, kao to je neki primjer kako "ljudi kod nas ne znaju da prepoznaju kvalitet". E pa neće moći, barem ne preko Želje koji je dao ubjedljivo najviše reprezentativaca i kvalitetnih internacionalaca od svih klubova u BiH nakon rata. I onda standardna priča o tome kako je Džeko u želji bio tamo neki Džeko koji je trenirao u C timu, pa ga onda slučajno pronašao Plišek i izvuk'o iz tog sivila, pa je onda Džeko post'o zvijezda. A istina je da ga je Amar Osim uveo u prvi tim dok je ovaj imao 17 godina, istina je i to da je Džeko zabilježio 40 nastupa za Želju prije nego što je otišao u Češku. Pa onda "ljudi ga zvali kloc"? Ko ga je zvao? Neko mentalnog sklopa kao onaj ko je prije 2-3 sedmice Messija nazivao propalicom. Jel' to sad treba da znači da u Barceloni Messija smatraju propalicom? Amar Osim je u jednom intervjuu fino rekao kako se još u mlađim kategorijama vidjelo da Džeko debelo odskače po kvaliteti od svojih vršnjaka. A onda dođe taj tvoj JL i počne da notorno laže da bi pojačao vlastitu retoriku. E neće na račun Želje, nek nađe neki drugi izduvni ventil. Mogao je da napiše te dvije zadnje rečenice i bez prethodnog pasusa prožetog izmišljotinama. Ali tada mu priča ne bi sadržala dovoljnu retoričku snagu jer naravno nije sposoban da u dvije rečenice pogodi srž problema na pravi način.

I naravno da se upalim kao kutnjak kad neko laže o Želji, kad je u pitanju verbalni dijalog onda galamim i mašem rukama, tako da je ovo još i dobro.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 maj 2014, 16:22

ajd sad i vi ne se.rite sa pohvalama...i jest bio u jednom momentu sezone ko qrac, i ja da sam trener bi ga na tribine zakucao a ne na klupu koliko god ga volio i uvijek branio..

nego sreca pa ozivi na vrijeme, taman i za novi bogat ugovor( bilo gdje) i taman pred SP...da ispravi sto Safet use.re :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 maj 2014, 16:37

drummer je napisao/la:
Claus je napisao/la:Dok smo ga gledali u Magathovom Wolfsburgu, tako nešto se i moglo očekivati. Otkako su mu ostali postali krivi za njegove probleme, ništa konkretno od njega nismo vidjeli. Grčka je izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Jedan iz veoma bogate arhive :urnebes:
Aferim @bubnjaru, citirao si post koji je napisan prije tačno 2 mjeseca, kada Džeko nije bio ni sjena igrača koji trenutno vodi City do nove titule prvaka Engleske. :yawn:

Ipak, obzirom da ti ga je @Interista šuknuo sam tako, nema potrebe da se uključujem u bilo kakvu raspravu. :mrgreen:

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 08 maj 2014, 16:38

de ba ignorisite ove :clap: sam :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: i ce otic...misad slavimo...0000000000000edin dzekoooooooooooooooooooo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, DeeWa, denza, Drum, EdinjoBos, forgempp, galia95, Google Adsense [Bot], invincible1921, JackW, L-Train, Sveti, UtdBiH21, Venom i 63 gosta.