FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Ton1
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Ton1 » 04 jan 2009, 21:52

eh ovako...sto se tice Bayerna,to je ekipa koju nikad ne treba otpisati,koja svake godine moze osvojiti ligu prvaka (ipak su to Njemci)...i mislim da su ovi komentari "da Bayern treba se drasticno pojacati da bi osvojio LP" suvisni.
rensing-ne toliko los golman,koliko nesiguran...ruku na srce,kahn je jedan tesko da ce ga ko zamijeniti (slicni problemi kao kod man utd-a kad je schemichel otisao-do van der saara)
zadnja linija- lucio i demichelis vise ne igraju na onakvom nivou kao prosle godine ali et mogu proci jos godinu,dvije
bekovi- lahma ne smiju ni posto prodati,vrh igrac, desna strana..oddo daleko bolji od lella,al ipak star,sagnola sjebashe povrede ali i on je odsluzio svoje,inace dobar igrac
sredina- ribery (no comment, lutka :D ) ze roberto dotrajo , schweini malo sere nekad ali moze proci,van bommela podhitno prodati,lunch paket i mrs u holandiju negdje (pomozi AZ Alkmaru da osvoji titulu npr :P ) nije on za takve institucije kao sto je Bayern svaka druga tekma crveni karton,altintop kad se oporavi dovoljno moze se za njega naci mjesta,ako nista s klupe...kroos obecava mnogo,nadam se da ce to biti igracina za godinu,dvije...
napad - toni prva postava uz klosea (koji igra u periodima nekim..mjesec dobar,mjesec ne) tako da igrac kao sto je olic moze mu biti zamjena ali ne dovoljno dobra,ali ipak su to stariji igraci,trebao bi im jedan mladji napadac koji ce ih za par godina zamijeniti ..benzemu niposto ne kupovati,100 miliona dati za igraca to je ludost (za te pare se moze kupiti vagon ljudskih organa...srca,bubrega itd itd :lol: ) to vise nije fudbal to je preseravanje...sve u svemu..
1 desni bek 1 defanzivniji na sredini umjesto bommela i taj "famozni" napadac i to je to...ta preseravanja da mjenjaju citav tim skoro je suvisno,Bayern moze osvojiti LP i ove godine,kad su oni u pitanju sve je moguce :D :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jan 2009, 22:20

Svaka cast za ovaj komentar, kompontentno, nema sta! :roll:
Skoro da se u potpunosti slazemo. 8-)
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 04 jan 2009, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 jan 2009, 22:31

Papilon20 je napisao/la:@ Ribery

Imas ovdje preko torrenta Bayern-Mancester ..giga velicine

http://www.mininova.org/tor/226640
Hvala :)

@Toni1- mnogo dobar post 8-)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 jan 2009, 00:09

@ ribery:
evo ti link za utakmicu protiv Valencije: http://isohunt.com/torrent_details/1613 ... ab=summary

torrent je veličine 500 MB, počeo je novi mjesec, ima se prostora...

Evo čitam, Poldi se prodaje za 10 miliona evrića. Hajmo ih mi skupiti, kupimo ga i poklonimo FC Sarajevu. Tu će se barem pošteno naigrati :mrgreen:
Sent from my Philips Smart TV.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jan 2009, 00:52

ma ne bi on mogo igrat ni u sarajevu..najbolja rjesenja za njega su vrbanjusa pofalicki il vratnik :) :D

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 05 jan 2009, 00:54

evo oni koji ne znaju ...
bayern se trenutno nalazi na pripremam u dubaiu do 12.1...
dotad ce odigrati 2 kontrolne utakmice , protiv "neatraktivnih" ekipa...Al Jazeera i Al Wheda...
pa et prilike da se pruzi malo prilika sosi,kroosu,breno-u itd :) ....
i da sto spremniji docekamo hsv i odemo im u goste po 3 boda ;)
...... a sto se podolskog tice.. moze on u koln,tamo im je bio ikona,da je pametan treb'o je tamo i ostati 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 jan 2009, 01:01

dr.adnan je napisao/la:@ ribery:
evo ti link za utakmicu protiv Valencije: http://isohunt.com/torrent_details/1613 ... ab=summary

torrent je veličine 500 MB, počeo je novi mjesec, ima se prostora...

Evo čitam, Poldi se prodaje za 10 miliona evrića. Hajmo ih mi skupiti, kupimo ga i poklonimo FC Sarajevu. Tu će se barem pošteno naigrati :mrgreen:
Hvala i tebi (:

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 05 jan 2009, 06:08

Slažem se sa svima otprilike, treba nam dobar desni bek (?), zadnji vezni (Tymoschuk, Veloso), i po meni treba nam jedna zvijezda, po mogućnosti francuska, neki mladi perspektivni napadač da ne kažem Benzema, jer je njega nemoguće dovesti, ili neki ofanzivni vezni ili krilni igrač. Ja također smatram da je ova ekipa dovoljno dobra, i da treba samo par korekcija napraviti, al me više brine Ribery, njega moramo zadržati, mora produžiti ugovor, jer za takvog igrača vjerujte nema zamjene! Tako da dovođenjem jednog igrača francuza, bi zadovoljili Ribery-a sigurno, naravno uz dovođenje Tymoschuk-a i jednog desnog beka, sad mi naumpada samo Rafinha, imate li vi koga na umu?? Sagnol vjerovatno ide u penziju, Oddo ide, Lell nedovoljno dobar.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 05 jan 2009, 06:21

-------------------------------Rensing-------------------------

???------------------Lucio-------------Demichelis-------Lahm
/Lell--------------/Breno--------/Buyten/Hummels

-------------------Tymoschuk---------Ze Roberto------------
--------------/Bommel/Borowski/Sosa/Schweini?------------

Schweini-------------------------------------------------Ribery
/Altintop-----------------------------------------------/Kroos

-----------------------Klose--------------Toni-------------------
----------------------/Olić---------------------------------------

I još nešta, Schweini bi mogao igrati poziciju Ze Roberta, po meni Altintop je puno bolji kao desno krilo od Schweini-ja (prespor je za krila), Schweini bi mogao surađivati sa Lahmom i Riberijom po lijevoj strani, a Altintop bi mogao pokriti desno krilo, i svojim jakim i preciznim udarcima bi se tresle gaće mnogim golmanima. i da ne zaboravite Altintop može kvalitetno pokriti poziciju DM i RB... ma strašan je

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2009, 10:25

davud87 je napisao/la:-------------------------------Rensing-------------------------

???------------------Lucio-------------Demichelis-------Lahm
/Lell--------------/Breno--------/Buyten/Hummels

-------------------Tymoschuk---------Ze Roberto------------
--------------/Bommel/Borowski/Sosa/Schweini?------------

Schweini-------------------------------------------------Ribery
/Altintop-----------------------------------------------/Kroos

-----------------------Klose--------------Toni-------------------
----------------------/Olić---------------------------------------

I još nešta, Schweini bi mogao igrati poziciju Ze Roberta, po meni Altintop je puno bolji kao desno krilo od Schweini-ja (prespor je za krila), Schweini bi mogao surađivati sa Lahmom i Riberijom po lijevoj strani, a Altintop bi mogao pokriti desno krilo, i svojim jakim i preciznim udarcima bi se tresle gaće mnogim golmanima. i da ne zaboravite Altintop može kvalitetno pokriti poziciju DM i RB... ma strašan je
Sta je sa Sagnolom, jeli jos uvijek igra u Bayernu?
Taman umjesto upitnika na desnog beka :)

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 05 jan 2009, 10:42

Ma ništa od Sagnola, čovjek ne može da potrči, ima bolove u Ahilovoj peti, počeo je da razmišlja da ode u penziju, prema tome nema šta očekivati od njega...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2009, 10:49

davud87 je napisao/la:Ma ništa od Sagnola, čovjek ne može da potrči, ima bolove u Ahilovoj peti, počeo je da razmišlja da ode u penziju, prema tome nema šta očekivati od njega...
aha, nisam znao.
dovedite onda onog Becka iz Hoffenheima, mlad, ofanzivan i veliki talenat.
ali sigurno i skup, ako bi ga uopste pustili ;)

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 05 jan 2009, 10:54

Moze se naci dosta bolji od becka po desnoj strani ,a i nemoj da zaboravimo da imamo Donovana do marta u Bayernu :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2009, 11:03

´ta ce Donovan, kad vam je najpotrebniji u martu on odlazi, a tada se bas zakuhava u BL i u ligi prvaka :)
ali ako se dobro pokaze ostavice ga valjda.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 05 jan 2009, 11:37

Ma ne brinite se za Donovana, zna Hoeness šta radi, imat će priliku do 15. marta da se dokaže, ako se dokaže ostaje, zar može bolji dogovor od toga, mislim da ne :-) Hoeness je čudo što se toga tiče, samo da hoće malo više odriješiti kesu i sve bi uredu bilo, bilo kako bilo, predviđam da u roku od tri sezone Bayern osvaja Ligu prvaka, ako ne ovu možda slijedeće il one tamo :-)
Beck je po meni slab za Bayerna! Naći će oni valjda nešta bolje!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 05 jan 2009, 11:42

Iz Bundes Lige mislim da su najbolji Rafinha i Gonzalo Castro, kao desni bekovi, al valjda će nać oni nešta van Bundes Lige

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 05 jan 2009, 11:48

A moze se u francuskoj i holandiji sigurno naci , ima tona mladih dobrih bekova ako vec nece da izdvajaju puno za neka zvucna imena onda to ...a sigurno je da sa ovim timom mogu pobijediti svakog na svijetu u 2 utakmice ,tako da samo trebamo cekat da pocne lp

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 jan 2009, 14:24

Sto ovaj dowonload ide ovako sporo, ona utakmica sa manu, skida se vec 3 sata, a tek nekih 3%. Katastrofa.

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 05 jan 2009, 16:02

van bommel odbio produziti ugovor ;)...
nude mu samo godinu produzenje on je tim nezadovoljan...
jos bolje :D

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 jan 2009, 16:39

ribery je napisao/la:Sto ovaj dowonload ide ovako sporo, ona utakmica sa manu, skida se vec 3 sata, a tek nekih 3%. Katastrofa.
Fazon je s torrentom što zavisi od broja izvora (seedova). Što više seedova, brži transfer. Pokušaj sa rapidsharom (oni su dosta brži za skidanje, ja za muziku npr. koristim http://www.taringa.net; jest da je na španskom, ali uvijek postoji Google Translate)

Ili, ako će ti biti lakše, kod pirata ih naruči, sigurno to imaju u arhivi 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah, HerrMarkusen, Saurman i 7 gostiju.