NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Prvo bih da se zahvalim fanovima ostalih klubova,koji su prethodnih dana izražavali podršku SN i N.K.Jedinstvu te tako doprinijeli smirivanju situacije,bar na ovoj,forumskoj stranici.Nadalje,u potpunosti podržavam SN, a samim tim i smjenu s.d. Dujmovića,ali ujedno izražavam i sumnju da će se samo tom smjenom postići puno toga.Njega će zamijeniti neki drugi s.d.(nebitno ime), pa nastaviti možda i gore od njega.ZAŠTO? Zato,što je kako neki kažu: predsjednik neobavješten,uprava bez potrebe mijenja trenere,dovode se igrači koji ne mogu ni potrčati,igraju tatini sinovi,neki se opijaju, itd...a sve to bez da itko bude kažnjen.Ako je ovo tačno, onda to znači da svako radi šta hoće,a istovremeno nitko nije kriv.Smatram da odgovori na sva ova i mnoga druga pitanja treba naći u STATUTU,ili PRAVILNIKU kluba.Moguće da je upravo statut nedorađen,možda disciplinska komisija ne radi, ako uopšte i postoji,kazne pojedincima su nikakve,ili eventualno minimalne , itd. Stoga predlažem svim članovima foruma ,a i sam ću lično kontaktirati vođe SN,te im predložiti da traže od uprave kluba, da im se podnese na uvid statut kluba,da se utvrde i otklone ,eventualne manjkavosti,jer samo tako će stanje u klubu postati normalno,a njegovi rezultati, po želji navijača i renomeu grada.Gdje je u svemu tome skupština kluba? Mora se znati tko šta radi i tko je kome odgovoran, a ukoliko se ispostavi da je statut bez mana,onda ga konačno treba početi primjenjivati. Treba kazniti i nastaviti kažnjavati ama baš sve,koji su uradili nešto u suprotnosti sa odredbama,a ne sve moguće probleme svaliti na trenere,pa ih mijenjati do besvijesti. Posao trenera nije eventualna nedisciplina igrača i problemi u klubu ,nego pripreme i taktika na utakmicama.Građani Bihaća,a posebno navijači i SN,moraju imati uvida u sve što se dešava u klubu,jer klub postoji zbog njih,a ne zbog samoga sebe.Treba uspostaviti pravi zakonik kluba,a onda nagrađivati,ili kažnjavati pojedince. Sve dok ne bude tako,pojedinci će bez ikakvog straha krojiti sudbinu N.K.Jedinstva,zbog svojih ličnih interesa,a klub će još godinama tavoriti u ovoj ligi. N.K.Jedinstvu želim sve najbolje , a SN da se još više uključi u njegov rad,kako bi svima bilo bolje.Ovo je moje mišljenje,možete ga podržati,ili ne. P.S. Hvala kolegi na priloženom videu,gdje se vidi da je bilo i gorih vremena za naš klub...
Zadnja izmjena: senjorsamko, dana/u 09 maj 2014, 21:33, ukupno mijenjano 7 puta.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
U noci s petka na subotu prosiruju se kapaciteti prostora na sluzbenoj stranici NKJ,a u subotu ce u rad pusten biti i forum. Zbog velikog broja posjeta,stranica je cesto padala,server nije mogao izdrzati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Hvala na obavještenju,još samo kad bi precizirao datum,bilo bi O.K.TehnickiDirektor je napisao/la:U noci s petka na subotu prosiruju se kapaciteti prostora na sluzbenoj stranici NKJ,a u subotu ce u rad pusten biti i forum. Zbog velikog broja posjeta,stranica je cesto padala,server nije mogao izdrzati.
zar nije vama taj tigar tamo glavni baja u bihacu ?? mislim sada govorite za te igrace i sve sta se radilo a citavu sezonu se taj tigar spominje kao da je on bog i batina tamo jer finansira klub valjda....eh sad me zanima kako to on nije rijesio sam ????
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
U noći petak na subotu ( 09/10. 05. 2014 ) se vrše tehničke rekonstrukcije stranice a odmah nakon utakmice sa Podgrmečom forum će biti u funkciji !!senjorsamko je napisao/la:Hvala na obavještenju,još samo kad bi precizirao datum,bilo bi O.K.TehnickiDirektor je napisao/la:U noci s petka na subotu prosiruju se kapaciteti prostora na sluzbenoj stranici NKJ,a u subotu ce u rad pusten biti i forum. Zbog velikog broja posjeta,stranica je cesto padala,server nije mogao izdrzati.

Buraz ja sam od prvog dana govorio da se Tigar ne pita.On je pocasni predsjednik Jedinstva,ali trenutno se ne pita.To za Tigra sto govoris da je glavni to niko od nas iz Bihaca nije rekao,vec samo jedan forumas iz Bihaca koji je provocirao i spominjao Tigra,za neke stvari.To da je on glavni to su rekli tvoji Tuzlaci,i to nakon neke famozne izjave "Sad cemo im jeb..t mater",i to sto je neko napisao da je on to rekao ali nije 100%,samo sto se pojedincima to ne moze dokazatnusmir je napisao/la:zar nije vama taj tigar tamo glavni baja u bihacu ?? mislim sada govorite za te igrace i sve sta se radilo a citavu sezonu se taj tigar spominje kao da je on bog i batina tamo jer finansira klub valjda....eh sad me zanima kako to on nije rijesio sam ????
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Po cemu si to zakljucio ?? Na treningu su bili i navijaci i simpatizeri kluba, dakle nisu svi "navijaci", prepostavljam da si mislio na brojnost SN-a na utakmicamasolar1987 je napisao/la:momci vas vise bude na treningu nego na utakmici
PS: Na utakmicama bude i po 2 do 2,5 hiljade ljudi sto je lijepa posjeta, a brojnost SN-a se na domacim utakmicama krece od 150 do 200 ljudi sto isto nije lose.
Stvar je u tome sto ti sad nas poredis sa vama i onda ispada da nas skoro i nema na tribinama, ali gdje ste vi bili prije Cire u prosloj sezoni, ni vas nije bilo po 400-500, uzmi u obzir jos da je Tuzla duplo veci grad od Bihaca.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la:Po cemu si to zakljucio ?? Na treningu su bili i navijaci i simpatizeri kluba, dakle nisu svi "navijaci", prepostavljam da si mislio na brojnost SN-a na utakmicamasolar1987 je napisao/la:momci vas vise bude na treningu nego na utakmici
PS: Na utakmicama bude i po 2 do 2,5 hiljade ljudi sto je lijepa posjeta, a brojnost SN-a se na domacim utakmicama krece od 150 do 200 ljudi sto isto nije lose.
Stvar je u tome sto ti sad nas poredis sa vama i onda ispada da nas skoro i nema na tribinama, ali gdje ste vi bili prije Cire u prosloj sezoni, ni vas nije bilo po 400-500, uzmi u obzir jos da je Tuzla duplo veci grad od Bihaca.
da mislio sam na SN,ne poredim vas sa nama,jer je to nemoguce..i nez zasto govoris da nas nije bilo,uvijek smo uz klub,znas i sam da smo se trebali ugasit i ispali iz lige i kako smo ih mi docekali tako da ne pricaj svasta

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Cuj nemogucesolar1987 je napisao/la:LloriS je napisao/la:Po cemu si to zakljucio ?? Na treningu su bili i navijaci i simpatizeri kluba, dakle nisu svi "navijaci", prepostavljam da si mislio na brojnost SN-a na utakmicamasolar1987 je napisao/la:momci vas vise bude na treningu nego na utakmici
da mislio sam na SN,ne poredim vas sa nama,jer je to nemoguce..i nez zasto govoris da nas nije bilo,uvijek smo uz klub,znas i sam da smo se trebali ugasit i ispali iz lige i kako smo ih mi docekali tako da ne pricaj svasta

Sutra zbog kartona pravo nastupa nema Malbasic, Nuhanovic i Hodzic, a povrijedjeni su Kahrimanovic, Jaranovic, Pljevljak i Mujakic.
Veliki hendikep za Jedinstvo je izostanak velike 10, buduceg Tottija, zvanog Sanid Mujakic. Jednostavno ce nam njegovi prodori po desnoj stani i ostar centarsut u pet metara, koji inace nasi igraci pretvore u pogodak, faliti u ovoj utakmici. Malba ne igra zbog kartona a nema ga na spisku za suspendiju
Hodzic kao i inace skuplja kartone. Igra 3 utakmice, dobije 3 kartona, pauzira tekmu a na sljedecoj crveni dobije.
Doveli smo povrijedjena pojacanja ili su vjecno suspendovana kad su jedva 2 utakmice uvezali u ovoj polusezoni.
Po meni sutra sastav: Golman Mirza, Cizma i Kova stoperi, Reno lijevi bek, Piric desni, Benjo i Mladen zadnji vezni, Bojan ispred, desno krilo Ani, lijevo ,NE DAJ BOZE, Jušić i napad Uros. Oslabljeni smo kao i inace, nema nam Mujakica i igra Jusic ali svejedno ocekujem pobjedu. Igrac utakmice: Sanid Mujakic sa tribina
Veliki hendikep za Jedinstvo je izostanak velike 10, buduceg Tottija, zvanog Sanid Mujakic. Jednostavno ce nam njegovi prodori po desnoj stani i ostar centarsut u pet metara, koji inace nasi igraci pretvore u pogodak, faliti u ovoj utakmici. Malba ne igra zbog kartona a nema ga na spisku za suspendiju

Po meni sutra sastav: Golman Mirza, Cizma i Kova stoperi, Reno lijevi bek, Piric desni, Benjo i Mladen zadnji vezni, Bojan ispred, desno krilo Ani, lijevo ,NE DAJ BOZE, Jušić i napad Uros. Oslabljeni smo kao i inace, nema nam Mujakica i igra Jusic ali svejedno ocekujem pobjedu. Igrac utakmice: Sanid Mujakic sa tribina

Bas ne znam ko ce nam igrati na poziciji krilnog napadaca, svi ce pauzirati ovo kolo, Jaranovic, Pljevljak, Malbasic, Mujakic
Uros ce biti u spicu Ani ce biti jedan kirlini a sad ko ce biti drugi da li Jusic "drugi Mujakic" vidjecemo, sto se formacije tice Tropic dobro si napisao to bi trebalo tako izgledati odprilike, samo klupa
Uros ce biti u spicu Ani ce biti jedan kirlini a sad ko ce biti drugi da li Jusic "drugi Mujakic" vidjecemo, sto se formacije tice Tropic dobro si napisao to bi trebalo tako izgledati odprilike, samo klupa

Moze Bojan igrati krilo, ionako nije nesto bio aktivan na poziciji iza napadača. Sta se s njim desava? Pa sam nas je vodio prvi dio sezone 

Ne sekirajte se za Podgrmeč ba, bitnije da ti očiste kartone pa spremni na Rudar
Igrat ce Jusic sigurno, klupa Becic, Begic, Krči
Sehic i jos par juniora.
Za Bojana mogu jedino reci da ga koci igra sa 2 zadnja vezna. Prvenstveno ga Mladen koci. Zanima me ko ce Alminu sutra gol moci dati
Ispostovati i njega i Stamboliju !

Za Bojana mogu jedino reci da ga koci igra sa 2 zadnja vezna. Prvenstveno ga Mladen koci. Zanima me ko ce Alminu sutra gol moci dati

Ne sikiramo seCoraco je napisao/la:Ne sekirajte se za Podgrmeč ba, bitnije da ti očiste kartone pa spremni na Rudar

Moze Beho na bocnog, Piric na Bojanovu poziciju a Bojan na krilnog gore, mora ga Uros zabiti nakon svega sto se desavalo sa njim proteklih danatropic je napisao/la:Igrat ce Jusic sigurno, klupa Becic, Begic, KrčiSehic i jos par juniora.
Za Bojana mogu jedino reci da ga koci igra sa 2 zadnja vezna. Prvenstveno ga Mladen koci. Zanima me ko ce Alminu sutra gol moci datiIspostovati i njega i Stamboliju !
Pa po kojim to fudbalskim logikama Beho moze igrati beka? Pa nema šanse
Dobar je igrač, ali je spor kao puz.

Zar Krči nije otišao iz Jedinstvatropic je napisao/la:Igrat ce Jusic sigurno, klupa Becic, Begic, KrčiSehic i jos par juniora.
Za Bojana mogu jedino reci da ga koci igra sa 2 zadnja vezna. Prvenstveno ga Mladen koci. Zanima me ko ce Alminu sutra gol moci datiIspostovati i njega i Stamboliju !
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ako nisi znao Beho je u Krajini dosta utakmica igrao kao bocni, a to je igrao i u Banovicimanerkolfc je napisao/la:Pa po kojim to fudbalskim logikama Beho moze igrati beka? Pa nema šanseDobar je igrač, ali je spor kao puz.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.