to bi prije svega bio debilan potez...mislim da "čovjek zvani tika-taka" nije još uvijek dostigao taj level deblizmaSaurman je napisao/la:Teško izvodljivo.Mislim da ga Bayern nema namjeru prodavati.rambo16 je napisao/la:čuj Javi Martinez....previše dobro da bi bilo ostvarivo
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A.F.C. Bournemouth!
Slažem se i nadam se da neće povući taj potez jer bi mu yebo sve na kamaru.rambo16 je napisao/la:to bi prije svega bio debilan potez...mislim da "čovjek zvani tika-taka" nije još uvijek dostigao taj level deblizmaSaurman je napisao/la:Teško izvodljivo.Mislim da ga Bayern nema namjeru prodavati.rambo16 je napisao/la:čuj Javi Martinez....previše dobro da bi bilo ostvarivo

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Taj i ako dodje, sasvim logicno je da ce na klupu, zna se ko je kapitenBigBigBang je napisao/la:Oj ocm dovodjenje Martineza bi bilo ravno dovodjenju Suareza, eto koliko mislim da je dobar taj igrac. Onaj sarlatan ga gusi ali opet nismo mi te srece da ga Bayern odluci prodati mada obradovao bi se tom transferu ko tituli prvaka
Zamislite samo Martinez masina umjesto traktora Artete jebote koja razlika

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Logicno, ili na klupu ili zajedno sa Artetom, trece nema.bega_afc je napisao/la:Taj i ako dodje, sasvim logicno je da ce na klupu, zna se ko je kapitenBigBigBang je napisao/la:Oj ocm dovodjenje Martineza bi bilo ravno dovodjenju Suareza, eto koliko mislim da je dobar taj igrac. Onaj sarlatan ga gusi ali opet nismo mi te srece da ga Bayern odluci prodati mada obradovao bi se tom transferu ko tituli prvaka
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
potpuno opravdano...jedan je kapitenanell je napisao/la:Logicno, ili na klupu ili zajedno sa Artetom, trece nema.bega_afc je napisao/la:Taj i ako dodje, sasvim logicno je da ce na klupu, zna se ko je kapitenBigBigBang je napisao/la:Oj ocm dovodjenje Martineza bi bilo ravno dovodjenju Suareza, eto koliko mislim da je dobar taj igrac. Onaj sarlatan ga gusi ali opet nismo mi te srece da ga Bayern odluci prodati mada obradovao bi se tom transferu ko tituli prvaka
A.F.C. Bournemouth!
Ja sam ozbiljan, na nekom drugom postu se sprdajte 

Ne znam, ovaj rambo mi djeluje pravo suhvelianell je napisao/la:Ko je rekao da mi nismo ozbiljni!?

Onda rambo jos ne zna kakvu mi igracinu imamo u timu.bega_afc je napisao/la:Ne znam, ovaj rambo mi djeluje pravo suhvelianell je napisao/la:Ko je rekao da mi nismo ozbiljni!?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Rambo samo voli provocirat, sad ga evo cekamo da napise jedan ozbiljan post na temu Mikel Arteta, onako od srca...anell je napisao/la: Onda rambo jos ne zna kakvu mi igracinu imamo u timu.
-
- Kontakt:
Ima li jos neko problem ko ja,da navija i za Sarajevo,i da ne moze oboje gledat,mislim moze ako ostane kuci i gleda na TV-u

šta reći za Grande Mikela da već nije rečeno...neprikosnoveni lider na terenu koji uvijek ima ruke u zraku tražeći loptu....čovjek koji ima zagarantovano mjesto u startnih 11 bez obzira na pojačanja...to dovoljno govori o kakvom je Maestru priča 

A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Javi Martinez bi nam legao samo tako, ali je realno da Pep nije lud da ga pusti, jedino da ga preplatimo jer su ga oni platili 40mil mi cemo sigurno morati 50+ a meni je to bezveze. Al opet ne vjerujem da ce ga Bayern pustiti uopšte.
PS. Serge Aurier.

PS. Serge Aurier.

on the team news…
We have everybody available who played against West Brom. We could have the return of Ramsey, he's available again. Wilshere could be in the squad for Sunday as well.
on Gibbs and Oxlade-Chamberlain…
Kieran Gibbs will be back in the squad as well. He is in normal training at the moment. Alex Oxlade-Chamberlain will still be out.
on Oxlade-Chamberlain making the FA Cup final…
I don’t know yet. He has not at all practised with the first team.
Smijem se kladiti da OX nece igrati u finalu FA kupa
We have everybody available who played against West Brom. We could have the return of Ramsey, he's available again. Wilshere could be in the squad for Sunday as well.
on Gibbs and Oxlade-Chamberlain…
Kieran Gibbs will be back in the squad as well. He is in normal training at the moment. Alex Oxlade-Chamberlain will still be out.
on Oxlade-Chamberlain making the FA Cup final…
I don’t know yet. He has not at all practised with the first team.
Smijem se kladiti da OX nece igrati u finalu FA kupa
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
jedva Ezel uleti u ovaj Švapski spisak za Brazil...dvoumio se Low,ali ipak prelomi u zadnje trenutku 

A.F.C. Bournemouth!
bolje što manje reprezentativaca nego da se ozljede još bezveze
Današnje blic vijesti:
- Wenger potvrdio da je Koss blizu potpisa novog ugovora sa Arsenalom.
- Navodno na ljeto kreće po nezadovoljnog Cavania i spreman je ponovo dati 50 miliona.
- Dvojac iz Bayerna je također nezadovoljan: Ozil nagovara Wengera da kupi Gotzea, a Wenger dao zadatak Santiu da razgovara sa svojim velikim prijateljem Javi Martinezom i da ga pokuša nagovoriti da dođe u London. Javi je ove sezone samo u 17 utakmica bio starter.
- Navodno su počeli pregovori sa Diegom iz Atletica, s obzirom da je besplatan, ovo mi izgleda kao najrealnija opcija.
- Josip Drmić, uprkos uvjeravanju Matheusa da je potpisao za Arsenal, čini se ipak odlučio da ode u Leverkusen, jer mu se ne ide iz Njemačke.
- Navodno na ljeto kreće po nezadovoljnog Cavania i spreman je ponovo dati 50 miliona.
- Dvojac iz Bayerna je također nezadovoljan: Ozil nagovara Wengera da kupi Gotzea, a Wenger dao zadatak Santiu da razgovara sa svojim velikim prijateljem Javi Martinezom i da ga pokuša nagovoriti da dođe u London. Javi je ove sezone samo u 17 utakmica bio starter.
- Navodno su počeli pregovori sa Diegom iz Atletica, s obzirom da je besplatan, ovo mi izgleda kao najrealnija opcija.
- Josip Drmić, uprkos uvjeravanju Matheusa da je potpisao za Arsenal, čini se ipak odlučio da ode u Leverkusen, jer mu se ne ide iz Njemačke.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
diego
o majko mila,ovaj voajer nije normalan,nastavlja sa patuljcima

znači Cavani Goetze Martinez , Diego , i onaj Aurirer pa sjojGunner4 je napisao/la:Današnje blic vijesti:

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Na kraju ce doci Campbell, Vela, i Aurirernedim93 je napisao/la:znači Cavani Goetze Martinez , Diego , i onaj Aurirer pa sjojGunner4 je napisao/la:Današnje blic vijesti:
- Josip Drmić, uprkos uvjeravanju Matheusa da je potpisao za Arsenal, čini se ipak odlučio da ode u Leverkusen, jer mu se ne ide iz Njemačke.. Ne možemo mi biti toliko moćni

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.