NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zasto nismo dobili licencu za PL i Evropu?
Da li je opet problem sto nemamo trenera sa PROFI licencom?
Da li je opet problem sto nemamo trenera sa PROFI licencom?
-
- Kontakt:
to je cista laz,sdp je vecina,i ako se oni svi sloze nista im nemoze sbb i sda,ovo samo neko dize sdp....nedžad je napisao/la:SBB i SDA na prošloj sjednici općinskog vijeća nisu podržali izmjenu budžeta da bi Gradačačka Zvijezda dobila 174 hiljade KM od nogometnog saveza i nisu podržali prijedlog odluke o promjeni upisa korisnika i nosioca prava raspolaganja (HEMPRO). SDP zajedno sa koalicionim partnerima je ostvario većinu i ipak uspio obezbijediti dolazak tih značajnih sredstava za naš klub, ali je apsurd zašto opozicija ne podržava ovakve tačke. Stoga molimo javnost da se sto više uključi u praćenje rada općinskog vijeća, da bi se ne bi dešavale ovakve situacije koje vrlo lahko mogu blokirat dolazak sredstava sa viših nivoa

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Iako su opozicija sbb i sda ne smiju sebi dozvoliti da glasaju protiv investiciju u nasem gradu.Oni su izabrani da rade u interesu gradjana, a ne da gledaju svoj licni interes.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 09 maj 2014, 19:41, ukupno mijenjano 3 puta.
koji nama klinac fali pa nemozemo dobiti licencu ni za premijer ligu a kamoli za uefina takmicenja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Mozda najvise zbog toga sto Doro nema licencu, vjerujem da ce ako je to razlog nasi iz kluba ponovo nekog formalno prijaviti (Durgut ili Denis).astra1922 je napisao/la:koji nama klinac fali pa nemozemo dobiti licencu ni za premijer ligu a kamoli za uefina takmicenja
Ali opet se bojim da nismo mozda ispunili neke i druge uslove,jer su nasi u klubu znali da Doro nema licencu, pa su mozda vec ranije formalno prijavili nekog drugog za trenera.
Ako je zbog toga sto Doro nema licencu onda je stvarno bezveze.I Doro se za.baje.Jest da bi mogao biti uspijesan trener Zvijezde,al neka uloži u sebe i to zavrsi.Ne misli valjda da će mu klub plaćati.Kome se jos to plaća
.
Iole ozbiljan čovjek sa visokim ambicijama bi to uradio.Jbg.haman svako gleda korist od Zvijezde.Gdje je tu ljubav prema klubu.Mozda grijesim,al mi se čini tako.

Iole ozbiljan čovjek sa visokim ambicijama bi to uradio.Jbg.haman svako gleda korist od Zvijezde.Gdje je tu ljubav prema klubu.Mozda grijesim,al mi se čini tako.
-
- Kontakt:
Napisao sam da je mozda u pitanju Dorina licenca, ali to se namece kao jedini logican odgovor jer smo i prosle sezone imali isti problem sa trenerskom licencom, pa smo formalno za trenera prijavili Emira Tufeka.vatreni je napisao/la:Ako je zbog toga sto Doro nema licencu onda je stvarno bezveze.I Doro se za.baje.Jest da bi mogao biti uspijesan trener Zvijezde,al neka uloži u sebe i to zavrsi.Ne misli valjda da će mu klub plaćati.Kome se jos to plaća.
Sta ce ti licenca kad neces izlazit u ewropu daje ostat u pl ebes licencu
Da nije uzrok nedobivanja licence dug prema Gradini za Amera Ordagića.
Riječ je o licenci za učesće u Premijer ligi.ghost666 je napisao/la:Sta ce ti licenca kad neces izlazit u ewropu daje ostat u pl ebes licencu
izgleda da će karte za utakmice reprezentacije biti 20km tribine,10 km iza gola,dio prema šumi će pokriti nekom reklamom ili šta već....
Kada idu u prodaju ulaznice ...zmaj348 je napisao/la:izgleda da će karte za utakmice reprezentacije biti 20km tribine,10 km iza gola,dio prema šumi će pokriti nekom reklamom ili šta već....
savez će štampati ulaznice e kad će oni poslati ...moranjak je napisao/la:Kada idu u prodaju ulaznice ...zmaj348 je napisao/la:izgleda da će karte za utakmice reprezentacije biti 20km tribine,10 km iza gola,dio prema šumi će pokriti nekom reklamom ili šta već....
Ja kako sam danas cuo stampat ce se 6500 ulaznica
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Već su neki dosli do ulaznica,provjereno.
Kako,ne znam.

Nemate Hamara Hosima care.astra1922 je napisao/la:koji nama klinac fali pa nemozemo dobiti licencu ni za premijer ligu a kamoli za uefina takmicenja

Puno pozdrava svim navijacima Zvijezde, jedan ste mi od najdrazih timova ove lige.
ma nema od toga ništa to su samo mogli preko nekog poznanstva s ljudima u i oko Zvijezde zamoliti da im ostave kada karte stignuvatreni je napisao/la:Već su neki dosli do ulaznica,provjereno.Kako,ne znam.

7000 dogovoreno neki dan sa ljudima iz saveza kada su bili u gradunedžad je napisao/la:Ja kako sam danas cuo stampat ce se 6500 ulaznica
Slikaj pa da vidimovatreni je napisao/la:Već su neki dosli do ulaznica,provjereno.Kako,ne znam.

jarane do karti ce biti tesko doci vlada nevidena potraznja. valjda cemo mi zvjezdasi imati prioritet 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.