Ja mislim da se sjećam svih i da je 26. , moze li neko to naci negdje?
Po njhovom je dao 4 u FA Cup i 6 u Carling Cup , a 'po mom'

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja nikad u zivotu ne dam na Zmajeve,pogotovo na Dzeku i ostale nase najbolje igrace,oko toga sa mnom nema kompromisa.Pa i kad nekad malo i za.ebu ja im oprastam.Sluzbenik je napisao/la:cestitke druze na objektivnosti, ovaj post i nije bio upucen momcima koji su ovako odreagovali na njega, samo zeljo, duke i pobjedasve (mada mi je drago sto sam te upaliodrummer je napisao/la:Pa dobro,covjek je upravu.Ne znam je li Yaya bio u Želji na probi ali znam da je Dzeko nazivan pogrdnim imenima,po mom misljenju od istih ljudi kakvi se i ovdje okupe da pljuju poslije njegove slabe utakmice ili kakvi su ga pljuvali od utakmice protiv Egipta i spominjali mu familiju,djevojku i sta sve ne.Po meni su to neostvareni,frustrirani ljudi koji su ljubomorni na Edina i na sve sto je postigao u zivotu a sto oni nikad ni priblizno nece.Takvih nam je, na zalost, puna drzava.
Znaci nema potrebe da se lazemo,tako je kako je.
Dijamantu,oni ti ga ......![]()
) nego bas upravo onima isitm kako ih i ti nazivas koji pljuju poslije slabe partije
i ono JL nije Ligata nego kolega sa facebook-a, covjek sigurno upucen u prave stvari
Ima ovdje grešaka ,npr. u EPL je dao ukupno 46calcio je napisao/la:Bundesliga 111 -66
SP Kvalifikacije 20 -19
Liga prvaka 24 -7
Evropska liga 13 -4
DFB pokal 11 - 10
Euro kvalifikacije 16 - 5
SP play-off 2 - 1
Uefa cup 9 - 4
Premier League 106 - 44
Gambrinus liga 22 - 7
FA cup 12 - 4
Community shield 2 -1
League cup 10 - 9
Euro play-off 2- 1
Intertoto cup 2 - 0
Internacionalne prijateljske utakmice 20 -9
Ukupno 382 nastupa , 189 golova
Blizi se Dzekin jubilarni 200 gol u svim takmicenjima, neka ga zabije u Brazilu
Ti si najsmješniji Virtual po tome što kad nemaš argumenata počneš po forumu ljude blatitVirtu4l je napisao/la:Neka ga, najdraži mi je od sve djeceHariTz je napisao/la:Vala baš.. Vas dvojica ko Lolek i Bolek..
A golovi za FK Željezničar?calcio je napisao/la:Bundesliga 111 -66
SP Kvalifikacije 20 -19
Liga prvaka 24 -7
Evropska liga 13 -4
DFB pokal 11 - 10
SP play-off 2 - 1
Uefa cup 9 - 4
Premier League 106 - 44
Gambrinus liga 22 - 7
FA cup 12 - 4
Community shield 2 -1
League cup 10 - 9
Euro play-off 2- 1
Intertoto cup 2 - 0
aaaaaaa daj, pa nije zar i tebi 14 godina ko i njemu1988risha je napisao/la:
I što je najžalosnije od svega misliš da si nekog nadmudrio time što si mu rekao da ide u školu,a pišeš s ljudima koji su tvoje godište... Al šta ćeš jadan,ti život van foruma i nemaš... Ni žene,ni djevojke,ni kučeta ni mačeta...
Žao mi te iskreno... Izađi ponekad i na sunce
Nije u pravu ni promil. Kao prvo, Yaya Toure nikad nije bio na probi u Želji, a taj insajder nije bio u stanju da izgugla da je u to doba Yaya Toure igrao za Metalurg Donjeck i tog ljeta prešao u Olimpijakos, čime bi mu bilo jasno da takav igrač sigurno nije bio na probi u višestruko slabijem timu u to doba. I hoće gospodin zvaničnu potvrdu da to nije tako, mislim koju tupavu pamet treba da posjeduješ da izvališ takvu glupost, nek on meni da zvaničnu potvrdu da Owen nije vraćen sa probe u Famosu, a ako nema potvrde onda ću ja misliti da je on vraćen iz sa probe iz Famosa, eto mu logike.drummer je napisao/la:Pa dobro,covjek je upravu.Ne znam je li Yaya bio u Želji na probi ali znam da je Dzeko nazivan pogrdnim imenima,po mom misljenju od istih ljudi kakvi se i ovdje okupe da pljuju poslije njegove slabe utakmice ili kakvi su ga pljuvali od utakmice protiv Egipta i spominjali mu familiju,djevojku i sta sve ne.Po meni su to neostvareni,frustrirani ljudi koji su ljubomorni na Edina i na sve sto je postigao u zivotu a sto oni nikad ni priblizno nece.Takvih nam je, na zalost, puna drzava.
Evo, to poruči svom upućenom ahbabu bio on Jasmin Ligata ili Jennifer Lopez.Sluzbenik je napisao/la:i ono JL nije Ligata nego kolega sa facebook-a, covjek sigurno upucen u prave stvari
kvalitet je napisao/la:A golovi za FK Željezničar?calcio je napisao/la:Bundesliga 111 -66
SP Kvalifikacije 20 -19
Liga prvaka 24 -7
Evropska liga 13 -4
DFB pokal 11 - 10
SP play-off 2 - 1
Uefa cup 9 - 4
Premier League 106 - 44
Gambrinus liga 22 - 7
FA cup 12 - 4
Community shield 2 -1
League cup 10 - 9
Euro play-off 2- 1
Intertoto cup 2 - 0
A ni u baražima nije davao, malo si se preračunaokvalitet je napisao/la:A golovi za FK Željezničar?calcio je napisao/la:Bundesliga 111 -66
SP Kvalifikacije 20 -19
Liga prvaka 24 -7
Evropska liga 13 -4
DFB pokal 11 - 10
SP play-off 2 - 1
Uefa cup 9 - 4
Premier League 106 - 44
Gambrinus liga 22 - 7
FA cup 12 - 4
Community shield 2 -1
League cup 10 - 9
Euro play-off 2- 1
Intertoto cup 2 - 0
Sezona Klub Liga Nastupi Golovicalcio je napisao/la:Bundesliga 111 -66
SP Kvalifikacije 20 -19
Liga prvaka 24 -7
Evropska liga 13 -4
DFB pokal 11 - 10
SP play-off 2 - 1
Uefa cup 9 - 4
Premier League 106 - 44
Gambrinus liga 22 - 7
FA cup 12 - 4
Community shield 2 -1
League cup 10 - 9
Euro play-off 2- 1
Intertoto cup 2 - 0
To je s transfermarkta, mozda nemaju podatke za nasu ligu. Ostalo bi trebalo biti tacno, ne znam samo jesu li vecerasnji golovi uracunati.FaraonTM je napisao/la:A ni u baražima nije davao, malo si se preračunaokvalitet je napisao/la:A golovi za FK Željezničar?calcio je napisao/la:Bundesliga 111 -66
SP Kvalifikacije 20 -19
Liga prvaka 24 -7
Evropska liga 13 -4
DFB pokal 11 - 10
SP play-off 2 - 1
Uefa cup 9 - 4
Premier League 106 - 44
Gambrinus liga 22 - 7
FA cup 12 - 4
Community shield 2 -1
League cup 10 - 9
Euro play-off 2- 1
Intertoto cup 2 - 0
Za Yayu sam rekao da ne znam.Iskreno,ne bih ulazio u ta prepucavanja,ono sto je meni bitno da je to da mi se gade ljudi koji mogu pljuvati Dzeku,naseg Dzeku,Željinog Dzeku,bosanskog Dzeku,kako god.I ne samo njega nego i ostale nase najbolje igrace,nemamo ih bas puno kojima se mozemo ponositi.DukeOfWellington je napisao/la:Nije u pravu ni promil. Kao prvo, Yaya Toure nikad nije bio na probi u Želji, a taj insajder nije bio u stanju da izgugla da je u to doba Yaya Toure igrao za Metalurg Donjeck i tog ljeta prešao u Olimpijakos, čime bi mu bilo jasno da takav igrač sigurno nije bio na probi u višestruko slabijem timu u to doba. I hoće gospodin zvaničnu potvrdu da to nije tako, mislim koju tupavu pamet treba da posjeduješ da izvališ takvu glupost, nek on meni da zvaničnu potvrdu da Owen nije vraćen sa probe u Famosu, a ako nema potvrde onda ću ja misliti da je on vraćen iz sa probe iz Famosa, eto mu logike.drummer je napisao/la:Pa dobro,covjek je upravu.Ne znam je li Yaya bio u Želji na probi ali znam da je Dzeko nazivan pogrdnim imenima,po mom misljenju od istih ljudi kakvi se i ovdje okupe da pljuju poslije njegove slabe utakmice ili kakvi su ga pljuvali od utakmice protiv Egipta i spominjali mu familiju,djevojku i sta sve ne.Po meni su to neostvareni,frustrirani ljudi koji su ljubomorni na Edina i na sve sto je postigao u zivotu a sto oni nikad ni priblizno nece.Takvih nam je, na zalost, puna drzava.
Druga stvar, o tome šta Džeko misli o svom Želji odavno se zna sve. Ovaj iskompleksirani trivijalac je k'o usput pokušao da duplo pljune po Želji na jedan vrlo priprost i neinventivan način, ali mu to dakako neće poći za rukom, neće tu sad svaka šuša da ko usput pljune po Želji i da to prođe neopaženo.
Evo, to poruči svom upućenom ahbabu bio on Jasmin Ligata ili Jennifer Lopez.Sluzbenik je napisao/la:i ono JL nije Ligata nego kolega sa facebook-a, covjek sigurno upucen u prave stvari
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.