TeaM87 je napisao/la:Fafaron je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:mani me se tih "furackih" komentara molim te, ako imas nesto pametno napisati, napisi, ako nemas, onda nemoj ni pisat
@Sarajlic ne mozes u isti kos stavljat nas i Zrinjski kada je u pitanju odnos Veleza sa dva navedena kluba, bar ja mislim da ne mozes, i tako bi trebalo biti, ali...
@mahabih i @mikki21 su ti dali konkretan odgovor na sva tvoja pitanja a ti ocito nisi procitao ili se pravis tose
@maha bih njega sam sve demantovao
@mikki21 mozes li mi molim te reci kad vec znas sva ta desavanja, zasto se onda niste vako lozili zadnje 2-3 godine nego eto bas sad kad nam je ovo bila presudna utakmica za titulu, bile su nama i zadnjih godina vazne utakmice u Vrapčičima, ali ni jedna kao ova sad
STVARNO SI SMIJEŠAN LIK...MENE SI NEŠTO DEMANTOVAO.SINE JA STANUJEM 100 M OD TVOG STADIONA,STADIONA GRBAVICA....O KOJIM VREMENIMA ŽELIŠ DA TI PRIČAM,A TI DA SJEDNEŠ I ŠUTIŠ. HOĆEŠ O VREMENU 80 IH GODINA,KAD SMO REDOVNO DERALI VAŠE CIJENJENE GUZOVE NA GRBAVICI,HOĆEŠ O GODINAMA UOČI RATA,O OVIM POSLIJE RATA.....MENE NEMOŽEŠ DEMANTOVATI. JA PORED LORISA IDEM SA DJETETOM SA UTAKMICE,A IZ ŽBUNJA IZLIJEĆU MALI KRETENČIĆI FOL MANIJACI I KAMENICAMA RAZBIJAJU AUTA NAVIJAČA VELEŽA.STANE LIK SA NOVI M BMW-OM ,BORDO BOJE...SVE 4 GUME IZBUŠENE I NA SKRETANJU KA PALMI KRETENI TI TVOJI KAMENJEM PO AUTU,NIJE BILO DOVOLJNO ŠTO SU SVE 4 PROBUŠENE......DA JE LIK IZVADIO UTOKU I OTRESAO NEKOGA BIO BI U PRAVU 100 %. KAŽEMTI DA UZIMATE I UNIŠTAVATE IGRAČE...GDJE SU čOLIĆ,BRKOVIĆ,HASANOVIĆ...A JOŠ SU TU BILI OBAD,VLADAVIĆ,ŠKALJIĆ.....HOČEŠ JOŠ? VAS VELEŽ BOLI OD KUPA,BOLI VAS TO ŠTO SMO BILI NAJUSPJEŠNIJI KLUB IZ BIH U ONOJ JUGI......VAŠA 1 TITULA,NAŠE 3 PUTA VICEPRVAK,DVA PUTA MISLIM ISTI BROJ BODOVA I DVA KUPA.....TO VAS BOLI.PIŠEŠ VELEŽ ZAPEO,ŠTA JE TREBAO IZGUBITI ? PITAŠ LI SE TI KAKO BI MI NAVIJAČI REAGOVALI DA JE VELEŽ IZGUBIO......SA NJIMA SE NIJE IGRATI.
SHODNO TOME DAJ ME DEMANTUJ JOŠ NEGDJE MOLIM TE......