Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kad Villa nocas dobije a mi zijanimo protiv Newcastla i na kraju City odigra 0:0 sa West Hamom i dignu titlu na gol razliku 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Naprijed Vilaaaaaaaaaaaa , Molim teeeeeeee. ]
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Ni Bentekea ni Abgonlahora, teško se bilo čemu nadati. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Pregazit će ih City nažalost.
Nemg do centra doci a kamoli da pobjede
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- the scouser
- Kontakt:
Ako Villa remizira, tek će onda da boli kiks protiv Palacea...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Borini ponovno zabio za Sunderland.
Baš maloprije o tome mislim. Joj, uj3baše me u mozak ovih dana, previše misli, previše onog šta bi bilo kad bi bilo. Nadam se nekom golu Ville i onda da se odbrane, ali teško, teško, manje su šanse za to nego što su bile Crystalu da se vrati u utakmici protiv nasthe scouser je napisao/la:Ako Villa remizira, tek će onda da boli kiks protiv Palacea...
Ja te volim, volim Željo..
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ubit ce ih villa taktickiTorres_9 je napisao/la:Nemg do centra doci a kamoli da pobjede
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Upravo, imali su par dobrih kontri al' vidi sa da nema Bentekea da to pospremi u mrežu.LiverpoolREDS je napisao/la:Ubit ce ih villa taktickiTorres_9 je napisao/la:Nemg do centra doci a kamoli da pobjede
- majestic24
- Kontakt:
Ovdje moze biti samo pobjeda cityja ili ville,nema sanse da bude x.gio10 je napisao/la:Baš maloprije o tome mislim. Joj, uj3baše me u mozak ovih dana, previše misli, previše onog šta bi bilo kad bi bilo. Nadam se nekom golu Ville i onda da se odbrane, ali teško, teško, manje su šanse za to nego što su bile Crystalu da se vrati u utakmici protiv nasthe scouser je napisao/la:Ako Villa remizira, tek će onda da boli kiks protiv Palacea...
Ako izdrze do neke 60-te minute,imati ce villa dosta prilike za kontru 100%
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Uci ce holt zato i pospremiti bar dva u mrezu gradjanaEBSCO je napisao/la:Upravo, imali su par dobrih kontri al' vidi sa da nema Bentekea da to pospremi u mrežu.LiverpoolREDS je napisao/la:Ubit ce ih villa taktickiTorres_9 je napisao/la:Nemg do centra doci a kamoli da pobjede
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Meni bi bilo godio i auto gol Cityja i da tako zavrse 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Blizu, blizuSage je napisao/la:Meni bi bilo godio i auto gol Cityja i da tako zavrse

Manchester United!
-
- Kontakt:
Uzimaju ih cekicari 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
sad samo još vjerovati u Carrola i Co.
nema ništa loše u nadanju, ja vjerujem
Ynwa!
Ynwa!
#Ynwa
Omladino, dobro zapamtite ko su vam prijatelji sada. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ne da vjerujem nego sam siguran da city nece biti prvak,zajebat ce ih pelegrini 100% njima odgovara i remi tako da ce se uspaniciti oko taktike a realno west ham moze svima uzeti bodoveLiverpool. YNWA je napisao/la:sad samo još vjerovati u Carrola i Co.
Ynwa!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zar je neko ocekivao da ce Villa uzeti bodove Cityu?
Najvaznije od svega jeste da je General dobio nove 4 godine ugovora, nakon toga jos 4, pa da i penziju doceka u klubu.

Najvaznije od svega jeste da je General dobio nove 4 godine ugovora, nakon toga jos 4, pa da i penziju doceka u klubu.

A sta je s Njukasem...ili ocekujes bodove bez borbe, pogotovo jer Pardjuu gori pod nogama bez obzira na osiguran opstanak....LiverpoolREDS je napisao/la: Ne da vjerujem nego sam siguran da city nece biti prvak,zajebat ce ih pelegrini 100% njima odgovara i remi tako da ce se uspaniciti oko taktike a realno west ham moze svima uzeti bodove
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.