Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Fazon je sto je ovaj za 30ak minuta bruke protiv Egipta dobio kartu za SP
. Pa stvarno ono kad sve sagledas moras biti idiot da ne kritikujes Susica.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pozvan z razloga jer mu je Sead menadzer a i zbog Krajisnika da se ne osjecaju zapostavljeno 

Igrac sumnjivih kvaliteta,super bi bilo da nam bude pojacanje ali daj Boze,po meni pozivom Besica ovaj nema sta traziti u repki,ali eto ide na SP pa vidjecemo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ispadose od drugoligasa St. Pöltena u polufinalu kupa. Koji odron od kluba.
Hadzic lose odigrao.

Hadzic lose odigrao.
Reprezentativac.Goalgetter je napisao/la:Ispadose od drugoligasa St. Pöltena u polufinalu kupa. Koji odron od kluba.![]()
Hadzic lose odigrao.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako rece Pape, neko mu je javio da je dobar igrac, iako je kad ga je Pape gledao 2x nije ga ubjedio, ali ga ipak pozvao.Cartman je napisao/la:Reprezentativac.Goalgetter je napisao/la:Ispadose od drugoligasa St. Pöltena u polufinalu kupa. Koji odron od kluba.![]()
Hadzic lose odigrao.

- DonCorleone
- Kontakt:
To su ti ludi potezi koje niko ne moze da shvati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jos odigrao katastrofalno protiv Egipta, i strucnjak ga opet povede. Svaka cast Pape, yebes citavu naciju u zdrav mozak i nikom nista. Aferim momcino!Goalgetter je napisao/la:Kako rece Pape, neko mu je javio da je dobar igrac, iako je kad ga je Pape gledao 2x nije ga ubjedio, ali ga ipak pozvao.Cartman je napisao/la:Reprezentativac.Goalgetter je napisao/la:Ispadose od drugoligasa St. Pöltena u polufinalu kupa. Koji odron od kluba.![]()
Hadzic lose odigrao.

Ja mislim da je on žrtveno janje, 24-ti igrač
Sent from my Home using fingers
tako je. Nit' će TSS izbaciti sa spiska, a da Mumeta izbaci, zapalili bi gaBatko je napisao/la:Ja mislim da je on žrtveno janje, 24-ti igrač

@Virtual, @calcio and co. can.DonCorleone je napisao/la:To su ti ludi potezi koje niko ne moze da shvati.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Logicno bi bilo da Sunjic ispadne. Ne trebaju nam 5 stopera. Ali Susic i logika...HariTz je napisao/la:tako je. Nit' će TSS izbaciti sa spiska, a da Mumeta izbaci, zapalili bi gaBatko je napisao/la:Ja mislim da je on žrtveno janje, 24-ti igrač
Logično bi bilo, slažem se, ali odgovor je u tvojoj zadnjoj rečeniciCartman je napisao/la:Logicno bi bilo da Sunjic ispadne. Ne trebaju nam 5 stopera. Ali Susic i logika...HariTz je napisao/la:tako je. Nit' će TSS izbaciti sa spiska, a da Mumeta izbaci, zapalili bi gaBatko je napisao/la:Ja mislim da je on žrtveno janje, 24-ti igrač

Pape je već rekao da je taj jedan viška pozvan zbog upitnog statusa Mujdže, dakle 24. je Avdija.
Druže, Avdija je sigurniji od Safeta na avionuEdol je napisao/la:Pape je već rekao da je taj jedan viška pozvan zbog upitnog statusa Mujdže, dakle 24. je Avdija.

Najupitniji od njih sviju jeste onaj koji je iste i pozvao u repku. Tako da se radi o malo većem broju...Edol je napisao/la:Pape je već rekao da je taj jedan viška pozvan zbog upitnog statusa Mujdže, dakle 24. je Avdija.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ko hoće, možemo se i opkladiti.
Znači, u slučaju da svi igrači budu spremni, sa spiska leti Hadžić koji je obična kamuflaža za poziv Tinčeku. U šta god hoće ko?! 

A ja sam ipak za to da kao civilizovan narod organizujemo proteste za smjenu Papeta, i samim tim otjeramo Germania "konkurenciju" iz repke, i na najbolji mogući način pomognemo BH fudbalu.voltron30 je napisao/la:Ko hoće, možemo se i opkladiti.Znači, u slučaju da svi igrači budu spremni, sa spiska leti Hadžić koji je obična kamuflaža za poziv Tinčeku. U šta god hoće ko?!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Eh da samo bar složni, al' kod nas ljudi ne mogu da se organizuju za proteste i za veće stvari koje su od životnog značaja, a kamoli za sporednu stvar kao što je fudbal.*p!p!t@* je napisao/la:A ja sam ipak za to da kao civilizovan narod organizujemo proteste za smjenu Papeta, i samim tim otjeramo Germania "konkurenciju" iz repke, i na najbolji mogući način pomognemo BH fudbalu.voltron30 je napisao/la:Ko hoće, možemo se i opkladiti.Znači, u slučaju da svi igrači budu spremni, sa spiska leti Hadžić koji je obična kamuflaža za poziv Tinčeku. U šta god hoće ko?!
Vi niste normalni. Mjesec dana pred svjetsko prvenstvo da se prave protesti i da se smijeni selektor zato sto je pozvao jednog igraca koga mnogi nisu zeljeli na spisku? Rat i ova poslijeratna neimastina je Bosanski narod ubila u mozgu. Da Bog sakloni i sacuva. Pozvani su svi sto vrijede i sada se treba strajkovati i yebavati selektoru mater zato sto nekome neodgovara igrac ili dva? Nije ni cudo sto smo u rangu Konga u svim kategorijama. Yebem te Bosno, cenifo na livadi.voltron30 je napisao/la:Eh da samo bar složni, al' kod nas ljudi ne mogu da se organizuju za proteste i za veće stvari koje su od životnog značaja, a kamoli za sporednu stvar kao što je fudbal.*p!p!t@* je napisao/la:A ja sam ipak za to da kao civilizovan narod organizujemo proteste za smjenu Papeta, i samim tim otjeramo Germania "konkurenciju" iz repke, i na najbolji mogući način pomognemo BH fudbalu.voltron30 je napisao/la:Ko hoće, možemo se i opkladiti.Znači, u slučaju da svi igrači budu spremni, sa spiska leti Hadžić koji je obična kamuflaža za poziv Tinčeku. U šta god hoće ko?!