HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

dnalydal
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la dnalydal » 07 feb 2010, 00:43

Bilo je dobro, mada iskreno vise je Zvezda bila uzasna, nego sto je Siroki bio spektakularan, izuzev Grgata. No to ne umanjuje vrijednost pobjede. Svaka Cast! A na srecu i meni je na kladari prosao drugi tiket bez dvojke na zvezdu. Pozdrav i dobre zelje!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 07 feb 2010, 02:27

košarkaš je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:Zahvaljujem :) Već je odigrano :) Ne želim potcijeniti široki, samo prognoziram :) A evo i tebi savjet da igraš protiv moje Bosne s kim god da igraju :D ali pitanje je kolik ose to isplati
ma šta imaš podcijenjivati, šta ti je budi pametan i opet se vrati u kladaru i stavi sve što imaš na dva, ja sam maloprije auto utrao u premier kladionicu :lol: i stavio 2 na zvezdu....mi sa velićem jedino bosnu možemo dobit, ostalo nikoga, a uzput nekoliko je igrača i ono pomalo ozljeđeno, ružić, mason, špralja itd.igrat će ali ne na maksimumu... 2 ko kuća!!!!!!
Kako volim kada Široki pobjedi nekoga velikog, baš radi ovakvih "navijača" Kako te nije sramota staviti taj avatar i onda blatiti sve to? Bravo za Velića i ekipu, šteta bezveznih poraza u zadnjim sekundama nekad ranije. Onda bi drugačije bilo i sa Partizanom, Cibonom, Heliosom.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 feb 2010, 02:42

Barney Stinson je napisao/la:predobro je ovo vcrs bilo... ramljak mora imati ovoliku minutazu svaku utakmicu... i naletilic vise ne smije ulaziti ni minute :mrgreen: :mrgreen:
'sam ti rekao, sta sam ti rekao. :p Vidis kak mali Ramljak igra, kao i Planinic. :p Kakav Naletilic, kako se vise ne pomiri da ne zna igrati. :p
...Život za Široki...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 07 feb 2010, 10:53

za košarkaša,pa velić nam itreba kao trener da forsira ramljaka,planinića a ne oni jusup popuši 30 razlike nije ih uveo ni minute,do kraja samo trebaju mladi igrati pa nek izgubimo sve

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 feb 2010, 11:33

alooo...

sad ste svi pametni što se tiče Velića, a sjetite se pretprošle sezone kad smo ostali bez NLB-a???

svi su ga pljuvali, a iskreno čovjek nije ni V od onog Velića što se lijepo vidi na utakmicama, puno je naučio do sada...

i ja sam bio skeptičan što se tiče njegovog vođenja momčadi ali na svu sreću i na radost svih to ide sada jako dobro..

bitno je da su se moomci vratili sto se tice timske igre, sto se tice atmosfere...to je najbitnije...

kod velica imaju onu slobodu kao što su kod Vlašića imali,a kladim se da je Jusup tu da bi ovu popušili bez problema..

još jednom svaka čast momci
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 feb 2010, 12:22

da ne zaboravimo akciju mason-ramljak... 8-) 8-)
sto se tice velica, znamo svi da on nije trener nekog velikog kalibra ali covjek je tu godinama ako nista drugo mozemo ovako kuci pobjedjivati neke klubove a boze moj tko zna mozda se i iznenadi u gostima... ali opet ako nista drugo ostale su mu neke akcije od vlasica, pa ona jedna i od jusupa(citaj supka, ali mozda i bolje) jos kad doda neke svoje ima veci repertuar...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 feb 2010, 15:41

ljutinar je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:Zahvaljujem :) Već je odigrano :) Ne želim potcijeniti široki, samo prognoziram :) A evo i tebi savjet da igraš protiv moje Bosne s kim god da igraju :D ali pitanje je kolik ose to isplati
ma šta imaš podcijenjivati, šta ti je budi pametan i opet se vrati u kladaru i stavi sve što imaš na dva, ja sam maloprije auto utrao u premier kladionicu :lol: i stavio 2 na zvezdu....mi sa velićem jedino bosnu možemo dobit, ostalo nikoga, a uzput nekoliko je igrača i ono pomalo ozljeđeno, ružić, mason, špralja itd.igrat će ali ne na maksimumu... 2 ko kuća!!!!!!
Kako volim kada Široki pobjedi nekoga velikog, baš radi ovakvih "navijača" Kako te nije sramota staviti taj avatar i onda blatiti sve to? Bravo za Velića i ekipu, šteta bezveznih poraza u zadnjim sekundama nekad ranije. Onda bi drugačije bilo i sa Partizanom, Cibonom, Heliosom.....
Ajd Bogati nemoj srat, ja ga nakon jedne utakmice neću i ne želim promovirati u dobrog trenera, i sa njim sam mislio da nemamo nikakve šanse - ali priznajem na ovu utakmicu sam se prevario....treba on meni dosta toga još dokazat i ispravit neke greške iz prošlosti...ja ne želim reći da nije on svoje odradio na ovoj utakmici, ali ovo je još uvijek malo za sve pogreške koje je radio u prošlosti....i nemoj meni držat neka predavanja o navijačima, pratim široki još dok je bilo u maloj dvorani na brijegu, i gledao sam krasića i planinića i velića na brigu u školskoj dvorani, meni idu na živce navijači kao ti...gledaš stvari samo jednodimanzionalno, ne ideš nikada naprijed, ja ću uvijek prvi bodriti ekipu, uvijek ću biti uz nju i kada gubi i kada dobiva ali sam i njen najveći kritičar...ti si samo tu kad je dobro, a kao neki si navijač.....odlepršaj i na obraćaj mi se više :!:
Zadnja izmjena: košarkaš, dana/u 07 feb 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 07 feb 2010, 15:47

odlicna tekma,ramljak se jos jednom pokazao kao igracina,samo mi nije jasno ko vise gigu ubacuje u igru,valjda mu je ovo sinoc bila zadnja tekma u dresu sirokog :?

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 08 feb 2010, 08:11

Ajd Bogati nemoj srat, ja ga nakon jedne utakmice neću i ne želim promovirati u dobrog trenera, i sa njim sam mislio da nemamo nikakve šanse - ali priznajem na ovu utakmicu sam se prevario....treba on meni dosta toga još dokazat i ispravit neke greške iz prošlosti...ja ne želim reći da nije on svoje odradio na ovoj utakmici, ali ovo je još uvijek malo za sve pogreške koje je radio u prošlosti....i nemoj meni držat neka predavanja o navijačima, pratim široki još dok je bilo u maloj dvorani na brijegu, i gledao sam krasića i planinića i velića na brigu u školskoj dvorani, meni idu na živce navijači kao ti...gledaš stvari samo jednodimanzionalno, ne ideš nikada naprijed, ja ću uvijek prvi bodriti ekipu, uvijek ću biti uz nju i kada gubi i kada dobiva ali sam i njen najveći kritičar...ti si samo tu kad je dobro, a kao neki si navijač.....odlepršaj i na obraćaj mi se više
Pomalo pomalo, dzaba se tebi sada izvlačiti i gledati korak unaprijed. Boli mene briga koga si ti gledao i kada si gledao ako imaš takvo razmišljanje. Stavio si avatar našeg kluba, praviš se pametan i onda želiš da tvoj klub izgubi.Navijač nekog kluba bez obzira na trenutno stanje ne može svome klubu predvidjati poraz iako zna da igra protiv bolje ekipe, to trebaš shvatiti. Jebli vas forumi i predviđanje prije utakmice.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 11 feb 2010, 12:00

pobjeda u zagrebu??? mozda bi se isplatilo stavit 2

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 feb 2010, 12:09

preoptimistično york... zagreb ove godine igra odlicno... jos kad tome dodas mulaomerovica koji mora imati min. 15 slobodnih po utakmici i jos tome doda koju tricu i polaganje...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 feb 2010, 12:45

Barney Stinson je napisao/la:preoptimistično york... zagreb ove godine igra odlicno... jos kad tome dodas mulaomerovica koji mora imati min. 15 slobodnih po utakmici i jos tome doda koju tricu i polaganje...
uzimamo ih gore!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 11 feb 2010, 13:01

Barney Stinson je napisao/la:preoptimistično york... zagreb ove godine igra odlicno... jos kad tome dodas mulaomerovica koji mora imati min. 15 slobodnih po utakmici i jos tome doda koju tricu i polaganje...
pa ne znam...i siroki zna dobro odigrat,pogotovo sad kad su rastereceni

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 feb 2010, 13:26

Daj Bože... Mislim moze svasta biti ali njima treba za final 4... dobro mi jesmo rastereceni tako ako šuta malo krene... :?
19 - ђ - 11

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 12 feb 2010, 18:21

nebi ti ga ja tu stavio 2. pogotovo na neki ozbiljniji ulog.jak je zagreb

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 feb 2010, 21:31

'ta ce Zagreb, kad se Široki plasio Zagreba. :p Setnja. :p
...Život za Široki...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 feb 2010, 19:13

siroki na pocetku 4/4 vodi 10 razlike
Cuva Bog Zelju svog!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 feb 2010, 19:14

mirzza je napisao/la:siroki na pocetku 4/4 vodi 10 razlike
13 ;) ;) AJMO JOŠ MALO
19 - ђ - 11

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 13 feb 2010, 19:19

:D jbt ak sad ne pobjedimo...stvarno...
malo sam nas podcjenio izgleda :oops:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 feb 2010, 19:23

2 minute 11 poena, uzimate ovo hlaaaaadno :D
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.