FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
65' Još jednom prijeti Višća. Snažno je lijevo krilo Željezničara potegnulo prema Subašiću, fijuknulo je to pored desne vratnice. Edin Višća najbolji je gostujući igrač večeras, podsjetimo - prije nekoliko mjeseci bio je na probi baš u Hajduku, ali se vratio u Željezničar. Možda se sad opet vrati u Split...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Junuze sine jel tebi ko smeta? Sta mislis da se mi natovarimo svi na temu fks, popusti malo, to sto si navijac pokazi na sjeveru afh a ne ovdje.Ima nas i starih koji hocemo svoj mir, i koji imaju vise odgledanih derbija nego ti utakmica....
Visca fulio 100% sansu, navijaci hajduka zvizde svojima
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nece nedo bog neda amar prvo europa pa onda za milionStole iz Bora je napisao/la:65' Još jednom prijeti Višća. Snažno je lijevo krilo Željezničara potegnulo prema Subašiću, fijuknulo je to pored desne vratnice. Edin Višća najbolji je gostujući igrač večeras, podsjetimo - prije nekoliko mjeseci bio je na probi baš u Hajduku, ali se vratio u Željezničar. Možda se sad opet vrati u Split...
svoj ti pos'o !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E cuj mozda se Visca opet vrati u Hajduk .. 

Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 13 feb 2010, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
ok izvinjavam sepile87 je napisao/la:Junuze sine jel tebi ko smeta? Sta mislis da se mi natovarimo svi na temu fks, popusti malo, to sto si navijac pokazi na sjeveru afh a ne ovdje.Ima nas i starih koji hocemo svoj mir, i koji imaju vise odgledanih derbija nego ti utakmica....
Eto kako se isplati uložiti malo para u mladog, talentovanog igrača. Osim je gigant za sve poslijeratne trenere ŽELJE.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
-
- Kontakt:
borac_sampion je napisao/la:koliko vam je zavrsilo?
0-0 zavrseno
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
ma odlicno!!!

U pravu si 100 %,naravno da se isplati,a isplatice se itekako za godinu dvije,i ovo mora biti praksa,mislim da sam nekad ranije pisao da ne bi trebao biti nikakav problem dati cak i dosta para za mladog talenta,nece se svaki isplatiti ali bi to definitivno bio sjajan potez...da bi se nesto vratilo nazad i da bi imali krajnje prihode pozitivne,mora se nesto i uloziti,a najbolje je platiti dobro mlade talente,vratice se visestruko u buducnosti...mada treba i par starijih uvijek imati u ekipi...Osim ovo radi odlicno,ako ga ne otjeraju,mogao bi za koju godinu napraviti zaista dobre stvariŽeljovac je napisao/la:Eto kako se isplati uložiti malo para u mladog, talentovanog igrača. Osim je gigant za sve poslijeratne trenere ŽELJE.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Pa taj Hajduk je zesca taraba cim vas nisu mogli dobiti...

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
A da su nas pobjedili pisao bi Koje ste vi zesce tarabe i slicna sranja od price.TokiVoki je napisao/la:Pa taj Hajduk je zesca taraba cim vas nisu mogli dobiti...
Paceniku ne treba puno da popljuje,takav mentalni sklop ce uvijek naci nacin da nekog popljuje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Visca el Višća!
Visca el Višća!

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Divi Šehe što raspoređuje odbranu ko Bufon 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ne trreba nam sad da visoko poletimo, samo treba vjerovat u ekipu, s obzirom da je Hajduk 50% kvalitetniji od nase najbolje ekipe i da smo se s njima mogli nosti za ocekivat je dobro proljece

Visca el Višća!
Visca el Višća!
komentar sa jedno hr portala jako zanimljiv
prije san bio govorija da in triba dat vrimena (za upravu),falija san judi ispricavan se.SVI OTKAZ KNJIZICE I NA BIRO,OD PRIDSIDNIKA DO CISTACICE,sve u p.m.
Toliko tesko im je ovo palo, sto bi znacilo da su dali sve od sebe, Seyo me zvao nakon utakmice i kaze da je prijatno iznenadjen kako smo smireno odigrali, taktika postavljena za gostujuce utakmice malo zatvorenija varijanta ali je i Hajduk igrao isto tako sa dva zadnja vezna, oni su doduse kontrolisali vise utakmicu i vise probavali ali nasi su djelovali dosta sigurno( napominjem da su igraci bili vecinom odmorni za ovu utakmicu za razliku od prijasnjih probnih utakmica ).Mi smo imali par sansi cak smo u zadnjim minutama mogli i zabiti, po Seyinim rjecima komplet stadion je uzdahnuo...Mi opet nismo nastupili u najjacem sastavu, radi umora igraca, a ono sto kazu mnogi koji su gledali utakmicu da komotno mozemo ocekivati plavo proljece
prije san bio govorija da in triba dat vrimena (za upravu),falija san judi ispricavan se.SVI OTKAZ KNJIZICE I NA BIRO,OD PRIDSIDNIKA DO CISTACICE,sve u p.m.
Toliko tesko im je ovo palo, sto bi znacilo da su dali sve od sebe, Seyo me zvao nakon utakmice i kaze da je prijatno iznenadjen kako smo smireno odigrali, taktika postavljena za gostujuce utakmice malo zatvorenija varijanta ali je i Hajduk igrao isto tako sa dva zadnja vezna, oni su doduse kontrolisali vise utakmicu i vise probavali ali nasi su djelovali dosta sigurno( napominjem da su igraci bili vecinom odmorni za ovu utakmicu za razliku od prijasnjih probnih utakmica ).Mi smo imali par sansi cak smo u zadnjim minutama mogli i zabiti, po Seyinim rjecima komplet stadion je uzdahnuo...Mi opet nismo nastupili u najjacem sastavu, radi umora igraca, a ono sto kazu mnogi koji su gledali utakmicu da komotno mozemo ocekivati plavo proljece

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 13 feb 2010, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.