NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

fukara87
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la fukara87 » 07 maj 2014, 01:07

aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
Sto ti je ovo trebalo ? Ja koliko znam ovdje na sav glas pises da ces banovati sve ko provocira i pise ovdje a onda se ti javis i bez potrebe bacis ovaj komentar, ja nemam nista protiv toga, svako neka radi sta hoce u svojoj avliji i to jeto, neka se ljudi bore za svoj klub.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 01:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
Cuj njega mora da si ti velik kao sto ti nik kaze, cuj 30 djece :crazy: :crazy: juce bilo 200 momaka danas 150 sigurno, bilo ljudi od 40 godina i vise, od ovih 150 ljudi danas koji su bili sigurno je 100 bilo izmedju 20-28 godina i nemoj pricati gluposti kad nisi bio na tom mjestu, djeca koja su tu bila su se pogurala naprijed i stala u prve redove, ali ta djeca nisu smjenjivala upravu i pojedine igrace i ta djeca nemaju nikakve veze sa ovom smjenom Dujmovica vec su samo bila podrska starijim, to su radili stariji momci koji su se dogovorili, mozda jesmo "mali" klub ali nismo toliko mali da nam djete od 16-17 godina tjera igrace, ovaj ti post nije uopste trebao i samo si pokazao ko si i sta si, a to je :thumbdown: :puke:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 maj 2014, 02:10

slika

[youtube][/youtube]
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 maj 2014, 02:18

Vidi se da je Benjo pravi kapiten, zasto su ga ikako mjenjali hebo ih Kahri.
Ali koji zaeb ce biti u 27-om kolu je fantasticno. Meni ovo sve dođe kao naručeno za tu situaciju sto mislim da ce se desiti. Idemo dalje!
Sad Podgrmec, jedva cekam utakmicu, pozelim se Jedinstva ovako svake dvije sedmice.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 07 maj 2014, 02:23

puna podrska za Silu Nebesku,iako uletim malo ovdje da vas zezam,zaista cjenim vas klub,vas grad i vase navijace,kakav bi to bio forum bez nekih provokacija i igrica,penzionerski pravi..davno sam napisao da ste uz Slobodu najveca institucija i atrakcija ove lige,i zelim vam ulazak,al naravno naredne sezone.otjerajte tu gamad,ako ne moze milom,moze boga mi silom itekako :evil:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 02:36

zla2 je napisao/la:puna podrska za Silu Nebesku,iako uletim malo ovdje da vas zezam,zaista cjenim vas klub,vas grad i vase navijace,kakav bi to bio forum bez nekih provokacija i igrica,penzionerski pravi..davno sam napisao da ste uz Slobodu najveca institucija i atrakcija ove lige,i zelim vam ulazak,al naravno naredne sezone.otjerajte tu gamad,ako ne moze milom,moze boga mi silom itekako :evil:
Hvala, valjda nece biti vise nekih glupih rasprava :urnebes:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 maj 2014, 06:49

zla2 je napisao/la:puna podrska za Silu Nebesku,iako uletim malo ovdje da vas zezam,zaista cjenim vas klub,vas grad i vase navijace,kakav bi to bio forum bez nekih provokacija i igrica,penzionerski pravi..davno sam napisao da ste uz Slobodu najveca institucija i atrakcija ove lige,i zelim vam ulazak,al naravno naredne sezone.otjerajte tu gamad,ako ne moze milom,moze boga mi silom itekako :evil:
slazem se svakako..takodjer podrska i od mene ...takodjer i sam sam govorio ranije ako mi ne mozemo otici u PL neka ide Jeidnstov, ali poslije smo se ovkao poceli boriti za tu PL pa smo malo poceki mjenjati stavove, ali sv eje to u ovoj vatrenoj borbi za PL..samo opet kazem mi ako ne udjemo sad mi cemo uci do godine sigurno, ali jedinstvu ce bogami biti dosta teze vjerujem zbog finansija , a i Goska i ostalih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 07 maj 2014, 09:03

aleksandar_veliki je napisao/la:Kad sam rekao 40, karikirao sam. Neshvatljivo je da grupa navijaca moze otjerati uposlenika kluba,, to je cirkus. Nije nikakva provokacija, no ponavljam, klub koji pretenduje da bude ozbljan sebi to ne smije dozvoliti. Sta ce biti sutra, trazice se odlazak beka i ovi ce ga otjerati. Molim vas, gdje to ima...
Valjda se u klubu prepali nedavnih protesta i vidjeli da se ne možeš sprdati kao nekad. Valjda je klub građanski i građani mogu tražiti šta hoće i smijeniti koga hoće, kao što mogu da smijene i političku vlast (jer mu to nije privatna babovina). Do prošle godine narodu si mogao reći ko vas j.e.b.e i onda nastaviti u svom naumu.A sad nema zajebancije . .. Podržavam navijače SN i šteta što mi nismo ranije ovo uradili.Mnogo toga lošeg ne bi bilo oko Slobode.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 maj 2014, 09:22

Vidjecete da Dujmovic nije jedina losa karika u upravi Jedinstva, on je samo pijun. Postoji jos jedan lik koji je gori, a taj nije u upravi nego je politicki igrac.
Sto se tice protjerivanja lopova, svaka cast, manje opasnog i loseg ste otjerali, a osatali su veci lopovi. Ovo je samo da vas zadovolje, kratkorocno. Zapamtite ovaj post.
Ako ste poceli onda i istrajte u borbi da ocistite Jedinstvo od nepozeljnih. Vama je mjesto u PL jer Bihac je ipak velika sredina i srediste kantona.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 07 maj 2014, 11:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Kad sam rekao 40, karikirao sam. Neshvatljivo je da grupa navijaca moze otjerati uposlenika kluba,, to je cirkus. Nije nikakva provokacija, no ponavljam, klub koji pretenduje da bude ozbljan sebi to ne smije dozvoliti. Sta ce biti sutra, trazice se odlazak beka i ovi ce ga otjerati. Molim vas, gdje to ima...
Pa vidi sad....recimo da si jednim dijelom u pravu ali drugim nisi :D kada gledas real, bayern glupo je i zamisliti da ovako upadnu navijaci na trening ALII tamo je dovoljno da 60 000 zatrazi odlazak i bilo ko ce otici...... MEDJUTIM ovo je balkan , ovdje ljudi nemaju moral, obraz itd......ovdje moras sve na silu jednostavno....... pa ajde sad zvezda , partizan , dinamo su za nas iz BiH institucija pa im navijaci isto ovako rade..... jednostavno ovo je balkan !
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 07 maj 2014, 12:42

navijaci su spasili Jedinstvo od totalnog kolapsa kad su organizovani oni protesti zato i imaju pravo da traze odlazak koga hoce jer kad svi odu oni uvijek ostaju tu vjerni do kraja ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2014, 12:43

anonymous001 je napisao/la:
navijaci su spasili Jedinstvo od totalnog kolapsa kad su organizovani oni protesti zato i imaju pravo da traze odlazak koga hoce jer kad svi odu oni uvijek ostaju tu vjerni do kraja ...
Aco Bihac je manja sredina i tu se sve zna i nista se ne moze sakriti. Sigurno da su momci imali razloga za ovo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 14:45

Halo covjece ostavku Dujmovica je podrzalo pola grada, kakvi 200 ljudi, 200 ljudi je doslo na trening i reklo svoje zahtjeve koje podrzava 90% ljudi koju prate Jedinstvo jer su ljudi saznali sta je taj covjek radio u klubu.

Jedinstvo je gradski klub i gradjani ovog grada imaju pravo da mjenjaju i upravu i igrace, za 7 dana ce i neki igraci biti istjerani iz kluba jer je to zelja navijaca Jedinstva, a zbog cega ce biti istjerani to ce se tek saznati.

Nemoj vise pisati neke stvari u koje nisi dovoljno upucen :facepalm:
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 07 maj 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 07 maj 2014, 15:13

Aleksandre jako si smijesan momak i cudi me tvoje razmisljanje.... Nismo bez razloga trazili smjenu sportskog direktora , vec na osnovu provjerenih informacija koje se znaju vec duzi period.. Zasto bi trazili smjenu nekog u klubu koji radi svoj posao ispravno , valjda je SN jedina u ovom klubu koja nema koristi i zeli sve najbolje svom klubu,a ti kao navijac bi trebao biti uz nas , a ne pisati provokacije koje nisu u skladu sa tvojim godinama ;)
SN96

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 07 maj 2014, 17:09

ma daj sta ti Aleksandre pametujes vise,dosta te je !
ponasaj se kao moderator jer vidis da nam ides na zivce svima sa onim svojim komentarem ... nemoj da budes bezobrazan! prvo si pisao kako ces ovdje uvesti neki red a na kraju ti poceo provocirati!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 maj 2014, 17:15

anonymous001 je napisao/la:ma daj sta ti Aleksandre pametujes vise,dosta te je !
ponasaj se kao moderator jer vidis da nam ides na zivce svima sa onim svojim komentarem ... nemoj da budes bezobrazan! prvo si pisao kako ces ovdje uvesti neki red a na kraju ti poceo provocirati!
Nije provokacija nego iznošenje stava,i ako je moderator smije iznijet stav koji se može kositi sa tvojim stavom
Nad tobom sunce najljepše sja

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2014, 18:12

aleksandar_veliki je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Halo covjece ostavku Dujmovica je podrzalo pola grada, kakvi 200 ljudi, 200 ljudi je doslo na trening i reklo svoje zahtjeve koje podrzava 90% ljudi koju prate Jedinstvo jer su ljudi saznali sta je taj covjek radio u klubu.

Jedinstvo je gradski klub i gradjani ovog grada imaju pravo da mjenjaju i upravu i igrace, za 7 dana ce i neki igraci biti istjerani iz kluba jer je to zelja navijaca Jedinstva, a zbog cega ce biti istjerani to ce se tek saznati.

To se ne radi na ulici, zna se kako se mijenja uprava i ko je mijenja i ne samo upravu. Dakle, smatram da su celnici Jedinstva ovim sami sebi i svom klubu zabili noz u ledja. Eto vidis, cuj bice igraci otjerani jer to trazi 200 navijaca. Ne mogu da vjerujem sta su ljudi koji ulazu pare, cigane, kamce, izdvajaju iz usta svoje djece, sebi dozvolili. I naravno, nemam ja sta biti ili ne biti upucen. Ovo se nije desilo u svijetu fudbala, presedan...
:lol: :lol: :clap: Strucnjak nema sta, odvadi malo :tokralju:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 07 maj 2014, 19:14

Evo ti primjer da BBB tjeraju Mamića, sad se lijepo povuci i ne prosipaj se bezze.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 maj 2014, 19:22

Protiv Dujmovica nije bilo 200 ljudi nego svi oni koji vole Jedinstvo a to sto se tu pojavilo na treningu 200 ljudi boze moj nisu svi mogli doci.. Ipak su navijaci ti koji se trebaju pitati u klubu jer moze uprava biti gluha kao recimo u Dinamu pa sta dobijes na proslavi titule 15 gledatelja dodje

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 07 maj 2014, 19:50

aleksandar_veliki je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Halo covjece ostavku Dujmovica je podrzalo pola grada, kakvi 200 ljudi, 200 ljudi je doslo na trening i reklo svoje zahtjeve koje podrzava 90% ljudi koju prate Jedinstvo jer su ljudi saznali sta je taj covjek radio u klubu.

To se ne radi na ulici, zna se kako se mijenja uprava i ko je mijenja i ne samo upravu. Dakle, smatram da su celnici Jedinstva ovim sami sebi i svom klubu zabili noz u ledja. Eto vidis, cuj bice igraci otjerani jer to trazi 200 navijaca. Ne mogu da vjerujem sta su ljudi koji ulazu pare, cigane, kamce, izdvajaju iz usta svoje djece, sebi dozvolili. I naravno, nemam ja sta biti ili ne biti upucen. Ovo se nije desilo u svijetu fudbala, presedan...

U pravu si , to se radi na skupštini, ali nema vremena za čekanje skupštine... Ovih 200 navijača je sprovelo u djelo ono što misle svi oni kojima je Jedinstvo u srcu.

Ti momci su spasili Jedinstvo prije par godina kada se trebao ugasiti za sva vremena, evo jedan fin video za prisjetiti se tog dana:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Znači iza ovih navijača stoje građani. Shvatam ja upravu ali uprava financira kluba uglavnom troši pare Opštine Bihać. Vlasnici tih para su građani Bihaća

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.