Upiši na Google 'nod32 serial' i odaberi da traži sajtove osvježene u zadnjih sat vremena. Tako ćeš naći friške seriale.johnnyyK je napisao/la:ima li netko slucajno stranicu za username i password, za aktivaciju ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 (tako nesto).Trazim ima sat vremena i nikako naletit na neki dobar.Hvala
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Upiši na Google 'nod32 serial' i odaberi da traži sajtove osvježene u zadnjih sat vremena. Tako ćeš naći friške seriale.johnnyyK je napisao/la:ima li netko slucajno stranicu za username i password, za aktivaciju ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 (tako nesto).Trazim ima sat vremena i nikako naletit na neki dobar.Hvala
šta će ti to, uzmeš Aviru, zemlja, a uz sve to i džabe

bavaraccccc je napisao/la:Mala pomoc,koristim mozzilu i kada na nekom portalu tipa filmovizija pokrenem film izbaci da ne mogu gledati jer je aplikacija blokirana zbog pitanja sigurnosti,kako to regulisati slicno se desava i na chromu samo sto na mozili ne mogu pronaci opciju "smanjenja sigurnosnog nivoa" enibadi???
daj uhvati screenshot greške ??
Ne volim te besplatne, mada je Avira nekad bila sila kada su u pitanju antivirusni softveri. Koristim NOD32 već dugo vremena i prezadovoljan sam.forman je napisao/la:šta će ti to, uzmeš Aviru, zemlja, a uz sve to i džabe
Mozilla ne nudi 'smanjenje sigurnosnog nivoa' kao npr. IE. Mislim da će ti ovo pomoći,bavaraccccc je napisao/la:Mala pomoc,koristim mozzilu i kada na nekom portalu tipa filmovizija pokrenem film izbaci da ne mogu gledati jer je aplikacija blokirana zbog pitanja sigurnosti,kako to regulisati slicno se desava i na chromu samo sto na mozili ne mogu pronaci opciju "smanjenja sigurnosnog nivoa" enibadi???
http://www.ehow.com/how_2033399_change- ... tions.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Mah,nije
a kako na chrome resiti ovaj "nivo sigurnosti"??? 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
https://support.google.com/chrome/answer/95572?hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Obzirom da hoćeš da gledaš filmove, promijeni postavke u Javi,
Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.
Obzirom da hoćeš da gledaš filmove, promijeni postavke u Javi,
Start -> All Programs -> Java -> Configure Java, otvori tab Security i postavi Security level na Medium.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
imam jedan problem...kad upalim komp on se ne čuje,a radi...šta bi moglo bit'?
A.F.C. Bournemouth!
- moustapha
- Kontakt:
Izgleda da jeste. Na ovoj listi kontakata Njemacka je na prvom mjestu.Cautinho je napisao/la:Jeli avira njemačka kompanija?
http://www.avira.com/en/contact
#divovi
U vezi PC-ja. Ima neko da preporuči neku dobru igru za računar. Vezano oko auta i ti fazoni. Da se malo igra sad' preko ljeta. 

Tako blizu, a tako daleko.
Dirt 3,Need for speed Hot pursuit 2010Civa je napisao/la:U vezi PC-ja. Ima neko da preporuči neku dobru igru za računar. Vezano oko auta i ti fazoni. Da se malo igra sad' preko ljeta.
Ima ih jos,ali te su po meni dosta dobre

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Laptop mi kući neće da fercera na Wirelles-u, stalno mi izbacuje Limited or no Connectivity, dok na kablu radi normalno. Drugi laptop radi sve kako treba, wi-fi piči k'o lud...
Probao sam skoro sve, novi driver, ištek'o sve iz struje, pa ponovo, ništa...command prompt ipconfig /release, /renew, repair radio al' neće da dodijeli IP nikako, stalno problem pravi onaj korak "Renewing your IP"...neće pa neće
Imal' neko kakvu ideju šta bih mogao pokušat' još?
Sve je radilo ok do jučer, formatir'o laptop, stavio novi sistem, i bum - stigli problemi...
Probao sam skoro sve, novi driver, ištek'o sve iz struje, pa ponovo, ništa...command prompt ipconfig /release, /renew, repair radio al' neće da dodijeli IP nikako, stalno problem pravi onaj korak "Renewing your IP"...neće pa neće

Sve je radilo ok do jučer, formatir'o laptop, stavio novi sistem, i bum - stigli problemi...
Hajd neko pobogu, slomit' ću laptop. 

- OnlyUnited
- Kontakt:
network connections/desni klik na local area conection/properties..
Zatim pod opcijom "general" idi na Internet protokol/properties... zatim; "use the following Ip adress",a ne da automatski odabire.. Idi u comand prompt, ukucaj ipconfig (sastavljeno) i enter. Ukucaj datu ip adresu i default gateway. Subnet mask je Subnet mask: 255.255.255.0, to ce ti automacki izbaciti.
A prije toga provjeri ovo: Je li WLAN uključen? Tipka za WLAN i Bluetooth se nalazi pokraj tipke za uključivanje i mora svijetliti plavo. Imaš li instaliran HP Wireless Assistant? U njemu također WLAN mora biti uključen..
Zatim pod opcijom "general" idi na Internet protokol/properties... zatim; "use the following Ip adress",a ne da automatski odabire.. Idi u comand prompt, ukucaj ipconfig (sastavljeno) i enter. Ukucaj datu ip adresu i default gateway. Subnet mask je Subnet mask: 255.255.255.0, to ce ti automacki izbaciti.
A prije toga provjeri ovo: Je li WLAN uključen? Tipka za WLAN i Bluetooth se nalazi pokraj tipke za uključivanje i mora svijetliti plavo. Imaš li instaliran HP Wireless Assistant? U njemu također WLAN mora biti uključen..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Fazon je što mi izbaci čudnu nekakvu IP adresu, 169.254.x.x., a Default Gateway ništa, nikakvu.OnlyUnited je napisao/la:network connections/desni klik na local area conection/properties..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Znaci kada to radis u comand promtu, tj. kada kucas ipconfig, ukljuci kabal rutera u laptop. I jos nesto, idi u control panel, administrative tools-services i trazi DHCP clinet, mora ti biti podesen na automatic...
Evo ti jos jedan prijedlog. Idi desni klik na my computer-manage-device manager-network adapter- desni klik- enable i onda restartuj sistem..
Evo ti jos jedan prijedlog. Idi desni klik na my computer-manage-device manager-network adapter- desni klik- enable i onda restartuj sistem..
Ma sve sam ja to druže sinoć radio, al' ništa...OnlyUnited je napisao/la:Znaci kada to radis u comand promtu, tj. kada kucas ipconfig, ukljuci kabal rutera u laptop. I jos nesto, idi u control panel, administrative tools-services i trazi DHCP clinet, mora ti biti podesen na automatic...
Evo maloprije sam uspio, ne pitaj kako.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Cuj regedita. To ti se onda izbrisalo nesto iz registrija. Aj nek je uspjelo..
Ti divlji forumi su najjaci.. Jednom nisam mogao uci na twiter, nema sta nisam radio. Uletim na nekki suporter forum, ukucam srz problema, kad tamo pise podesi vrijeme. Da pogledam, na laptopu mjesec februar, a ovam polovica marta. To podesim, i od tad frcera.. 

Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 08 maj 2014, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Majke mi, dodavao neki registry, mjenjao value...Bože me sačuvaj...kažem ti, da mi se ponovi (ned'o Bog) ovo isto sutra recimo, ne bih znao opet...već mi se to jednom dešavalo sa ovim laptopom, al' koliko se sjećam to sam puno jednostavnije tad riješio...al' se ne mogu sjetit' kako tačno...hajde de, bitno da radi.OnlyUnited je napisao/la:Cuj regedita. To ti se onda izbrisalo nesto iz registrija. Aj nek je uspjelo..
Tebi hvala u svakom slučaju.

kad tamo pise podesi vrijeme.

Šuti, ne smijem od sramote pisat', i meni se isto jednom desilo, al' sa fejsom.

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 08 maj 2014, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
GRID 2Civa je napisao/la:U vezi PC-ja. Ima neko da preporuči neku dobru igru za računar. Vezano oko auta i ti fazoni. Da se malo igra sad' preko ljeta.
F1 2013 - još ako imaš volan neki dobar, užitak vrhunski

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.