Gledaj Čome ljepotanaSarajlijc@ je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala, hocemoslave je napisao/la:Danas Sarajevo gazi Celik, samo napred!!!
Pozdrav iz R.S.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
De najavi i jos tacno vrijeme, i dal dolazis vozom il busom pa da te mozemo fino i ugostit. Bog te ne vidio ovakve stavri se ne pisu pa za vas Zenica nije Mostar, kao sto i za nas Sarajevo nije Travnik pa ko kako hoce.begipasha je napisao/la:Zenico dolazim, fala bogu pa mi piše na ličnoj Travnik a ne Sarajevo inaće nema ulaza.
A sto ne postujes odluke grupe? Pravis se veci navijac od sviju nas?begipasha je napisao/la:Zenico dolazim, fala bogu pa mi piše na ličnoj Travnik a ne Sarajevo inaće nema ulaza.
Što se pališ? Smeta ti što neko dolazi ili?AllGunsBlazing je napisao/la:De najavi i jos tacno vrijeme, i dal dolazis vozom il busom pa da te mozemo fino i ugostit. Bog te ne vidio ovakve stavri se ne pisu pa za vas Zenica nije Mostar, kao sto i za nas Sarajevo nije Travnik pa ko kako hoce.begipasha je napisao/la:Zenico dolazim, fala bogu pa mi piše na ličnoj Travnik a ne Sarajevo inaće nema ulaza.
Ma oni vise zele kup nego mi, tu vidim nasu sansuhilmo je napisao/la:Ne sumnjam ni ja, ali me je nešto strah, da li zbog prevelike želje za dobrim rezultatom ili....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
djaba lozenje i i organizacija kad je mentalitet avlijaHordas Doboj je napisao/la:Imajući u vidu posljednju odluku N/FSBiH kojom se zabrana prisustva gostujućih navijača odnosi i na predstojeći finalni dvomeč Kup-a BiH, navijačka grupa Horde zla poziva sve svoje članove, kao i ostale navijače i simpatizere FK Sarajevo da se suzdrže od odlaska u Zenicu na utakmicu koja će se odigrati u srijedu 07.05.2014.g. sa početkom u 17:00 h.
Braveheart23 je napisao/la:Hoce li biti strimeva?
Dzaba mi kad sam u njemackoj... moracu BHT stream-ove ganjatibegipasha je napisao/la:Braveheart23 je napisao/la:Hoce li biti strimeva?
BHT1 ti prenosi live.