FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2014, 22:18

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 maj 2014, 22:42

stvarno sam ocekivao da ce ljudi imati razumjevanja i osjecaja ,umjesto da se napravi spektakl od ovog dogadjaja on se cak slabo i spominje ,vise se piše o tinu sušicu nego finalu kupa .ništa sutra tv pivce i udri ,nadam se pozitivnom rezultato to je recimo 1-1 .

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 07 maj 2014, 00:16

gdje ce biti prenos sutra ?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 maj 2014, 00:23

macahz je napisao/la:gdje ce biti prenos sutra ?
Bht 16:55 :D

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 maj 2014, 00:28

ne znam sta ste ocekivali poslije derbija sad u subotu i prekida zbog pirotehnike?! ista scena je bila kada ste igrali i u kupu protiv zelje, ne samo od strane navijaca sarajeva.
odmah da se razumijemo, treba spomenuti i ostale grupe koje su pravile probleme na gostujucim utakmicama, iako je zabrana trajala...primjer utakmice zrinjski siroki i sl...

generalno, mislim da je zabrana smijesna od samog pocetka, kazne koje savez svako kolo uredno odreze su jos smjesnije u ovoj situaciji ali ni grupe koje su se oglusile o zabranu,a savez to precutno odobravao su isto tako krive sto je zabrana i dalje na snazi...
jbg, vama se sad zalomilo da ne mozete u zenicu ali sta sad...zapitajte se sta ste mogli pozitivno da uradite za ovih 11 kola a niste i na taj nacin omeksate stvar da se zabrana skine?!
kako god, savez je nemocan jer je previse neznalica tamo i ljudi koji ne vide nista dalje osim price o prepisivanju zakona iz evrope i sredjenosti liga u njemackoj, engleskoj, holandiji...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 maj 2014, 00:45

vlakanje je napisao/la:ne znam sta ste ocekivali poslije derbija sad u subotu i prekida zbog pirotehnike?! ista scena je bila kada ste igrali i u kupu protiv zelje, ne samo od strane navijaca sarajeva.
odmah da se razumijemo, treba spomenuti i ostale grupe koje su pravile probleme na gostujucim utakmicama, iako je zabrana trajala...primjer utakmice zrinjski siroki i sl...

generalno, mislim da je zabrana smijesna od samog pocetka, kazne koje savez svako kolo uredno odreze su jos smjesnije u ovoj situaciji ali ni grupe koje su se oglusile o zabranu,a savez to precutno odobravao su isto tako krive sto je zabrana i dalje na snazi...
jbg, vama se sad zalomilo da ne mozete u zenicu ali sta sad...zapitajte se sta ste mogli pozitivno da uradite za ovih 11 kola a niste i na taj nacin omeksate stvar da se zabrana skine?!
kako god, savez je nemocan jer je previse neznalica tamo i ljudi koji ne vide nista dalje osim price o prepisivanju zakona iz evrope i sredjenosti liga u njemackoj, engleskoj, holandiji...
Ne rise ba, da se ništa nije palilo na derbiju na obje strane opet bi odluka saveza ostala ista. Na tekmi Zrinjski i Široki na samom stadionu nije bilo nikakvih belaja. Da se u proteklih 11 kola nije nigdje išlo (sve grupe) odluka saveza bi opet bila ista...
Hebo te podsječaš me na nekog priučenog novinara sa ovakvim tvrdnjama još si samo trebao spomenuti primjer engleske i rješavanja huliganizma :urnebes:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 maj 2014, 00:47

ja sam sigurno na stadionu , po sto mi je mala iz zenice , ona ce navijat za celik a ja naravno za sarajevo , valjda nikom nije rekla za mene ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 maj 2014, 00:58

lucif3R666 je napisao/la:ja sam sigurno na stadionu , po sto mi je mala iz zenice , ona ce navijat za celik a ja naravno za sarajevo , valjda nikom nije rekla za mene ...
Ma uci ces na Stadion ko Hadzija :cool:

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 07 maj 2014, 08:17

lucif3R666 je napisao/la:ja sam sigurno na stadionu , po sto mi je mala iz zenice , ona ce navijat za celik a ja naravno za sarajevo , valjda nikom nije rekla za mene ...
znaci do iduce godine navijas za celik :D

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 07 maj 2014, 08:39

Lik je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:ne znam sta ste ocekivali poslije derbija sad u subotu i prekida zbog pirotehnike?! ista scena je bila kada ste igrali i u kupu protiv zelje, ne samo od strane navijaca sarajeva.

Ne rise ba, da se ništa nije palilo na derbiju na obje strane opet bi odluka saveza ostala ista. Na tekmi Zrinjski i Široki na samom stadionu nije bilo nikakvih belaja. Da se u proteklih 11 kola nije nigdje išlo (sve grupe) odluka saveza bi opet bila ista...
Hebo te podsječaš me na nekog priučenog novinara sa ovakvim tvrdnjama još si samo trebao spomenuti primjer engleske i rješavanja huliganizma :urnebes:

spomenuo sam primjer engleske, ali u drugom kontekstu... toliko o tome koliko pazljivo citas i koliko si skont'o sta sam htjeo da kazem!
to sto ti mislis da bi zabrana ostala da se nisu desavale ove stvari, zaboravi...sta bi bilo kad bi bilo....pretpostavke i zakljucci koji se donose da bi se pokusala savjset smiriti i prebacit krivica na drugog.
u situaciji kada su grupe svima na penalu i svi jedva cekaju da se izivljavaju na njima po portalima i novinama niste uopste pomogli da se stanje popravi. to je sustina, i to da je sada neko drugi kriv!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 maj 2014, 08:47

Imajući u vidu posljednju odluku N/FSBiH kojom se zabrana prisustva gostujućih navijača odnosi i na predstojeći finalni dvomeč Kup-a BiH, navijačka grupa Horde zla poziva sve svoje članove, kao i ostale navijače i simpatizere FK Sarajevo da se suzdrže od odlaska u Zenicu na utakmicu koja će se odigrati u srijedu 07.05.2014.g. sa početkom u 17:00 h.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 maj 2014, 09:35

Sretno nam danas i da dodjemo do povoljnog rezultata, pa da na Kosevu pravimo slavljenicku atmosferu. Za to ce svakako trebati bolja i jaca igra od one na derbiju.
#divovi

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 maj 2014, 09:42

Sretno,valjda i vi osvojite taj trofej već jednom.
Keep walking.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2014, 10:00

danas je najbitnija stvar da nasi igraci budu jednako agresivni kao čelikovi i onda ce nas kvalitet doci do izrazaja .celik ce biti maksimalno nabrijan ,agresivan mozda i grub i tu nasi igraci trebaju pokazati da i oni zele borbu i osvajanje trofeja .ako budemo mekani i gUbili duele onda nam se crno piše .momci sretno danas cvrsto ,agresivno ,pametno i nece biti problema SARAJVOOOO :clap:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 07 maj 2014, 10:06

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 07 maj 2014, 10:19

Hordas Doboj je napisao/la:
Imajući u vidu posljednju odluku N/FSBiH kojom se zabrana prisustva gostujućih navijača odnosi i na predstojeći finalni dvomeč Kup-a BiH, navijačka grupa Horde zla poziva sve svoje članove, kao i ostale navijače i simpatizere FK Sarajevo da se suzdrže od odlaska u Zenicu na utakmicu koja će se odigrati u srijedu 07.05.2014.g. sa početkom u 17:00 h.
1946

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 maj 2014, 11:08

vlakanje je napisao/la:
Lik je napisao/la:

spomenuo sam primjer engleske, ali u drugom kontekstu... toliko o tome koliko pazljivo citas i koliko si skont'o sta sam htjeo da kazem!
to sto ti mislis da bi zabrana ostala da se nisu desavale ove stvari, zaboravi...sta bi bilo kad bi bilo....pretpostavke i zakljucci koji se donose da bi se pokusala savjset smiriti i prebacit krivica na drugog.
u situaciji kada su grupe svima na penalu i svi jedva cekaju da se izivljavaju na njima po portalima i novinama niste uopste pomogli da se stanje popravi. to je sustina, i to da je sada neko drugi kriv!
Bolan ne bio, savezu je samo BRAZIL u mislima, oni problemi s početka februara su im došli kao kec na desetku iako nemaju veze s navijačima. Ljudi neče da se bave eventualnim problemima nego žele u miru planirati plakanje muda u Riu. Naša liga i kup su im nužno zlo. Poserem im se svima usta i dobro nogama naguram.
p.s. KUP, KUP, KUP JE NAŠ :D
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 maj 2014, 11:10

IGRAJTE ZA HORDE ZLA ! :cool:
04.10.2009 !!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 maj 2014, 11:44

Joj nervoze neke :mrgreen: :mrgreen: Samo hrabro momci !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 maj 2014, 11:47

Sarajlijc@ je napisao/la:Joj nervoze neke :mrgreen: :mrgreen: Samo hrabro momci !
Ma jasta i mene evo citavo jutro drma nekako, ali kad pocne tekma bice lakse i nadamo se svi pozitivnom rezultatu. :)

A onda na Kosevu da vide svi pravi spektakl .. :cool: :cool: :njanjanja:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”