Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
samo nas gledaj narednih sezona u PL, vidjeti ćeš u kom pravcu Sloboda ide 

Chinaglia je napisao/la:samo nas gledaj narednih sezona u PL, vidjeti ćeš u kom pravcu Sloboda ide

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Slusaj nasa ekipa od pocetka sezone I ova sad nebo I zemlja..vi u drugom djelu ne mozete ni fenjerasa dobit a da ne pricamo za ove ekipe iz vrha ..mi da smo ovu skipu imali ranije vas sad nebi bilo nigdjesenjorsamko je napisao/la:Koja bolan predobra ekipa ,pa Rudar u ovoj seoskoj ligi tavori već duže od 10 godina i još im nije dosadilo,a vi izvučete jedva remi (1:1),o Mladosti do Kaknja da ne govorim(0:0).Izgubite od Goška,Orašja,Jedinstva i Bratstva sa gol razlikom (8:0).Na tih 6 utakmica dali ste jedan gol ,a kao neko drugi vam kriv? Halo ljudi, za 540 minuta - jedan gol )staragarda je napisao/la:ja stvarno neznam sta ste vi ocekivali...pricate pricu vecine gdje Sloboda dodze na gostovanje...nama je svako gostovanje pretesko zbog vasar koji se desi dolaskom Slobode plus sto svaka ekipa daje 3 puta vise od svojih mogucnosti nebi li skinuli skapl Slobodi...rudar ima predobru ekipu i nije boda prosuo na domacem terenu...mi jesmo doveli pojacanja koja su dobra za ovu ligu,nisu to nikakve velike zvijezde ali mi nisi jasan sta si ocekivao jucer...da cemo u onoj atmosferi po onakvom terenu i nabrijanosti domacina doci prekucati rudara sa 3 razlike...rudara koji u 12 tekmi kuci ima gol razliku 24 0 mislimGusar1995 je napisao/la:Ono jučer što je Sloboda pokazala je jedno veliko ništa, naspram onoga šta sam očekivao...pa ja nisam vidio nijednog kvalitetnog igrača, ako neko smatra drugčije neka mi 'otvori oči' i voljan sam čuti argumente. Utakmica je bila jako dobra, pravi derbi. Rudar je realno bio bolji i imao je više i bolje prilike, a naravno imala je i Sloboda svoje.
Bod Slobode nije zasluga njihove igre na terenu, niti sudije (moram biti realan), nego je to plod njihove sreće i nespretnosti igrača Rudara. Slobodi želim svu sreću u PL i neka ne brinu Jedinstvo u Kaknju neće dobiti, a Fukarama poručujem da ono nije fino vidjeti od navijača, simpatizera kluba, ono se jedino može očekivati od huligana.![]()
...ja sam zadovoljan ovim bodom ali ne sasvim jer opet nista nije rijeseno...ne igra nama ovaj bod puno..daje ti nelu laznu sliku da je sve gotovo a nije u stvari
Pobijedili ste fenjeraše (Iskru,Troglav,Budućnost,Igman i Podgrmeč)-sve sama elita i vi kao neka sila...Eto, to su ta preteška gostovanja...strepite od Branitelja,baš ko ovca od noža.Kako onda mislite jadni,kod Zrinjskog i Širokog i ostalih...? Neka vas ipak još malo, u ovoj papazjaniji...kad vam je i ovdje preteško.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
To je sad ono "sta bi bilo kad bi bilo" i nama da je Janjos ostao mi bi vama sad bjezali 10 bodova
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Drug moj ja samo kažem svoje mišljenje, čemu odmah nervozastaragarda je napisao/la:ja stvarno neznam sta ste vi ocekivali...pricate pricu vecine gdje Sloboda dodze na gostovanje...nama je svako gostovanje pretesko zbog vasar koji se desi dolaskom Slobode plus sto svaka ekipa daje 3 puta vise od svojih mogucnosti nebi li skinuli skapl Slobodi...rudar ima predobru ekipu i nije boda prosuo na domacem terenu...mi jesmo doveli pojacanja koja su dobra za ovu ligu,nisu to nikakve velike zvijezde ali mi nisi jasan sta si ocekivao jucer...da cemo u onoj atmosferi po onakvom terenu i nabrijanosti domacina doci prekucati rudara sa 3 razlike...rudara koji u 12 tekmi kuci ima gol razliku 24 0 mislimGusar1995 je napisao/la:Ono jučer što je Sloboda pokazala je jedno veliko ništa, naspram onoga šta sam očekivao...pa ja nisam vidio nijednog kvalitetnog igrača, ako neko smatra drugčije neka mi 'otvori oči' i voljan sam čuti argumente. Utakmica je bila jako dobra, pravi derbi. Rudar je realno bio bolji i imao je više i bolje prilike, a naravno imala je i Sloboda svoje.
Bod Slobode nije zasluga njihove igre na terenu, niti sudije (moram biti realan), nego je to plod njihove sreće i nespretnosti igrača Rudara. Slobodi želim svu sreću u PL i neka ne brinu Jedinstvo u Kaknju neće dobiti, a Fukarama poručujem da ono nije fino vidjeti od navijača, simpatizera kluba, ono se jedino može očekivati od huligana.![]()
...ja sam zadovoljan ovim bodom ali ne sasvim jer opet nista nije rijeseno...ne igra nama ovaj bod puno..daje ti nelu laznu sliku da je sve gotovo a nije u stvari

Šta smo mi očekivali? Hmmm pa uz ovakvu konkurenciju, možda i najveću u posljednjih nekoliko godina, ekipa koja ulazi trebala bi pokazati mnogo više. Dolazi li su ovdje Velež, Zvijezda, Olimpic, Vitez itd i pokazali zašto ulaze u PL,a ekipe poput Gradine, Budućnosti, GOŠK-a su pri ulasku u PL igrali poput vas u Kaknju i svi znamo kako su se proveli u PL. Eh sad' gdje misliš da sam prije utakmice stavio Slobodu, u koju grupu? Pa naravno u prvo, tamo gdje Sloboda i pripada. Sad razmisli zašto sam rekao da sam očekivao više od Slobode.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mi smo vam uzeli bod a poginuli ste na terenu ...na nasem stadionu bi vas dobili 2 razlike ova ekipa.. mi smo eto sigurno losija ekipa za PL, a zamisli tek kakvi bi bili drugi kad bi otisli primjer Jedinstvo?..mogoa si gledati tv prenos dvije najbolje ekipe pod navodnim znaicma naravno i mogoa si da vidis nasta je licila tad prvoplasirana ekipa u ligi ..pa nasta lici ekipa ustvari koja je uvjerena da moze doci do bodova bez da kupe utakmicu ...mi smo tamo dosli nismo kupili utkamicu igrali fudbal i uzeli 1 bod ..za ona dva starta koja sam ja vidjeo na ona dva video Rudar je mogao ostati bez dva igraca na terenu ..i opet kazem uzeli smo bod koji nam ne garantuje uspjeh, ali ipak bod u kaknju je odlican s obairom da ste poginuli na terenu da nas dobijete..vi kad bi onako odigrlai protiv Jedinstva hladno 2 razlike za vas , ali na nasu i vasu zalost to nece biti takoGusar1995 je napisao/la:Drug moj ja samo kažem svoje mišljenje, čemu odmah nervozastaragarda je napisao/la:ja stvarno neznam sta ste vi ocekivali...pricate pricu vecine gdje Sloboda dodze na gostovanje...nama je svako gostovanje pretesko zbog vasar koji se desi dolaskom Slobode plus sto svaka ekipa daje 3 puta vise od svojih mogucnosti nebi li skinuli skapl Slobodi...rudar ima predobru ekipu i nije boda prosuo na domacem terenu...mi jesmo doveli pojacanja koja su dobra za ovu ligu,nisu to nikakve velike zvijezde ali mi nisi jasan sta si ocekivao jucer...da cemo u onoj atmosferi po onakvom terenu i nabrijanosti domacina doci prekucati rudara sa 3 razlike...rudara koji u 12 tekmi kuci ima gol razliku 24 0 mislimGusar1995 je napisao/la:Ono jučer što je Sloboda pokazala je jedno veliko ništa, naspram onoga šta sam očekivao...pa ja nisam vidio nijednog kvalitetnog igrača, ako neko smatra drugčije neka mi 'otvori oči' i voljan sam čuti argumente. Utakmica je bila jako dobra, pravi derbi. Rudar je realno bio bolji i imao je više i bolje prilike, a naravno imala je i Sloboda svoje.
. Iskreno se nadam da ćete napraviti velike promjene u ekipi, jer s ovim igračima se odmah vraćate u PLF.
Šta smo mi očekivali? Hmmm pa uz ovakvu konkurenciju, možda i najveću u posljednjih nekoliko godina, ekipa koja ulazi trebala bi pokazati mnogo više. Dolazi li su ovdje Velež, Zvijezda, Olimpic, Vitez itd i pokazali zašto ulaze u PL,a ekipe poput Gradine, Budućnosti, GOŠK-a su pri ulasku u PL igrali poput vas u Kaknju i svi znamo kako su se proveli u PL. Eh sad' gdje misliš da sam prije utakmice stavio Slobodu, u koju grupu? Pa naravno u prvo, tamo gdje Sloboda i pripada. Sad razmisli zašto sam rekao da sam očekivao više od Slobode.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
GOSK 36 capljina buducnost PODGRMEC rudar ORASJE
BRANITELJ 35 mladost SLOBODA radnicki JEDINSTVO bratstvo
CAPLJINA 33 GOSK igman BUDUCNOST troglav PODGRMEC
PODGRMEC 33 jedinstvo BRATSTVO gosk BUDUCNOST capljina
RADNICKI 32 RUDAR orasje BRANITELJ iskra GRADINA
MLADOST 31 BRANITELJ iskra GRADINA igman TROGLAV
BUDUCNOST 27 bratstvo GOSK capjina podgrmec RUDAR
IGMAN 27 GRADINA CAPLJINA troglav MLADOST sloboda
ISKRA 24 troglav MLADOST sloboda RADNICKI jedinstvo
ostalo je 5 kola do kraja a traze se jos 2 putnika siguno za 2 ligu ,a eventualnim
ispadanjem travnika mozda cak i 3 pa ce biti zanimljivo a ovo su kanddidati za
ispadanje i njihov raspored do kraja a po meni kako vidim situaciju na tabeli i
njihov raspored ISKRA je vec ispala a od ostalih timova najugrozeniji su po meni
BUDUCNOST i PODGRMEC a zatim IGMAN i BRANITELJ
BRANITELJ 35 mladost SLOBODA radnicki JEDINSTVO bratstvo
CAPLJINA 33 GOSK igman BUDUCNOST troglav PODGRMEC
PODGRMEC 33 jedinstvo BRATSTVO gosk BUDUCNOST capljina
RADNICKI 32 RUDAR orasje BRANITELJ iskra GRADINA
MLADOST 31 BRANITELJ iskra GRADINA igman TROGLAV
BUDUCNOST 27 bratstvo GOSK capjina podgrmec RUDAR
IGMAN 27 GRADINA CAPLJINA troglav MLADOST sloboda
ISKRA 24 troglav MLADOST sloboda RADNICKI jedinstvo
ostalo je 5 kola do kraja a traze se jos 2 putnika siguno za 2 ligu ,a eventualnim
ispadanjem travnika mozda cak i 3 pa ce biti zanimljivo a ovo su kanddidati za
ispadanje i njihov raspored do kraja a po meni kako vidim situaciju na tabeli i
njihov raspored ISKRA je vec ispala a od ostalih timova najugrozeniji su po meni
BUDUCNOST i PODGRMEC a zatim IGMAN i BRANITELJ
Pa oni misle da su sve naše pobjede dogovorene 
Svako ko je ikada igrao fudbal nebitno u kojoj ligi zna da kad se tekma dogovori bude rezultat 1: 0 ili 2 : 0, nešto približno i odigra se lagana tekma bez povreda i toga,a ne dogovoriš utakmicu u kojoj ćeš izgubit 5: 1 i gdje će ti domaćin napravit još 5-6 mrtvih šansi ( naša tekma protiv Goška).

Svako ko je ikada igrao fudbal nebitno u kojoj ligi zna da kad se tekma dogovori bude rezultat 1: 0 ili 2 : 0, nešto približno i odigra se lagana tekma bez povreda i toga,a ne dogovoriš utakmicu u kojoj ćeš izgubit 5: 1 i gdje će ti domaćin napravit još 5-6 mrtvih šansi ( naša tekma protiv Goška).
-
- Kontakt:
Evo ko je i odakle je ko iz Komisija
http://nsfbih.ba/stranica/komisije-ns-fbih" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nsfbih.ba/stranica/komisije-ns-fbih" onclick="window.open(this.href);return false;
@ Gusar 1995
Druže Gradina kad je ušla imala je niz od 16utakmica bez poraza a sad je druga priča što su naši bili izmijenili čitavu ekipu za PL..PL nije igrala ista ekipa što je izborila ulazak u PL..Sigurno da nije ni mogla igrat ista ekipa jer je velika razlika u kvalitetu izmedju ove i PL..Ti mislis da su te prve ekipe sto si nabrojao igrale u istom igračkom sastavu??Koja god ekipa udje u PL mora mijenjat 90%igračkog kadra..Sigurno da će to i Sloboda da uradi..
@ staragarda
nije vasar zbog Slobode nego zbog Ćire..bila je Sloboda i prošle sezone pa nije bilo vasara..Većina ekipa iz ove lige je u svojo prošlosti igralo utakmice PL gdje su gostovali Željo,Sarajevo,Velež,Borac,Sloboda...pa nije bilo nekog vasara..
Druže Gradina kad je ušla imala je niz od 16utakmica bez poraza a sad je druga priča što su naši bili izmijenili čitavu ekipu za PL..PL nije igrala ista ekipa što je izborila ulazak u PL..Sigurno da nije ni mogla igrat ista ekipa jer je velika razlika u kvalitetu izmedju ove i PL..Ti mislis da su te prve ekipe sto si nabrojao igrale u istom igračkom sastavu??Koja god ekipa udje u PL mora mijenjat 90%igračkog kadra..Sigurno da će to i Sloboda da uradi..
@ staragarda
nije vasar zbog Slobode nego zbog Ćire..bila je Sloboda i prošle sezone pa nije bilo vasara..Većina ekipa iz ove lige je u svojo prošlosti igralo utakmice PL gdje su gostovali Željo,Sarajevo,Velež,Borac,Sloboda...pa nije bilo nekog vasara..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa i ciro je dio SlobodeBrcko87 je napisao/la:@ Gusar 1995
@ staragarda

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Moderator
- Kontakt:
Na TK trenutno bilo 25. kolo......
kad' li će bit' video
Sutra je na internetu pregled kola. Danas je distribuirano za TV stanice koje preuzimaju i emituju emisiju 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Moderator
- Kontakt:
LogicnoZoom088 je napisao/la:Sutra je na internetu pregled kola. Danas je distribuirano za TV stanice koje preuzimaju i emituju emisiju

Eto pregled kola
" onclick="window.open(this.href);return false;
po običaju iz Kaknja samo golovi 

- Probisvjet
- Kontakt:
Kakve sanse je Buducnost imala protiv Jedinstva.SARS je napisao/la:Eto pregled kola

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Izostalo je jos par sansi buducnosti na ovom klipu, pa i cist penal sto im nije sviran i nema zadnje sanse jedinstva uglavnom ovi izvjestaji su totalno nerealni postali
Gusar1995
SaltCityAttack
Pa ja kad kažem da Tuzlaci prave Reala od Slobode meni se smiju..Zavaravaju sami sebe,,misle da imaju neku ekipu,,igraju na mišiće što bi se reklo,,više od pola golova su dali iz prekida,gužvi pa u zadnje vrijeme i penala...Zavaravaju sami sebe,,misle mi giganti,,mi najjači,,jeste ali kod Zude u kuruzima,samo vi mislite...
Gledao sam Jedinstvo u Srebreniku i Gračanici,masa domaći ljudi iz ta 2 mjeseta mi je reklo posebno u Srebreniku da Jedinstvo ima bolju ekipu ne samo od Slobode nego i od pola ekipa u PL...U jesenjem djelu prvenstva sam bio u Konjicu i Bugojnu,,tamo s kim sam razgovarao ljudi su mi rekli odavno bolja ekipa nije gostovala ovdje...
Gledao sam utakmice Jedinstva na pripremama sa zvijezdom iz Gradačca koju su pobjedili 2-1..Pa sa slovenskim Koprom,ekipom koja se bori za prvaka Slovenije,,3:0 za Jedinstvo..Slovenci ne mogu vjerovati da ta ekipa,,tako kvalitetna igra u 2 ligi BiH...Al neka samo vi pravite lopove od Krajišnika i Jedinstva,pa ne radi Alispahić vama ništa,kolje nas u Bihaću i čiste penali nam se ne sviraju,,,,ali neka mi smo ti lopovi a tuzlaci giganti koji igraju najbolji fudbal u državi...
Da druže slažem se,,Jedinstvo je odigralo slabu,preslabu utakmicu u Tuzli ali i pored toga pobjedili ste nas greškom našeg štopera koji se okliznuo i penalom koji je jako diskutabilan a crveni karton i da ne govorim...
Sjeti se kako ste bili razmontirani u Bihaću na jesen,,ne zna se koja je akcija bila ljepša,koji je gol bio ljepši...et tu ni vi niste kupili pa dobili 3 komada...
Čestitke Rudaru i svim Kakanjcima,,zaslužili ste pobjediti..
Čestitam Rudaru što je odolio napadima da se proda utakmica,svaka čast ipak igrači Rudara nisu primili plate 2 i pol mjeseca,ne plate nego ni feninga nisu vidjeli.
Pozdrav
SaltCityAttack
Pa ja kad kažem da Tuzlaci prave Reala od Slobode meni se smiju..Zavaravaju sami sebe,,misle da imaju neku ekipu,,igraju na mišiće što bi se reklo,,više od pola golova su dali iz prekida,gužvi pa u zadnje vrijeme i penala...Zavaravaju sami sebe,,misle mi giganti,,mi najjači,,jeste ali kod Zude u kuruzima,samo vi mislite...
Gledao sam Jedinstvo u Srebreniku i Gračanici,masa domaći ljudi iz ta 2 mjeseta mi je reklo posebno u Srebreniku da Jedinstvo ima bolju ekipu ne samo od Slobode nego i od pola ekipa u PL...U jesenjem djelu prvenstva sam bio u Konjicu i Bugojnu,,tamo s kim sam razgovarao ljudi su mi rekli odavno bolja ekipa nije gostovala ovdje...
Gledao sam utakmice Jedinstva na pripremama sa zvijezdom iz Gradačca koju su pobjedili 2-1..Pa sa slovenskim Koprom,ekipom koja se bori za prvaka Slovenije,,3:0 za Jedinstvo..Slovenci ne mogu vjerovati da ta ekipa,,tako kvalitetna igra u 2 ligi BiH...Al neka samo vi pravite lopove od Krajišnika i Jedinstva,pa ne radi Alispahić vama ništa,kolje nas u Bihaću i čiste penali nam se ne sviraju,,,,ali neka mi smo ti lopovi a tuzlaci giganti koji igraju najbolji fudbal u državi...
Da druže slažem se,,Jedinstvo je odigralo slabu,preslabu utakmicu u Tuzli ali i pored toga pobjedili ste nas greškom našeg štopera koji se okliznuo i penalom koji je jako diskutabilan a crveni karton i da ne govorim...
Sjeti se kako ste bili razmontirani u Bihaću na jesen,,ne zna se koja je akcija bila ljepša,koji je gol bio ljepši...et tu ni vi niste kupili pa dobili 3 komada...
Čestitke Rudaru i svim Kakanjcima,,zaslužili ste pobjediti..
Čestitam Rudaru što je odolio napadima da se proda utakmica,svaka čast ipak igrači Rudara nisu primili plate 2 i pol mjeseca,ne plate nego ni feninga nisu vidjeli.
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.