Rafael30 je napisao/la:Otiso si Strika neće ostat tuga, na ku**c te nabiju svi iz Malog luga

Moderator/ica: GracanicaAA
Rafael30 je napisao/la:Otiso si Strika neće ostat tuga, na ku**c te nabiju svi iz Malog luga
Zato sto to treba da uradi SN kao navijacka skupina i kao kolektiv a ne pojedinac , pa da ni jedan igrac ne pomisli da cuga vikendom jer samim tim vrijeđa sve ove momke koji trose svoje pare , vrijeme , dlanove i grla da bi ih bodrili na sve i jednoj utakmici. Pa ako ih ne moze uprava uriktati mogu navijaci sigurno! Pojedini igraci nisu svijesni koliko nekima znaci Jedinstvo , koliko nekoga boli poraz i gubitak bodova pogotovo na svom terenu i oni omalovazavaju sve navijace Jedinstva sa svojim neprofesionalnim ponasanjem.xxh2o je napisao/la:hmm a zasto ti kad si toliki mudonja ne posaljes te alkoholicare kuci uz koju vaspitnuPa3ot je napisao/la:Ne mozes ti mahmuran dati 200% od sebe. Ja kazem da SN treba vikendom raciju praviti po lokalima i alkoholicare slati kuci uz vaspitnu!
Pa3ot je napisao/la:Zato sto to treba da uradi SN kao navijacka skupina i kao kolektiv a ne pojedinac , pa da ni jedan igrac ne pomisli da cuga vikendom jer samim tim vrijeđa sve ove momke koji trose svoje pare , vrijeme , dlanove i grla da bi ih bodrili na sve i jednoj utakmici. Pa ako ih ne moze uprava uriktati mogu navijaci sigurno! Pojedini igraci nisu svijesni koliko nekima znaci Jedinstvo , koliko nekoga boli poraz i gubitak bodova pogotovo na svom terenu i oni omalovazavaju sve navijace Jedinstva sa svojim neprofesionalnim ponasanjem.xxh2o je napisao/la:hmm a zasto ti kad si toliki mudonja ne posaljes te alkoholicare kuci uz koju vaspitnuPa3ot je napisao/la:Ne mozes ti mahmuran dati 200% od sebe. Ja kazem da SN treba vikendom raciju praviti po lokalima i alkoholicare slati kuci uz vaspitnu!
zivi bili pa vidjeli,stari moj...ti nece nikom dobro jutro rec ako nemaju neke koristi...a vec su imali dosta kikseva ove sezone...cudnih kikseva...kuci, naravnoLloriS je napisao/la:Gosk nema ambicija za PL i ja se njih najmanje bojim kao konkurenata za sljedecu sezonu, prije ce se baviti ovim istim poslovima kao pred kraj prvenstva, a to je prodavanje utakmica
staragarda brate, sa hercegovcima nema ljubavi, samo poslovno, oni bi i rodjenu mater prodali ako imaju koristi od toga, mislim da Branitelj nece nikome nista dobrog donijeti, a Gosk je druga prica...staragarda je napisao/la:zivi bili pa vidjeli,stari moj...ti nece nikom dobro jutro rec ako nemaju neke koristi...a vec su imali dosta kikseva ove sezone...cudnih kikseva...kuci, naravnoLloriS je napisao/la:Gosk nema ambicija za PL i ja se njih najmanje bojim kao konkurenata za sljedecu sezonu, prije ce se baviti ovim istim poslovima kao pred kraj prvenstva, a to je prodavanje utakmica![]()
Problem je sto se tu vise ne zna ni ko je glavni,ni ko pije,ni ko placa. Oni se vise ne bave sa sobom. Oni se sad samo bave s tim kako sj*bati Slobodu u iducih par kola. Nije im vise bitno Jedinstvo,sad postaje bitna Sloboda,Orasje,Branitelj,Iskra,Gradina,Igman....s kim vec sve Sloboda igra.aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
nemoj provocirati!aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
Reci mu anonimni, salji sad sebe za Banovice, gdje je Benjo sad da banuje ?anonymous001 je napisao/la:nemoj provocirati!aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
moderator si i tako se ponašaj!
Bolje bi bilo da se pozabavis o svojim maloljetnim moderatorima, nego o navijačima Jedinstva.aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
Brate, ko je trebao biti, bio je...nema se tu sta, rijeseno je da se rasciste neke stvari u klubu i pocelo, a ti maloljetnici su nova nada bihacke publike,bihackog navijanja, bihackih navijaca, nemoj to omalozavati molim te...aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
sta ima veze sto su djeca u pitanju...a kad treba prec 400 kilometara,platit gostovanje iz svog dzepa u ovoj sirotinjskoj drzavi,riskirat batine,policiju koja ce da te onako malo maltretira,da te vrate sa kapije stadiona nakon 5 sati voznje,kisnut,trosit grla,navijat....onda nisu djeca...JE LItropic je napisao/la:Hasumi su iskoristili situaciju u klubu i poceli pljuvati po Jedinstvu, igracima i upravi. Malo nam fali da se dignemo a jos manje da padnemo na tlo i da nam okrenu ledja ljudi. Zato me i ne cudi ovo sto je rekao da je od 30 navijaca 27 djece.