NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 06 maj 2014, 22:08

Rafael30 je napisao/la:Otiso si Strika neće ostat tuga, na ku**c te nabiju svi iz Malog luga :clap:
:clap: :opaopa:
MENI MOJE, A VAMA VASE

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 06 maj 2014, 22:12

xxh2o je napisao/la:
Pa3ot je napisao/la:Ne mozes ti mahmuran dati 200% od sebe. Ja kazem da SN treba vikendom raciju praviti po lokalima i alkoholicare slati kuci uz vaspitnu!
hmm a zasto ti kad si toliki mudonja ne posaljes te alkoholicare kuci uz koju vaspitnu
Zato sto to treba da uradi SN kao navijacka skupina i kao kolektiv a ne pojedinac , pa da ni jedan igrac ne pomisli da cuga vikendom jer samim tim vrijeđa sve ove momke koji trose svoje pare , vrijeme , dlanove i grla da bi ih bodrili na sve i jednoj utakmici. Pa ako ih ne moze uprava uriktati mogu navijaci sigurno! Pojedini igraci nisu svijesni koliko nekima znaci Jedinstvo , koliko nekoga boli poraz i gubitak bodova pogotovo na svom terenu i oni omalovazavaju sve navijace Jedinstva sa svojim neprofesionalnim ponasanjem.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 06 maj 2014, 22:18

Pa3ot je napisao/la:
xxh2o je napisao/la:
Pa3ot je napisao/la:Ne mozes ti mahmuran dati 200% od sebe. Ja kazem da SN treba vikendom raciju praviti po lokalima i alkoholicare slati kuci uz vaspitnu!
hmm a zasto ti kad si toliki mudonja ne posaljes te alkoholicare kuci uz koju vaspitnu
Zato sto to treba da uradi SN kao navijacka skupina i kao kolektiv a ne pojedinac , pa da ni jedan igrac ne pomisli da cuga vikendom jer samim tim vrijeđa sve ove momke koji trose svoje pare , vrijeme , dlanove i grla da bi ih bodrili na sve i jednoj utakmici. Pa ako ih ne moze uprava uriktati mogu navijaci sigurno! Pojedini igraci nisu svijesni koliko nekima znaci Jedinstvo , koliko nekoga boli poraz i gubitak bodova pogotovo na svom terenu i oni omalovazavaju sve navijace Jedinstva sa svojim neprofesionalnim ponasanjem.

Ko tebi brani da se predstavis kao SN ako si navijac Jedinstva i da dijelis vaspitne kako sto ti rece :oops: :oops:
Jarane nemoj se ljutiti al jos si ti zelen da bi shvatio neke stvari, samo po džepu ili na trebine na hlađenje pa ćes vidjeti kako se stvari mjenjaju ;)
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 06 maj 2014, 22:35

Pa ocigledno da je Evi mislio udarati po dzepu i uvesti disciplinu pa su ga igraci otjerali i nastavili po svome. Ovima sto ih boli k za Jedinstvom takodjer ne bi smetalo i da sjede na tribinama samo da oni primaju svoje plate i premije. Dok god bude alkoholicara u ekipi Jedinstvo nece biti organiziran klub koji zasluzuje igrati Premijer ligu. Dzaba i pare , plate , premije , pripreme na moru , ako onaj igrac moze otici napiti se onda tu nema ni igraca ni kluba.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 06 maj 2014, 22:56

Udaris po dzepu i nece imati za alkohol. Hrana i smjestaj je vecini svakako obezbjedjena :D

Vidio sam sliku sa danasnjeg treninga i jedino sto mi smeta jeste sto su mladi momci u prvim redovima, mozda nisi ni srednju zavrsili. Ruzno je to po meni vidjeti, prije nisi smio biti u prvim redovima ni u korteu ni na tribini ako si mladji. Ali svejedno bez njih ne bismo se rijesili smrada!

I citam sad komentare po forumima... Ljudi govore kako ima dobrih igraca po Usk, Vakufu i okolnim mjestima. Pa ljudi moji predsjednik je sam na pocetku rekao, kad nismo imali dovoljno igraca, ako ko misli da je dobar bujrum u Jedinstvo a struka ce odluciti. Vecina momaka ne igra ovaj moderan nogomet vec igra za raju kao npr. onaj mali iz Brekovice sto je bio. A i imali smo talente koji su trebali strasne transfere imati ali su zavrsili u Uni, Krajisniku i ostalim ekipama samo zbog alkoholizma. Sad kad smo se rijesili lopova, mozemo se nadati premijer ligi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 maj 2014, 23:04

nista ne ide preko noci...ako ove godine profulate sa PL tesko ce vam se bit izborit sa hercegovackim lobijem iduce sezone...gosk je vec ove sezone fino pripremio teren za sljedecu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 maj 2014, 23:12

Gosk nema ambicija za PL i ja se njih najmanje bojim kao konkurenata za sljedecu sezonu, prije ce se baviti ovim istim poslovima kao pred kraj prvenstva, a to je prodavanje utakmica
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 06 maj 2014, 23:20

Ne treba nama PL ove sezone, samo se treba rijesiti kukolja u klubu, Dujmovic je prvi, a ima ih jos na listi...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 maj 2014, 23:47

LloriS je napisao/la:Gosk nema ambicija za PL i ja se njih najmanje bojim kao konkurenata za sljedecu sezonu, prije ce se baviti ovim istim poslovima kao pred kraj prvenstva, a to je prodavanje utakmica
zivi bili pa vidjeli,stari moj...ti nece nikom dobro jutro rec ako nemaju neke koristi...a vec su imali dosta kikseva ove sezone...cudnih kikseva...kuci, naravno :urnebes: :urnebes:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 06 maj 2014, 23:49

staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Gosk nema ambicija za PL i ja se njih najmanje bojim kao konkurenata za sljedecu sezonu, prije ce se baviti ovim istim poslovima kao pred kraj prvenstva, a to je prodavanje utakmica
zivi bili pa vidjeli,stari moj...ti nece nikom dobro jutro rec ako nemaju neke koristi...a vec su imali dosta kikseva ove sezone...cudnih kikseva...kuci, naravno :urnebes: :urnebes:
staragarda brate, sa hercegovcima nema ljubavi, samo poslovno, oni bi i rodjenu mater prodali ako imaju koristi od toga, mislim da Branitelj nece nikome nista dobrog donijeti, a Gosk je druga prica...

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 07 maj 2014, 00:10

aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
Problem je sto se tu vise ne zna ni ko je glavni,ni ko pije,ni ko placa. Oni se vise ne bave sa sobom. Oni se sad samo bave s tim kako sj*bati Slobodu u iducih par kola. Nije im vise bitno Jedinstvo,sad postaje bitna Sloboda,Orasje,Branitelj,Iskra,Gradina,Igman....s kim vec sve Sloboda igra.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 07 maj 2014, 00:12

aleksandar_veliki je napisao/la:Jao cirkusa, doslo 30 navijaca, od toga 27 maloljetnih i trazili smjenu sportskog direktora i predsjednik ga otjerao. Cujem, traze i tjeranje igraca. Dajte ljudi, pa gdje to ima. Ne mogu da vjerujem, klub koji pretenduje da bude ozbiljan, ovo sebi ne smije dopustiti...
nemoj provocirati!
moderator si i tako se ponašaj! :twisted:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 07 maj 2014, 00:16

anonymous001 je napisao/la:
nemoj provocirati!
moderator si i tako se ponašaj! :twisted:
Reci mu anonimni, salji sad sebe za Banovice, gdje je Benjo sad da banuje ? :P

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 07 maj 2014, 00:16

Bolje bi bilo da se pozabavis o svojim maloljetnim moderatorima, nego o navijačima Jedinstva.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 07 maj 2014, 00:21

Brate, ko je trebao biti, bio je...nema se tu sta, rijeseno je da se rasciste neke stvari u klubu i pocelo, a ti maloljetnici su nova nada bihacke publike,bihackog navijanja, bihackih navijaca, nemoj to omalozavati molim te...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 07 maj 2014, 00:25

Hasumi su iskoristili situaciju u klubu i poceli pljuvati po Jedinstvu, igracima i upravi. Malo nam fali da se dignemo a jos manje da padnemo na tlo i da nam okrenu ledja ljudi. Zato me i ne cudi ovo sto je rekao da je od 30 navijaca 27 djece.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 maj 2014, 00:34

tropic je napisao/la:Hasumi su iskoristili situaciju u klubu i poceli pljuvati po Jedinstvu, igracima i upravi. Malo nam fali da se dignemo a jos manje da padnemo na tlo i da nam okrenu ledja ljudi. Zato me i ne cudi ovo sto je rekao da je od 30 navijaca 27 djece.
sta ima veze sto su djeca u pitanju...a kad treba prec 400 kilometara,platit gostovanje iz svog dzepa u ovoj sirotinjskoj drzavi,riskirat batine,policiju koja ce da te onako malo maltretira,da te vrate sa kapije stadiona nakon 5 sati voznje,kisnut,trosit grla,navijat....onda nisu djeca...JE LI :evil: :evil:
DJECA I TREBA DA IM J.E.B.U MAJKU MAFIJASKU :evil: :evil:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 07 maj 2014, 00:36

Rekao sam vec... Da nema njih ne bi mi ni uspjeli otjerati Dujmovica. Neka su oni tu, za koju godinu njima se predaje skupina ludjaka :D

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 07 maj 2014, 00:41

Dobro kaze staragarda. Valjda je taj Vam bio i uzrok svega, al sam upratio da Vasa oficijalna stranica (barem u proljetnom djelu) nikad nesto lose nije napisala da uz to nije dodala nesto dobro. Ode trener on napise kako je neki sastanak nesto bilo, ode onaj igrac napise se kako su novi sponzori stigli, ja msm. da su oni citavo vrijeme Vas pokusavali da potkupe i da zataskaju svoje lose radnje. I svaka cast za ovo sto ste uradili :clap: :clap: :clap:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 maj 2014, 00:43

Aleksandre bas si veliki šupak

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 8 gostiju.