odkud sad da ti je zao sto City najverovatnije osvaja Premiership
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kawhi je napisao/la:nedim93 je napisao/la: Do suza me dovodiš u pola 2

Lillard je napisao/la:Mozda samo nije tako veliki navijac stranih klubova kao vi pa mu titula City-a ne znaci bas puno.

Nova ucinkovita metoda haha
  Nova ucinkovita metoda hahamuXmania je napisao/la:samir15 je napisao/la:evo mene opet nakon duzeg vremena ljudi nikako da je zaboravim vec dva mjeseca samo na nju mislim ignoriso sam je 10 dana i onda sam joj se javio nisam mogao izdrazat al ona me je bas otresla kaze s momkom sam i proslo je par dana zove i pricali smo oko 3 sata na tel kaze ona meni ne volim te ko prije ja se ponadao i nazovem je opet tek ona govori ne zovi me molim te vise jel iko imao ovako sitvacijukaze da ga voli ne znam da li da joj vjerujem s njim tek 2 mjes a sa mnom bila godinu i tri mjes
ti si zglajzo opasno, nema tebi lijeka, strik buraz i skrati si muke ili je pak predrkaj koji put, ako ni to ne pomogne zamisljaj je ucestalo kako kenja ogadice ti se malo, i sto je najbolje bice ti lakse.
Ako ni to ne pomogne onda boli te briga uvijek imas gore navedenu opciju 1. ( mozes se i sa zgrade baciti ili roknuti vatrenim oruzjem, pa proberi, imas more opcija ).
Pa svi su samo simpatizeri stranih klubova a ne navijaci.Goalgetter je napisao/la:Koliko znam on je samo simpatizer Citya, a ne navijac.
Pa da. Samo uobicajno mi je napisat' navijac, al ' dobro...Greivis je napisao/la:Pa svi su samo simpatizeri stranih klubova a ne navijaci.Goalgetter je napisao/la:Koliko znam on je samo simpatizer Citya, a ne navijac.

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tipa tebe od 120 kg i 190 cm. Kako je majka priroda stvarala i pripremala ljudsko tijelo za borbu s planinskim nedacamazrinja05 je napisao/la:E sto se dobro nasmijah ljudi moji.Pa stvarno ovdje ima rijetkih priimjeraka i neki bi instituti dali veliku lovu da ih ispitaju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cautinho je napisao/la:Ni ja sam se ne brojim oko tih pitanja,vi to radite umjesto mene.
Liverpool je zasluzio titulu,City ju je ukrao.Slavit cu titulu,ali to nije fudbal.
Logika?
Yebem vasu logika.

) na njihovom pasnjaku a ovi 3-3.
 ) na njihovom pasnjaku a ovi 3-3.mandraX je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tipa tebe od 120 kg i 190 cm. Kako je majka priroda stvarala i pripremala ljudsko tijelo za borbu s planinskim nedacamazrinja05 je napisao/la:E sto se dobro nasmijah ljudi moji.Pa stvarno ovdje ima rijetkih priimjeraka i neki bi instituti dali veliku lovu da ih ispitaju

Moggiano je napisao/la:stare mi da hoćemo nekako dobiti Sligu,pa uletio bih u teren čisto iz inata i udario protivničkog igrača jer su me xx puta oborili na kladionici...Baja_Zvjerka je napisao/la: A evo npr. onih koji su vec tu u 2. pretkolu:
Najvaznije je da danas nema laganih protivnika, svi igraju lopte... A ako te moze namuciti neka Obarska onda vrlo lako mogu i svi ovi nabrojani... Samo ako bilo sta mislimo napraviti, moramo se pojacati...

ali cuj Sligo Rovers
  ali cuj Sligo RoversmandraX je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tipa tebe od 120 kg i 190 cm. Kako je majka priroda stvarala i pripremala ljudsko tijelo za borbu s planinskim nedacamazrinja05 je napisao/la:E sto se dobro nasmijah ljudi moji.Pa stvarno ovdje ima rijetkih priimjeraka i neki bi instituti dali veliku lovu da ih ispitaju

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.