NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Svega tu ima, ne mozes vise biti pametan, ja znam da treba sigurno otjerati 4-5 igraca i striku majmuna lincovati, po mogucnosti zavezati ga za precku i to na onaj gol do dzamije da joj bude blize 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ebiga ovo vam je doslo u najgorem mogucem trenutku ali svakako je dobro za nas.....ulazak u PL je za vas vec zavrsen ali svejedno od mene podrska za to sto radite.....sta smo sve mi radili godinama pa ne mozes vise svu olos otjerat........kad ste vec poceli samo izdrzite do kraja !!!
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudi riba smrdi od glave. Kako je moguce da je predsjednik sve to dozvoljavao? Ima li on moc da otjera lopove iz kluba? Morate uraditi temeljito ciscenje, pospremanje uz veliki pritisak kao sto je kod nas uradjeno. Garantujem i da je mnogo para iz kase Jedinstva otislo u privatne djepove.
Samo pritiskom mozete napraviti nesto za svoj klub. Rastjerajte bandu prije nego sto odete u jos veci djeriz.
Samo pritiskom mozete napraviti nesto za svoj klub. Rastjerajte bandu prije nego sto odete u jos veci djeriz.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Najveca banda od svih je Dujmovic parazit para i para je otislo u njegov dzep sto od plata pojedinih igraca i ostalih prljavih poslova sto je radio pitao se ko ce da igra ko ce da ode iz kluba jos se sada pravi pametan i odlucuje kad ce on licno da ode 

Dovoljno je reci da je prije 2 sezone dok je Dujmovic ujedno bio i Sportski direktor i igrac Jedinstva, stavio sebe na platnu listu i to da prima dvije plate, dakle i za direktora i za igraca, Hamdo to kad je vidio samo je prekrizio i rekao momak samo jednu platu mozes da primas u klubu, covjek bolestan sto se tice para.
Evi je izgleda u ovoj priči ispao najveći gospodin a i čovjek
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Jedinstvo je klub koji nikada nije ni trebao igrati u ovom rangu po svim kapacititetima koje imate kao grad, a kamoli da godinama budete federalni prvoligas. Ovdje sam pisao da je vas bivsi trener Ervin Smajlgaic neiskusan trener i da ga niste trebali „gurnuti“ u vatru, a jos gore sto je uradjeno je da je smijenjen u situaciji kada ste imali bodovnu prednost (dakle covjeku je ucinjena nepravda) i na taj nacin ste ga „potrosili“. Vidljivo je bilo da je na covjeka radjen pritisak i normalno da je pokazivao nerovozu sto se prenosilo i na "igrace", to se moglo odlicno vidjeti kada ste gostovali u Tuzli. Kasnije sam cuo da se radi o veoma postenom covjeku i pravom sportisti i covjeku koji sigurno voli svoj klub. Vi navijaci mozete ispraviti „nepravdu“ koja je ucinjena prema Ervinu i traziti da bude sportski direktor umjesto postojeceg koji vam izgleda nista nije donio dobroga i na zdravim temeljima graditi tim koji ce izboriti prvoligaski status. Zasto ne i uspostaviti jednu pravu i zdravu sportsku saradnju sa Slobodom koja ce u bliskoj buducnosti postati sigurno jedan od najorganizovanijh klubova na prostoru ex YU, kao sto je i nekad bila bez obzira da li se plasirali ove godine u PL, koja vam je u proslosti uvijek izlazila u susret, ovi stariji navijaci to bolje znaju. Nadam se da ce te rijesiti kriminalaca iz vaseg kluba. Zelim vam zaista puno srece i da istrajete u vasim zahtjevima, jer samo tako mozete svoj klub vratiti tamo gdje i pripada.
🔴⚫️
Teško je u državi gdje svi visokopozicionirani dužnosnici kradu postaviti nekog za direktora. Ja stvarno ne vidim ni jednog bivseg igrača da moze doci na mjesto sportskog direktora. Pokusalo se sa Dujmovicem, vidi se da je totalni promasaj. Uz svo duzno postovanje kao igraču 

Predsjednik nista o tome nije znao, Dujmovic mu je radio iza ledja, Dujmovic je taj spijun koji je radio za druge ljude van kluba, za koga je radio to cemo tek saznati, sa Dujmovicem je bilo jos par igraca koji su uzimali pare preko Jedinstva u ovoj sezoni, uskoro ce nadam se sve izaci na vidjelo.Probisvjet je napisao/la:Ljudi riba smrdi od glave. Kako je moguce da je predsjednik sve to dozvoljavao? Ima li on moc da otjera lopove iz kluba?
Nije da se pravim pametan, ali evo čitam prethodne postove i ti napisa da vam je taj Dujmović još od prije 2 sezone poznat kao lopinaš koji je primao 2 plate dok ga Tigar nije prekrižio. Tigar vam je i sad u klubu i ne bi rekao da predsjednik nije znao da je taj Dujmović neki ublehaš, pogotovo što bi mu Tigar na to trebao sugerisati.LloriS je napisao/la:Predsjednik nista o tome nije znao, Dujmovic mu je radio iza ledja, Dujmovic je taj spijun koji je radio za druge ljude van kluba, za koga je radio to cemo tek saznati, sa Dujmovicem je bilo jos par igraca koji su uzimali pare preko Jedinstva u ovoj sezoni, uskoro ce nadam se sve izaci na vidjelo.Probisvjet je napisao/la:Ljudi riba smrdi od glave. Kako je moguce da je predsjednik sve to dozvoljavao? Ima li on moc da otjera lopove iz kluba?
To je istina da je stavio sebe na platnu listu da prima dvije plate, ali nije ih primao jer mu je tigar odmah u startu to prekrizio. Ovaj predsjednik nije tad bio u klubu i sumnjam da je upoznat sa tom situacijom, ipak mislim da mu je predsjednik previse vjerovao, nema njemu tigar sta sugerisati, sumnjam da je tigar znao za te stvari (ove stvari tek sad izlaze na vidjelo) jer bi Dujmovic letio odmah, ali evo doslo je vrijeme da sad ide iz kluba.Coraco je napisao/la:Nije da se pravim pametan, ali evo čitam prethodne postove i ti napisa da vam je taj Dujmović još od prije 2 sezone poznat kao lopinaš koji je primao 2 plate dok ga Tigar nije prekrižio. Tigar vam je i sad u klubu i ne bi rekao da predsjednik nije znao da je taj Dujmović neki ublehaš, pogotovo što bi mu Tigar na to trebao sugerisati.LloriS je napisao/la:Predsjednik nista o tome nije znao, Dujmovic mu je radio iza ledja, Dujmovic je taj spijun koji je radio za druge ljude van kluba, za koga je radio to cemo tek saznati, sa Dujmovicem je bilo jos par igraca koji su uzimali pare preko Jedinstva u ovoj sezoni, uskoro ce nadam se sve izaci na vidjelo.Probisvjet je napisao/la:Ljudi riba smrdi od glave. Kako je moguce da je predsjednik sve to dozvoljavao? Ima li on moc da otjera lopove iz kluba?
- anonymous001
- Kontakt:
STRIKA LOPOVE !!!!!!!!!!!

-
- Kontakt:
Miroslav Dujmovic zvani Smrad vise nije direktor Jedinstva...igracima data puna podrska za naredne dvije utakmice
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Još jedna pobjeda Sile nebeske
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Eto odstranili smo rak ranu Jedinstva. Ne bih da se pravim sada nesto pametan ali ovo se trebalo uraditi mnogo prije. Mozda nakon Igmana ili cak Mehmeda Janjosa. Sada bi premijer liga bila zavrsena prica. Ali sta je tu je. Dujmovic je otisao iz kluba i posebno me raduje organiziranost i angaziranost momaka iz SN-a. Ovo je nasa velika pobjeda. Vise u Jedinstvu nece biti "lale-mile i sjasi kurta da uzjase murta." Od sada ce se racuni polagati onima koji vole Jedinstvo. Jedinstvo je nase, kakvo takvo, ali nase i nije nicija privatna prcija.
A ono sto me posebno raduje jeste cvrsto obecanje igraca da ce do kraja dati 200% i da se mozemo do kraja nadati svim pobjedama. Neki su i sami priznali da su lose odigrali i da se nisu zalagali, ali da je tome dosao kraj. Otom-potom.
A ono sto me posebno raduje jeste cvrsto obecanje igraca da ce do kraja dati 200% i da se mozemo do kraja nadati svim pobjedama. Neki su i sami priznali da su lose odigrali i da se nisu zalagali, ali da je tome dosao kraj. Otom-potom.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Ides strika u pm, velika pobjeda SN-a, sad je na igracima da odigraju ove dvije utakmice dobro i ostvare pobjede, a onda ce se vidjeti sa njima sta dalje koji su to igraci kojim se treba zahvaliti.
Otiso si Strika neće ostat tuga, na ku**c te nabiju svi iz Malog luga 

Ne mozes ti mahmuran dati 200% od sebe. Ja kazem da SN treba vikendom raciju praviti po lokalima i alkoholicare slati kuci uz vaspitnu!
hmm a zasto ti kad si toliki mudonja ne posaljes te alkoholicare kuci uz koju vaspitnuPa3ot je napisao/la:Ne mozes ti mahmuran dati 200% od sebe. Ja kazem da SN treba vikendom raciju praviti po lokalima i alkoholicare slati kuci uz vaspitnu!
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Ko ce kazne platit ?Pa3ot je napisao/la:Ne mozes ti mahmuran dati 200% od sebe. Ja kazem da SN treba vikendom raciju praviti po lokalima i alkoholicare slati kuci uz vaspitnu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.