Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Cautinho, zar ti nisi brat Građanin
odkud sad da ti je zao sto City najverovatnije osvaja Premiership 
Kawhi je napisao/la:nedim93 je napisao/la: Do suza me dovodiš u pola 2

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Navija za City a place nakon greske Gerrarda.
To kao da navijac Barcelone place nakon greske Ramosa sa kojom je ovaj dao titulu Atleticu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozda samo nije tako veliki navijac stranih klubova kao vi pa mu titula City-a ne znaci bas puno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko znam on je samo simpatizer Citya, a ne navijac.
Simpatisem i ja npr. Ajax pa mi je bilo krivo kad su bili razbijeni u finalu kupa.
Valjda kad simpatises neki klub treba da te veseli to sto je gotovo osigurao titulu a ne da places sto je druga ekipa napravila kardinalnu gresku
Cista logika
Valjda kad simpatises neki klub treba da te veseli to sto je gotovo osigurao titulu a ne da places sto je druga ekipa napravila kardinalnu gresku
Cista logika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prestrojio se covjek sad je jorgandija 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Cautinho
- Kontakt:
Ni ja sam se ne brojim oko tih pitanja,vi to radite umjesto mene.
Liverpool je zasluzio titulu,City ju je ukrao.Slavit cu titulu,ali to nije fudbal.
Logika?
Yebem vasu logika.
Liverpool je zasluzio titulu,City ju je ukrao.Slavit cu titulu,ali to nije fudbal.
Logika?
Yebem vasu logika.
Keep walking.
Lillard je napisao/la:Mozda samo nije tako veliki navijac stranih klubova kao vi pa mu titula City-a ne znaci bas puno.
Ja te volim, volim Željo..
Prekuc'o slomljena srca i ostale zayebancije
Nova ucinkovita metoda haha
muXmania je napisao/la:samir15 je napisao/la:evo mene opet nakon duzeg vremena ljudi nikako da je zaboravim vec dva mjeseca samo na nju mislim ignoriso sam je 10 dana i onda sam joj se javio nisam mogao izdrazat al ona me je bas otresla kaze s momkom sam i proslo je par dana zove i pricali smo oko 3 sata na tel kaze ona meni ne volim te ko prije ja se ponadao i nazovem je opet tek ona govori ne zovi me molim te vise jel iko imao ovako sitvacijukaze da ga voli ne znam da li da joj vjerujem s njim tek 2 mjes a sa mnom bila godinu i tri mjes
ti si zglajzo opasno, nema tebi lijeka, strik buraz i skrati si muke ili je pak predrkaj koji put, ako ni to ne pomogne zamisljaj je ucestalo kako kenja ogadice ti se malo, i sto je najbolje bice ti lakse.
Ako ni to ne pomogne onda boli te briga uvijek imas gore navedenu opciju 1. ( mozes se i sa zgrade baciti ili roknuti vatrenim oruzjem, pa proberi, imas more opcija ).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa svi su samo simpatizeri stranih klubova a ne navijaci.Goalgetter je napisao/la:Koliko znam on je samo simpatizer Citya, a ne navijac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa da. Samo uobicajno mi je napisat' navijac, al ' dobro...Greivis je napisao/la:Pa svi su samo simpatizeri stranih klubova a ne navijaci.Goalgetter je napisao/la:Koliko znam on je samo simpatizer Citya, a ne navijac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja sam navijac Chelsea. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam navijač Asmira Begovića.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tipa tebe od 120 kg i 190 cm. Kako je majka priroda stvarala i pripremala ljudsko tijelo za borbu s planinskim nedacamazrinja05 je napisao/la:E sto se dobro nasmijah ljudi moji.Pa stvarno ovdje ima rijetkih priimjeraka i neki bi instituti dali veliku lovu da ih ispitaju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Cautinho je napisao/la:Ni ja sam se ne brojim oko tih pitanja,vi to radite umjesto mene.
Logika?
Yebem vasu logika.
Nego kako City ukrao titulu ako je imao vise bobi od LFC
City pobjedi Kristala (citaj DZEKO
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tipa tebe od 120 kg i 190 cm. Kako je majka priroda stvarala i pripremala ljudsko tijelo za borbu s planinskim nedacamazrinja05 je napisao/la:E sto se dobro nasmijah ljudi moji.Pa stvarno ovdje ima rijetkih priimjeraka i neki bi instituti dali veliku lovu da ih ispitaju
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- the scouser
- Kontakt:
Moggiano je napisao/la:stare mi da hoćemo nekako dobiti Sligu,pa uletio bih u teren čisto iz inata i udario protivničkog igrača jer su me xx puta oborili na kladionici...Baja_Zvjerka je napisao/la: A evo npr. onih koji su vec tu u 2. pretkolu:
Najvaznije je da danas nema laganih protivnika, svi igraju lopte... A ako te moze namuciti neka Obarska onda vrlo lako mogu i svi ovi nabrojani... Samo ako bilo sta mislimo napraviti, moramo se pojacati...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tipa tebe od 120 kg i 190 cm. Kako je majka priroda stvarala i pripremala ljudsko tijelo za borbu s planinskim nedacamazrinja05 je napisao/la:E sto se dobro nasmijah ljudi moji.Pa stvarno ovdje ima rijetkih priimjeraka i neki bi instituti dali veliku lovu da ih ispitaju
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, edvaE2, kanarinac i 37 gostiju.