Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 06 maj 2014, 14:51

Ajde ti bordo nama reci ako pratiš već repku,ko je narušio atmosferu u reprezentaciji ???
Taj isti selektor koji je za Egipat pozvao Tinu i Hadžića,i to se vidjelo i na terenu,jer je odstranio igrača koji je tu 4 godine,tj od kad je on selektor,a bio je i prije toga... zadnje 4 godine njih 20-tak je uvijek bilo tu,i postali su klapa,i onda on da bi bratića poguro za kojeg i sam kaze da nije DM,dovede u Austriju i glumi budalu :D A Prekriži momka od 20 godina već u februaru govoreći kako mu nije potreban,a Tino kao jeste,iako i on i Prcić igraju istu poziciju :D Uz sve to Prcić je igrač koji je igrao za nase mlade reprezentacije,i ne može ni u ludilu biti Tino Sušić ispred njega... Jedino je mogao da je slučaj tipa Kolašinac koji je ono TOP... a Tino nije ni blizu toga...

Na drugoj strani imaš igrače koji se trude i koji su bolji od Tine ... od Turske,Češke,Švicarske,Poljske lige,a on ih lagano zaobiđe da bi gurnuo Germaniju :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 06 maj 2014, 14:51

bordobijeli je napisao/la: ma ja upšte ne branim Safeta ,i mislim da nije trebao zvati Tina ne radi sto je loš nego zbog toga sto imaju materijal da ga pljuju i to mu zamjerim .a ostalo ne vidim sta on puno grijesi . čovjek je selektor i odvao nas u Brazil i tamo ce biti selektor a poslije ko zna ,meni smeta sto trazimo problem gdje ga nema i stvara se negativna atmosfera.
Mozes li shvatiti jednu stvar,da je safet stvorio negativnu atmosferu u ekipi kad je pozvao covjeka koji nicim nije zasluzio da bude tu??
Opet ponavljam,ljudi su iznjeli kvalifikacije,lomili se igrali,borili,i onda Šef dodje i kaze,izborili ste prvenstvo a ja vodim i svog bratica,bez obzira sto ima 0 zaluge! Igras,radis ,boris se,istrpis sve sto treba i onda dodje safet i zovne amidzica i ovaj bude nagradjen isto ko i ti i ide na prvenstvo samo jer se preziva susic...valjda je to svima jasno,vec 1000 puta receno...nije defanzizvni vezni,nema nikakvih zasluga u reprezentaciji,igra u prosjecnom klubu i nije najbolji igrac tog kluba...znaci niti 1 razlog ne psotoji,niti 1 opravdanje da se on pozove...tu je samo da narusi atmosferu i to je to...
Zadnja izmjena: babuka1, dana/u 06 maj 2014, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 06 maj 2014, 14:53

Kreten! :bih: :bih: :bih:

Rios

Post Postao/la Rios » 06 maj 2014, 14:55

Ko da je malo ofalio ovaj HNL..Umjesto dosadasnja 3 sad imamo samo 2 reprezentativca :hmmmmm: :mrgreen:

Pisao sam jucer da je ovaj spisak meni nekako po onoj narodnoj i vuk sit i ovce na broju..Pozvan Besic da se udovolji donekle javnosti,pozvan Ibricic da se popravi atmosfera unutar ekipa i pozvano par igraca koji su po mjeri Papetovoj,kaze spadaju u najbolje sto imamo.. :kafa:
Zao mi je Rahimica,kola su se slomila na njemu ocito,iako je aktivno ucestvovao u borbi za Brazil..Zao mi je i Stevanovica,ali on je sam sebi kriv,jbg..Ne kontam zasto Sunjic prije Pandze..Sunjic koji nikad nije odigrao ozbiljne minute u repki,a Pandza je bio jedno vrijeme prvi stoper uz Spahu ..Sto se tice Tina i Hadzica sve je vec receno,da se ne ponavljam..Smijesno uglavnom..
Elem,ide SP,ide euforija..Svi srecem uz Zmajeve,to smo sanjali dugo godina i vrijeme je da polahko pocnemo ziviti taj san narednih skoro 2 mjeseca.. :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 maj 2014, 14:57

Henderson je napisao/la:Nadam se da će igrač koji će otpasti biti Bešić. Svenu dati broj 7 i gurnuti ga u prvu postavu. To je ta dobitna kombinacija. :bih: :bih: :bih:
Bože pomozi mu :pray:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 06 maj 2014, 15:00

A kunem vam se Bogom,ubjedjen sam,da tino igra u Vrbanjusi,iso bi na svjetsko,i jos nesto Bogom se kunem da ovaj momak nije Susic i da mu nije Safet amidza mi uopste ne bi znali ko je on i nikad ne bi bio ni u planovima selektora...
Ja shvatam sta smo sve dozivili,rat,drzava korumpirana,mito,nepotizam u svakoj sferi drustva,zemlja za rodjaka...valjda smo se navikli da je to uredu...**** ga...pa onda kazete,sta fali sto ga je pozvo ionako nece igrat...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 06 maj 2014, 15:01

Ja samo znam da Tino,Hadžić,Šunjić ne bi mogli parirati ni najboljim igračima naše Premijer lige...

Eto baš me zanima kakva li će biti ta selekcija Premijer Lige BIH,koja će se suprotstavit A reprezentaciji 22. maja u Gradačcu...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 maj 2014, 15:03

babuka1 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: ma ja upšte ne branim Safeta ,i mislim da nije trebao zvati Tina ne radi sto je loš nego zbog toga sto imaju materijal da ga pljuju i to mu zamjerim .a ostalo ne vidim sta on puno grijesi . čovjek je selektor i odvao nas u Brazil i tamo ce biti selektor a poslije ko zna ,meni smeta sto trazimo problem gdje ga nema i stvara se negativna atmosfera.
Mozes li shvatiti jednu stvar,da je safet stvorio negativnu atmosferu u ekipi kad je pozvao covjeka koji nicim nije zasluzio da bude tu??
Opet ponavljam,ljudi su iznjeli kvalifikacije,lomili se igrali,borili,i onda Šef dodje i kaze,izborili ste prvenstvo a ja vodim i svog bratica,bez obzira sto ima 0 zaluge! Igras,radis ,boris se,istrpis sve sto treba i onda dodje safet i zovne amidzica i ovaj bude nagradjen isto ko i ti i ide na prvenstvo samo jer se preziva susic...valjda je to svima jasno,vec 1000 puta receno...nije defancizvni vezni,nema nikakvih zasluga u reprezentaciji,igra u prosjecnom klubu i nije najbolji igrac tog kluba...znaci niti 1 razlog ne psotoji,niti 1 opravdanje da se on pozove...tu je samo da narusi atmosferu i to je to...
pa ako si procitao sta sam gore napisao jasno ti je da i ja ne opravdavam pozivanje Tina ,samo zelim reci da je on selektor i da nas je on odveo na SP znaci on bira 23 koja ce ici u Brazil i ako prodje grupu on je napravio veliki uspjeh ,ne vidim razlog zasto mu sad skidati glavu i praviti negativnu atmosferu .ako podbace na sp i budu loše igrli onda ima mjesta kritikama i tad ce Safet odgovarati za one koje je pozvao ,sjeti se jednog primjera kad je scolari vodio portugal nije uvrstio viktora baiu medju golmane ,nego cinim se rikardo da se zvaoi taj isiti rikardo u polufinalu odbrani penal i zabije za pobjedu iz penala .i svi dizali u zvijezde skolaria a prije tog ga htjeli smjeniti .znaci sacekajmo sp pa onda sudimo ,ovo dosad sto je pape napravio s reprezentacijom je sasvim ok .i ne zasluzuje ovo ismijavanje i prozivanje .

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 06 maj 2014, 15:08

Nemam nista protiv Gradačca,al zar ih je morao gore odvesti pored Bilinog Polja i onako lijepog terena,i da bude i prijenos,i da se repka isprati s mjesta odakle je sve i počelo...

A možda je i strah u pitanju,jer će raja možda zvizdat Germaniji.. A u Gradačcu će svi biti impresionirani,tako da neće učiniti ništa po tom pitanju... Mogao je u Banja Luku da ih odvede,tamo niko ne bi došao na utakmicu...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 maj 2014, 15:09

Dugo smo upozoravali na rad selektora , vazno je nastaviti ukazivati i dalje na greske ovog morona mada realno bas nam olaksava stvar sam od sebe . Uprkos tome trebamo se nadati najboljem na SP . Poslije SP mu uruciti otkaz pa naci kvalitetnog selektora i izbaciti jednom i zauvijek sve negativno iz reprezentacije , trebamo stvoriti jednu jaku i profesionalnu instituciju :!:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 maj 2014, 15:12

Facebook selektori: Ne sam, Safete!

Iako je i prije bilo milion selektora, danas to već znači aktivnih milion na internetskim portalima i Facebooku...

Piše: Sabahudin Topalbećirević

Safet Sušić je najbolji fudbaler kojeg je ova mala BiH imala. Barem u dvadesetom vijeku. Bio je idol mog djetinstva, moje mladosti i ono što je on radio sa loptom i kako se poigravao sa svojim protivnicima poredio bih najviše sa igrom Zinedina Zidana. Ako meni ne vjerujete, pitajte npr. Šekularca ili Ćiru Blaževića.
Sušić je igrao na dva Svjetska prvenstva, 1982. u Španiji i 1990. kao veteran u Italiji. Kada je bio među 10 najboljih svjetskih igrača te 1982. odigrao je slabo. Bio je veliko razočarenje za fudbalsku javnost. Kada je, međutim, napunio 35 godina u Italiji je bio jedan od najboljih igrača tima bivše Jugoslavije, a usput postigao i jedan od najbržih golova u istoriji Svjetskih prvenstava.

Efikasna igra

Safet Sušić je nakon skoro dvadeset godina našu reprezentaciju odveo na SP u Brazil. Naše igre su bile lijepe, tehničke dotjerane i na kraju jako efikasne. Bili smo među najefikasnijim selekcijama u kvalifikacijama. Bilinim Poljem se orilo baš kao nekada na Koševu: Safet Sušić, Pape, Pape...
Vrati se Pape iz Francuske na velika vrata. Opet je najveći, opet najomiljeniji. Međutim, vremena su se promijenila. Iako je i prije bilo milion selektora, danas to već znači aktivnih milion na internetskim portalima, Facebooku i drugim društvenim mrežama.
Tako znani i neznani uzmu "oružje" (tastaturu) u ruke i udri. Izloženi ste nevidljivim protivnicima koji ne biraju sredstva da vas omalovažavaju i uvrijede, za što bi prije tridesetak godina krivično odgovarali.

Safet Sušić je najbolji fudbaler kojeg je ova mala BiH imala. Barem u dvadesetom vijeku. Bio je idol mog djetinstva, moje mladosti i ono što je on radio sa loptom i kako se poigravao sa svojim protivnicima poredio bih najviše za igrom Zinedina Zidana. Ako meni ne vjerujete, pitajte npr. Šekularca ili Ćiru Blaževića.

Ovako se kriju iza nickova razni heroji današnjeg doba.

Nakon što je objavio spisak počelo je obrušavanje po Sušiću sa svih strana. Zašto ovoga, zašto onoga, kako može ovaj, a ne onaj.
U trenu se sve zaboravilo. Pobjeda protiv Grčke, slavlje u Slovačkoj, delirij u Litvaniji.

Moj heroj

Heroj mog djetinstva je bio ponovo moj heroj, na drugi način, ali i heroj "cijele" Bosne i Hercegovine.
Ali, Bosna je to, voli pa mrzi, hvali pa kritikuje, ljubi pa udara. Pape odjednom ne valja, svi oni bolje znaju od čovjeka koji nas odvede na SP. Svi znaju da Tino Sušić ne valja, da je Šunjić igrač Safetovog brata, da ćemo sve izgubiti itd.

Sve je isto, samo smo malo stariji.

Sve ovo isto je bilo i 1982. godine, kada je Sušić kao igrač prvi put išao na Svjetsko, a javnost pljuvala po Miljaniću, jer je poveo Šljivu i Halilhodžića, a nije Pašića. Ivica Osim je 1990. u kadru od 22 igrača - devet imao iz Bosne i Hercegovine. Kakve je on kritike trpio. To je bilo strašno. Safet Sušić, bar onaj kojeg mislim da poznajem, drži do principa i ne vjerujem da radi nešto mimo svoje savjesti. Takvim pristupom nas je odveo, obradovao, razgalio naša srca.
Nema Rahimića, Zahirovića, Stevanovića, ima nekih novih koje javnost ili bar dio javnosti, one glasnije, ne voli.
Sušićev stariji brat, popularni Sead, menadžer, uvijek je bio stariji, a da li je to bio i ovdje i da li je to iskoristio u slučaju nekih igrača ne možemo potvrditi, ali ni demantovati. Da sam ja Safet Sušić, ako vas zanima, ja bih poveo i Rahimića i Stevanovića i Zahirovića. Ali nisam i zato neću reći koga ne bih.
Mjesec dana je do prvenstva i sada nam je više neko ikada potreban mir.
Spisak je otišao, igrači su pozvani, tu se više nema šta mijenjati. Hajde da pokušamo biti zajedno. Samo tako možemo, ubijeđen sam, napraviti rezultat i u Brazilu i tako se cijelom svijetu predstaviti u najboljem svjetlu. Igramo u Brazilu prvu utakmicu na Maracani. O tome razmišljajmo, veselimo se tom istorijskom trenutku.

Bar među osam

Kada se sve završi Safet Sušić će snositi odgovornost. Kao i do sada. Ja mu želim da snosi odgovornost tako što ćemo se vratiti kući plasmanom među bar osam. Šta god se desi Pape će morati da nam da odgovor.

Sve ovo isto je bilo i 1982. godine, kada je Sušić kao igrač prvi put išao na Svjetsko, a javnost pljuvala po Miljaniću, jer je poveo Šljivu i Halilhodžića, a nije Pašića. Ivica Osim je 1990. u kadru od 22 igrača - devet imao iz Bosne i Hercegovine. Kakve je on kritike trpio. To je bilo strašno. Safet Sušić, bar onaj kojeg mislim da poznajem, drži do principa i ne vjerujem da radi nešto mimo svoje savjesti. Takvim pristupom nas je odveo, obradovao, razgalio naša srca.
Vjerujte da on može biti sličan onoj čuvenoj rečenici Meše Selimovića: "Ali znam, ipak, da je to izgovor za moju neodlučnost, za moje bezbrojne obzire, za strah od neuspjeha, znam da se to moja sujeta odupire… Svi smo mi, ipak, samo ljudi koji imaju i strah i sujetu i neodlučnost. Idemo, Pape i momci, do pobjeda u Brazilu.

P.S. Ne brinite, kakvi god da smo, opet ćemo biti uz vas, Bosna je to.

Izvor: Al Jazeera

Iako Sabahudin nije poznat i priznat novinar kao onaj Armin, niti Al Jazeera jak medij kao index, i ovaj tekst ne odgovara internet selektorima i sveznajućim tinejdžerima, ipak ga vrijedi pročitati. :kafa: :rol: :bih:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 maj 2014, 15:15

donniedarko je napisao/la:Dugo smo upozoravali na rad selektora , vazno je nastaviti ukazivati i dalje na greske ovog morona mada realno bas nam olaksava stvar sam od sebe . Uprkos tome trebamo se nadati najboljem na SP . Poslije SP mu uruciti otkaz pa naci kvalitetnog selektora i izbaciti jednom i zauvijek sve negativno iz reprezentacije , trebamo stvoriti jednu jaku i profesionalnu instituciju :!:
slazem se ima grešaka sigurno i treba to reci ali isto tako treba i priznati da je on selektor i da nas je on odveo na sp .ja ne mogu shvatim da neko moze reci da bi volio da izgubimo radi tina i safeta to mi nije jasno nikako .opet kazem ima gresaka i loši poteza al od mene za sad ima podrsku a poslije sp ko zna.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 maj 2014, 15:17

@Henderson

Koliko znam bar su se kriticni novinari i opcenito kriticari osvrtali na njegov rad a taj veliki novinar samo na njegove emocije prema velikom Safetu , heroju iz djetinstva . Svaki kredit ide Arminu sto je znao postaviti pravo pitanje i onako ucutati selektora jedne zemlje . Mislim ako si ti taj koji sastavljas spisak onda i znas zasto si ga pozvao , medjutim meni nije tako izgledalo :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 maj 2014, 15:24

donniedarko je napisao/la:@Henderson

Koliko znam bar su se kriticni novinari i opcenito kriticari osvrtali na njegov rad a taj veliki novinar samo na njegove emocije prema velikom Safetu , heroju iz djetinstva . Svaki kredit ide Arminu sto je znao postaviti pravo pitanje i onako ucutati selektora jedne zemlje . Mislim ako si ti taj koji sastavljas spisak onda i znas zasto si ga pozvao , medjutim meni nije tako izgledalo :thumbup:
on sta god da je rekao i bilo koji razlog naveo zbog cega je tina pozvao i koju poziciju igra i da je sve objasnio opet bi ljudi rekli ma sere bezveze kad znamo da je ga pozvao zato sto mu je amidza .i neka je taj novinar postavio to pitanje znao je i 0on da je to provokativno .al vecina ljudi je jednom ili dva puta gledala Tina i ne znaju ga al dovoljno je da ga blate jer znaju da mu je pape amidza i to je kraj price .

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 06 maj 2014, 15:28

Onako kad covjek promisli ovaj Pape i nije toliko loš selektor hehehhheehe :rol:

Ljudi bi mozda i mogli sve nekako podnjeti ali pozivanje Vrsajevica i Tina Susica je kap koja je prelila čašu.

Oba ova igrača su ocit dokaz štele,nepotizma i korupcije koja vlada kod nas.dokaz su kako podobni mogu sta hoce i kako hoce."2 srednja-zalost " igraca koji nam ne trebaju idu na SP a na to isto prvenstvo Saljo Susic vodi samo 2 napadaca i govori kako moze racunati na Hajrovica i Ibricica(ovaj zadnji je tu da bi Pejgamberima zvanim Dzeko i Spahic bilo zabavno)

Ovdje je i ludom jasno da nema nista od nas i da je samo pitanje s kolikom cemo se negativnom gol razlikom vratiti iz Brazila.

Ne samo sto je pozvao 4-5 igraca koje ni jedan ozbiljan selektor ne bi pozvao (Vrsajevic,Sunjic,Susic,Fejzic,Avdukic pozvao je i 2 takoreci debitanta (Anel Hadzic i Muhamed Besic-protiv momaka nemam nista-oni su dobro dosli ali ipak za SP se ocekuje malo uigranosti) i 3-4 igraca koji su mimo svake forme .(Miske, Ibricici, Ibisevic i Vranješ )

Izostavio je 3.napadača (Muslimovića npr) ,Prcića,Salatića,igrace iz mlade reprezentacije (Hajrović Junior),iz domaće (npr Armin Hodzic ) ,igrace koji su zasluzili poziv poput Pandze ili Rahimića koji mada ne igraju bolji su od ovih nikogovica koji su tu dovedeni štelom i sl

Povrh ovog svog loseg skautinga kao slag na tortu ce nam doci i njegovo takticko nadmudrivanje koje nije ni na nivou amaterskog fudbalskog trenera s jedva stecenom B licencom)

Safete sram te bilo :crazy:
Zadnja izmjena: damirdamic72, dana/u 06 maj 2014, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 06 maj 2014, 15:29

Nista drugo ne preostaje nego da mi koji volimo ovu repku, damo bezrezervnu podrsku jer ovo tastatura pametovanje ne pije vode osim da se svi unervozimo!
Znam da bi svi sad potpisali da Tin-Sven Susic zaigra zadnjih 5 minuta ako protiv Argentine budemo vodili 4-1 :opaopa:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 maj 2014, 15:29

bordobijeli je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:@Henderson

on sta god da je rekao i bilo koji razlog naveo zbog cega je tina pozvao i koju poziciju igra i da je sve objasnio opet bi ljudi rekli ma sere bezveze kad znamo da je ga pozvao zato sto mu je amidza .i neka je taj novinar postavio to pitanje znao je i 0on da je to provokativno .al vecina ljudi je jednom ili dva puta gledala Tina i ne znaju ga al dovoljno je da ga blate jer znaju da mu je pape amidza i to je kraj price .
Ne znam , meni licno je mnogo vrijednije kada novinar pokusa pronaci istinu nego kada pise suplju pricu o emocijama . Takodjer ne znam bas najbolje kako ti gledas na stvar , svaki kredit ide Safetu sto je dio price koji nas je plasirao na SP medjutim ja mu ovaj neprofesionalizam ne mogu oprostiti . Koliko sam shvatio Safeta iz jucerasnje presice Tino nije na spisku zbog odredjenog zadatka vec sto ga smatra medju nasim 24. najboljim igracima a mene to niko ne moze ubjediti . Mislim da nije blizu ni cak top 50 nasih igraca . :thumbup: I to nema nikakve veze sa njihovim rodom :!:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 06 maj 2014, 15:30

¸Razlika između Armina i Toplabečirevića je u tome što Baho zna upakovati stvari i onda to izgleda onako lijepo za oko... a kad pročitaš između redova vidis da i Bahi nije jasno zasto je pozvao Tinu i germance... i tačno je onda naveo da bi poveo i Rahimića i Stevanovića i Zahirovića... Dakle odbijes Hajdukov dvojac i Hadžića i to ti je to...

A Armina boli klinac on ga pitao samo ono što se niko nije usudio do sad... izvjestava za strane medije i ne mogu mu nista :D

I onda je ispalo komično,a Baho pokusava smirit,jer je narodu u BiH pun k.urac tih familijarnih veza,a sad se pojaviše i u repki koja je do sad bila jedino sto je iskreno...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2014, 15:30

damirdamic72 je napisao/la:Onako kad covjek promisli ovaj Pape i nije toliko loš selektor hehehhheehe :rol:

Ljudi bi mozda i mogli sve nekako podnjeti ali pozivanje Vrsajevica i Tina Susica je kap koja je prelila čašu.

Oba ova igrača su ocit dokaz štele,nepotizma i korupcije koja vlada kod nas.dokaz su kako podobni mogu sta hoce i kako hoce."2 srednja-zalost " igraca koji nam ne trebaju idu na SP a na to isto prvenstvo Saljo Susic vodi samo 2 napadaca i govori kako moze racunati na Hajrovica i Ibricica(ovaj zadnji je tu da bi Pejgamberima zvanim Dzeko i Spahic bilo zabavno)

Ovdje je i ludom jasno da nema nista od nas i da je samo pitanje s kolikom cemo se negativnom gol razlikom vratiti iz Brazila.

Ne samo sto je pozvao 4-5 igraca koje ni jedan ozbiljan selektor ne bi pozvao (Vrsajevic,Sunjic,Susic,Fejzic,Avdukic pozvao je i 2 takoreci debitanta (Anel Hadzic i Muhamed Besic-protiv momaka nemam nista-oni su dobro dosli ali ipak za SP se ocekuje malo uigranosti) i 3-4 igraca koji su mimo svake forme .(Miske, Ibricici, Ibisevic i Vranješ )

Povrh ovog svog loseg skautinga kao slag na tortu ce nam doci i njegovo takticko nadmudrivanje koje nije ni na nivou amaterskog fudbalskog trenera s jedva stecenom B licencom)

Safete sram te bilo :crazy:
Kolika je ta casa odnosno koliki je njen volumen jer Avdija 15. put dobija poziv i uvijek je to "kap koja je prelila casu"? Negdje ce nastati poplava izgleda, jedini logican zakljucak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 06 maj 2014, 15:30

Al fkt malo pretjerujete,sta i da je pozvao zeca i ostale ,opet svi znamo da ne bi igrali,svi znamo da ce na teren max 15 igraca ,pa covjek ni u prijateljskim nije davao sanse bavalurdiji da ih daje sad na prvenstvu.

Ne znam ni koliko nam je ostalo ovih prijateljskih do svjetskog ,al ono sto je najbitnije da takticar pape skonta neku formaciju u kojoj ce izvuci maximum iz ovih 11-12 igraca sto ima za prvi tim,al to deff nisu formacije s krilima kojih nemamo ,sejo na beku ,misimovic 90min na terneu itd,papetu trebaju sad muda ,inace bude li gurao ove igrace da samo da igraju zbog imena i nebitno gdje ,nemamo se cemu nadati.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.