samo nemoj od mene, propast ćeš ko žetonflagrantus je napisao/la:Hvala drugovi,nema više tenisa veceras moram nešto od fudbala prepisati od vas
evo zicer
Juve-Atalanta oba daju u 1.pol 5.70
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
samo nemoj od mene, propast ćeš ko žetonflagrantus je napisao/la:Hvala drugovi,nema više tenisa veceras moram nešto od fudbala prepisati od vas
Bice aBda sutra, ja sam za veceras odigrao ovo:flagrantus je napisao/la:Hvala drugovi,nema više tenisa veceras moram nešto od fudbala prepisati od vas
Pa i moglo bi to ladno doci,probacu na 5km valjda ce biti malo opuštenija utakmicazgmiky je napisao/la:samo nemoj od mene, propast ćeš ko žetonflagrantus je napisao/la:Hvala drugovi,nema više tenisa veceras moram nešto od fudbala prepisati od vas![]()
evo zicer
Juve-Atalanta oba daju u 1.pol 5.70
Da nebi bilo da je supljagonzales je napisao/la:Idemo u lov na X
VIKING - ODD GRENLAND -X @3,45 (bet-live)
Uplata: 20KM
Dobitak: 69KM
Ebem mu misa, nesto me stalo,, trebao bi ovaj biti ulovljen

fixator je napisao/la:21:00 Crystal Palace-Liverpool 5+ 2 @ 3.80
Stvari su ovdje itekako jasne, Liverpulu osim dvije pobjede treba i sto veca gol razlika, trenutno je -9, ali ekipa koja ima Suareza, Gerarda, Sturidga, Sterlinga, Coutinha itd ima pravo da se nada da moze zabiti puno golova, plus Suarez bi mogao ici na rekord jer je trenutno na 30 golova a rekord bi bio 32 gola, a toliko niko nikad nije zabio u jednoj sezoni premiershipa, znaci idemo na minimum 5 golova veceras.
Crveni sretno i poruka za kraj:
:-9

subcoccinela je napisao/la:cudnovata sorta i ovi japancizadnjih 9 utakmica ova dva tima
![]()
probat cu sa dvicom na manji ulog,kvota je 4,50
90+3 ljudi dadoše gol, a prethodne dvije golovi pali tamo oko 80tesubcoccinela je napisao/la:subcoccinela je napisao/la:cudnovata sorta i ovi japancizadnjih 9 utakmica ova dva tima
![]()
probat cu sa dvicom na manji ulog,kvota je 4,500:1
2:6 ; 6:1 ; 6:7jopaa7 je napisao/la:Herbert P.H.-Hernych J. 2 @1,65

Odma ide 3+ na tiket da srusimo tradiciju kao sinoc sa dancima i juvetomdr.van nostrand je napisao/la:gledaj ih sto su raspucani![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.