2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
cuj crni planovi
heat kriv sto je najbolja ekipa, treba im oduzeti titule jer su najbolji

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
http://www.nbaserbia.com/vesti/8406/maj ... ija-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
MCW rookie godine, a KD MVP, zasluženo nema šta

http://espn.go.com/nba/story/_/id/10878 ... ng-****Oklahoma City Thunder forward Kevin Durant is expected to be named league MVP early next week, according to **** close to the situation.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da je bilo ko osim KDa osvojio tu nagradu bilo bi i više nego nepravedno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
I voted LeBron James 2nd Team All-NBA because the ballot was C-F-F-G-G. Durant and Griffin were Nos. 1 and 2 on my MVP ballot. Chris Sheridan,VELIKI STRUCNJAK !! 

Čovjek je upravu.Griffin i Durant su se više trudili od Brona u regularnoj sezoni i vodili prosječne ekipe do odličnih mjesta.BABADZO je napisao/la:I voted LeBron James 2nd Team All-NBA because the ballot was C-F-F-G-G. Durant and Griffin were Nos. 1 and 2 on my MVP ballot. Chris Sheridan,VELIKI STRUCNJAK !!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zavisi sve iz kojeg se ugla gleda. Ja bih Jamesa uzeo uvijek u svoju petorku najjacu. Ali ovo su nagrade pa se treba nagraditi trud..
Eto ti znas koliko se neko trudio,cuj vise trudili :S I prosjecne ekipeKawhi je napisao/la:Čovjek je upravu.Griffin i Durant su se više trudili od Brona u regularnoj sezoni i vodili prosječne ekipe do odličnih mjesta.BABADZO je napisao/la:I voted LeBron James 2nd Team All-NBA because the ballot was C-F-F-G-G. Durant and Griffin were Nos. 1 and 2 on my MVP ballot. Chris Sheridan,VELIKI STRUCNJAK !!

James je najbolji košarkaš na svijetu,ali ako uzmemo u obzir statistiku iz regularne sezone za koju se bira prva petorka nema nijednog razloga da bude ispred Griffina i Duranta.I Parker je najbolji play pa nije ni blizu prve petorke za ovu sezonu.tuzlak1987 je napisao/la:Zavisi sve iz kojeg se ugla gleda. Ja bih Jamesa uzeo uvijek u svoju petorku najjacu. Ali ovo su nagrade pa se treba nagraditi trud..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
nisu bas prosjecne ekipe, ali bez Wessa i Paula veceg dijela sezona, sigurno nisu sila kao Miami koji nije imao ozbiljnijih problema sa ozljedama ove sezone...
btw. OKC i nije neka ekipa (na papiru) bez Wessa ali KD je objasnio neke stvari

kako pojedinci ovde gledaju na kosarku, prestrasno 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a Wade presjedio pola utakmicajohnnyyK je napisao/la:nisu bas prosjecne ekipe, ali bez Wessa i Paula veceg dijela sezona, sigurno nisu sila kao Miami koji nije imao ozbiljnijih problema sa ozljedama ove sezone...

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Carter-Williams averaged 16.7 points, 6.3 assists, and 6.2 rebounds per game in 2013-14, becoming just the third player dating back to 1950-51 to lead all rookies in those three categories
• He is the third rookie ever to average at least 16.0 points, 6.0 assists, and 6.0 rebounds in a season and the only player other than LeBron James to do that in the last 10 NBA seasons
Ha, interesantno. I cinilo mi se da je imao zanimljivu statistiku od 16/6/6. Nisam znao da su LeBron i on jedini u zadnjih 10 godina...nerkolfc je napisao/la:
Carter-Williams averaged 16.7 points, 6.3 assists, and 6.2 rebounds per game in 2013-14, becoming just the third player dating back to 1950-51 to lead all rookies in those three categories
• He is the third rookie ever to average at least 16.0 points, 6.0 assists, and 6.0 rebounds in a season and the only player other than LeBron James to do that in the last 10 NBA seasons
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Michael Grange @michaelgrange 5m
BREAKING: The Toronto Raptors have agreed to terms with head coach Dwane Casey on a 3yr contract @Sportsnet
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Masai nastavlja da radi odlican posaoCarlo je napisao/la:Michael Grange @michaelgrange 5m
BREAKING: The Toronto Raptors have agreed to terms with head coach Dwane Casey on a 3yr contract @Sportsnet

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Odlican posao ukoliko im je cilj biti nova Atlanta istoka tj ulaziti u PO ali znajuci unaprijed da je ddruga runda neki plafon.Raptorsi imaju potencijal da budu powerhouse istoka,ali mislim da Casey nije jednostavno taj kalibar trenera koji moze ekipu odvesti u obecanu zemlju...miki_92 je napisao/la:Masai nastavlja da radi odlican posaoCarlo je napisao/la:Michael Grange @michaelgrange 5m
Ali je Massai taj kalibar, koji ce mu napraviti ekipu da cak i Casey to mozeBABADZO je napisao/la:Odlican posao ukoliko im je cilj biti nova Atlanta istoka tj ulaziti u PO ali znajuci unaprijed da je ddruga runda neki plafon.Raptorsi imaju potencijal da budu powerhouse istoka,ali mislim da Casey nije jednostavno taj kalibar trenera koji moze ekipu odvesti u obecanu zemlju...miki_92 je napisao/la:Masai nastavlja da radi odlican posaoCarlo je napisao/la:

-
- Kontakt:
Kevin Durant of the Oklahoma City Thunder named 2013-14 Kia NBA Most Valuable Player!

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
KD MVP
Zvanicna lista top 5:
KD
LeBron
Blake
Noah
Harden
Zvanicna lista top 5:
KD
LeBron
Blake
Noah
Harden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.