samo povlacim paralelu

Moderator/ica: vlakanje
Ma ja ba tako je Handžić je golman nasljednik Avduke,sta si ti gledao i sta gledaš majke ti?slave je napisao/la:Borac ima kao i uvjek, najbolje mlade talente,
Samo im fali napadac Handzic nije golgeter gledao sam nekoliko puta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pogotovo 1 jel de? Daj ne tisra sviju ti ???slave je napisao/la:ovi glovo protiv Leotara su puka sreca, pogledajte snimak sa utakmice.
Koliko covjek zaista mora biti jadan, pa da mora napraviti i novi profil samo da bi rekao koju "lijepu" rijec kao, uostalom, sto i od samog pocetka cini, vec mu je sa starog profila to vec postalo muka teska, jer je svjestan koliko laze, petlja, provocira i lijeci svoju napacenu i ljubomornu dusu, pa je lakse sa novog da mu stari profil ne bi obrisali.. Idi Slave slavi njegove golove upravo tamo gdje ti daju besplatan rucak i po koje pice!!!Iskren je napisao/la:Pogotovo 1 jel de? Daj ne tisra sviju ti ???slave je napisao/la:ovi glovo protiv Leotara su puka sreca, pogledajte snimak sa utakmice.
Ma "gde" si fini.. Malo si se presao, u gornjem postu si napisao "uvjek" umjesto "uvek".. Davno si ti procitan, a ni ekavica ti ne pomaze u prikrivanju.. Da si iole pravi navijac ne bi blatio vaseg najboljeg igraca koji je u 3 utakmice postigao 8 golova.. Tim vise sto ne bi ovdje prosipao gluposti, vec bi kao pravi navijac imao profil na njihovom oficijelnom banjaluckom forumu borca, ali tamo nema nikog ko je priblizno nesto slicno napisao, jer ga svi cijene kao kvalitetnog igraca.. Daleko si ti od navijaca Borca, jer i ja i ti znamo ko si i i odakle si! Tako da ti ta prica dodatno ne pije vode.. Ovdje se moja konverzacija s tobom zavrsava!slave je napisao/la:Izvinjavam se ako sam nekog uvredio, ja sam iz BL, navijam za Borac ali smatram da nije agilan napadac.
I profil sam prvi put napravio.
Boarc je posten travnik je jaci...avlami97 je napisao/la:armageddon, gdje si da koju proeglenišemo.
Koliko sam ja dobio informacije, nešto više od 9 miliona.Rooney88 je napisao/la:Totalna rasprodaja, apsolutno ocekivano.
Koliko je duzan tacno Borac? Zna li se cifra?
mentalitet87 je napisao/la:Jel bilo skidanje dresova igracima Borca poslije utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.