FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zivinaajkula
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koliko cemo dobiti za Stanica?
Mamic cudi me pa Hodzica na ganja ,momak ce napraviti karijeru vecu nego Dzeko,onako sa 19 god. odigrati derbi mogu samo najveci talenti,malo onu sansu kad je mogao dodati Selimu zasrao ali i to je dio odrastanja fudbalskog!
Nama treba napadac ,onaj Kordic je suspendiran u Sirokom ,valjo bi nam da odradi dvije sezone!
Mamic cudi me pa Hodzica na ganja ,momak ce napraviti karijeru vecu nego Dzeko,onako sa 19 god. odigrati derbi mogu samo najveci talenti,malo onu sansu kad je mogao dodati Selimu zasrao ali i to je dio odrastanja fudbalskog!
Nama treba napadac ,onaj Kordic je suspendiran u Sirokom ,valjo bi nam da odradi dvije sezone!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- Capt_Billy
- Kontakt:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kazu da smo dobili licencu... Jos samo da je uskrate Celiku i da mirno spavamo... 

FORZA ZELJO
Ma mi moramo uzeti Rudar, pa neko dobija licencu ko hoce.kenan_tm87 je napisao/la:Kazu da smo dobili licencu... Jos samo da je uskrate Celiku i da mirno spavamo...
EDIT: Hvala Bogu pa ovog vise necemo citati, bar sedam dana iako ce napraviti drugo ime.

Zadnja izmjena: stannis, dana/u 06 maj 2014, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM, jedan od najboljih bh. fudbalera otkako se fudbal na ovim prostorima igra, ikona Željezničara, bivši selektor Jugoslavije, čovjek, instituacija, legenda i ko zna šta još, rođen je na današnji dan, šestog dana mjeseca maja 1941. godine. Švabo, Štraus s Grbavice danas slavi 73. rođendan. Neka mu je sretan!
(Y)
(Y)

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- storm_raider
- Kontakt:
Eh sada kada se tema iscistila od ove balavurdije... Ne bih da komentarisem posao moderacije, ali si trebao sve provokatore banovati trajno. Dodju tu i provociraju tu i onda se neko "upali" i napise nesto sto nema veze sa zdravim razumom. Kada je transparent u pitanju, sto se mene tice nepotrebno i daleko od svih okvira vjecitog derbija. "Cetnici", "radovani" i slicne price nikome ne trebaju u bilo kojem kontekstu fudbala, a pogotovo u kontestu sarajevskog vjecitog derbija. 90% da je Bilbija rekao to za sto je optuzen, ali to sada nije bitno. On sada zaradjuje sarajevski hljeb, zivi u ovom gradu, igra za gradski klub i tu je samo prolazan.Niko se za takve igrace ne treba vezivati narocito, oni su vozovi, a vozovi su prolazni. Ako FK Sarajevu odgovara, meni odgovara jos i vise.
Mi smo titulu izgubili onim porazom na Grbavici od Sirokog (0:3) i to je sva pamet. Ponosan sam na nasu djecu, a i Dinu treba pohvaliti, lagano ali sigurno uvodi ove klince u seniorski fudbal. Ne znam bas za Stanica, ali za Kerlu znam da ide. Za mene licno steta, jer mislim da bi mogao sljedece sezone biti nosioc nase odbrane. Bice interesantno sljedece sezone, a i nadam se potajno da je Ara na sirem spisku za reprezentaciju.
Mi smo titulu izgubili onim porazom na Grbavici od Sirokog (0:3) i to je sva pamet. Ponosan sam na nasu djecu, a i Dinu treba pohvaliti, lagano ali sigurno uvodi ove klince u seniorski fudbal. Ne znam bas za Stanica, ali za Kerlu znam da ide. Za mene licno steta, jer mislim da bi mogao sljedece sezone biti nosioc nase odbrane. Bice interesantno sljedece sezone, a i nadam se potajno da je Ara na sirem spisku za reprezentaciju.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 06 maj 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
ma prijatelju, tesko je sada reci koja je tekma bila presudna... olimpic, radnik i slavija kuci, radnik i slavija vani... sa tim bodovima bi bili prvi ali nije to ni bitno sada...storm_raider je napisao/la:Eh sada kada se tema iscistila od ove balavurdije...
amar je najbitniji u svemu ovome, valjda ima planove za ljeto, kako sta dalje..
aco mozes nam sta vise reci o alibasicu, posto si neki dan izustio koju...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma po meni jedina greska koju je Amar napravio dva ili tri puta na jednom igracu to je Kerla. Ne odigra ni 10 utakmica vec na kraju sezone hoce da ide negdje. Mislim nije tu kriv Kerla, nego je kriv Amar sto dopusta tako male ugovore i jos mu da igra.
A znamo svi sta je bilo s Cocalicem, jos je Coca bolji igrac od Kerle milirajdu puta. Sta li se desilo s Amarom ili je bio primoran da prihvati tako nesto ne znam. Nadam se samo da nece praviti vise greske kao s Kerlom peti put.
Sto se tice mog nekog misljenja o Kerli, osim fizickih predizpozicija on nema nista drugo. Puno ispada, tesko mu je najjaci drugog stopera koji moze dobro igrati u paru s njim. Mozda jedino da je uspio malo Zeljkovic ovo ostalo sve izgleda jako lose, ili on ili taj s kim igra. Nema upotunjavanja, dosta ispada, u skok igri dosta golova primamo, iz kornera jako malo dajemo, tako da sve je to i do stopera...
Na derbiju krivac za penal, u jos nekim utakmica bezpotrebno peljanje lopte gdje dolazi do situacija da mozemo primiti gol. Ne oslobadja se lopte na vrijeme, sve nekako kao da ga boli neka stvar...
A znamo svi sta je bilo s Cocalicem, jos je Coca bolji igrac od Kerle milirajdu puta. Sta li se desilo s Amarom ili je bio primoran da prihvati tako nesto ne znam. Nadam se samo da nece praviti vise greske kao s Kerlom peti put.
Sto se tice mog nekog misljenja o Kerli, osim fizickih predizpozicija on nema nista drugo. Puno ispada, tesko mu je najjaci drugog stopera koji moze dobro igrati u paru s njim. Mozda jedino da je uspio malo Zeljkovic ovo ostalo sve izgleda jako lose, ili on ili taj s kim igra. Nema upotunjavanja, dosta ispada, u skok igri dosta golova primamo, iz kornera jako malo dajemo, tako da sve je to i do stopera...
Na derbiju krivac za penal, u jos nekim utakmica bezpotrebno peljanje lopte gdje dolazi do situacija da mozemo primiti gol. Ne oslobadja se lopte na vrijeme, sve nekako kao da ga boli neka stvar...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Da se prikljucim cestitkama za rodjendan velikom gospodinu Ivici Osimu. Da nebi njega i njegovog autoriteta u svjetskom fudbalu nikad se nebi plasirali na neko veliko takmicenje
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sve najbolje gospodinu Ivici Osimu
Ovom prilikom iskazujem jos jednom zahvalnost zbog njegove uloge u spasavanju BH fudbala
[youtube][/youtube]
Ovom prilikom iskazujem jos jednom zahvalnost zbog njegove uloge u spasavanju BH fudbala
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 maj 2014, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Najveca ljudina na ovim prostorimaBosniacum Lilium je napisao/la:sve najbolje gospodinu Ivici Osimu
Ovom prilikom iskazujem jos jednom zahvalnost zbog njegove u spasavanju BH fudbala
[youtube][/youtube]

Zivio nam Osim dragi
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hodžić je igrač Liverpoola, dakle ne može ga dobiti jeftino kao da ga kupuje od nas.zivinaajkula je napisao/la:Koliko cemo dobiti za Stanica?
Zivio nam Osim dragi !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
EXKLUZIVNO ARMIN HODZIC OD IDUCE SEZONE NOSI DRES SARAJEVA 100% TACNA I PROVJERENA INFORMACIJA
Re: Odg: FK Željezničar
Hahahaha, okcentury je napisao/la:EXKLUZIVNO ARMIN HODZIC OD IDUCE SEZONE NOSI DRES SARAJEVA 100% TACNA I PROVJERENA INFORMACIJA
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- storm_raider
- Kontakt:

Svabo neka je sretan, zivio ti nama!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 06 maj 2014, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Legendi BH fudbala sretan rodjendan.Zivio nam Osime legendo !

Sto se tice prelaznog roka, volio bi da se neki igraci prodaju..Dosta su ovdje, zasitili su se - trebalo bi uzeti dobre pare za njih.Ali....jos je rano o tome govoriti, nismo jos zavrsili posao..Borba za Evropu u zadnjoj utakmici, treba uci maksimalno jako i dobit Rudara i okoncat ovu sezonu prilicno uspjesnom.Kada se sve sagleda dobro je za sada, nadam se da sledece sezone nece biti istih problema i da plava masina moze krenuti kako dolikuje

Sto se tice prelaznog roka, volio bi da se neki igraci prodaju..Dosta su ovdje, zasitili su se - trebalo bi uzeti dobre pare za njih.Ali....jos je rano o tome govoriti, nismo jos zavrsili posao..Borba za Evropu u zadnjoj utakmici, treba uci maksimalno jako i dobit Rudara i okoncat ovu sezonu prilicno uspjesnom.Kada se sve sagleda dobro je za sada, nadam se da sledece sezone nece biti istih problema i da plava masina moze krenuti kako dolikuje

Jedna molba! Ima li se igdje pogledati emisija Derbi kola od sinoć sa BHT1? Obično je na programu oko 20:30 sati. Ukoliko ju je neko snimio neka je ovdje postavi. Unaprijed Hvala!
Švabi sretan rođenda!
Švabi sretan rođenda!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:Jedna molba! Ima li se igdje pogledati emisija Derbi kola od sinoć sa BHT1? Obično je na programu oko 20:30 sati. Ukoliko ju je neko snimio neka je ovdje postavi. Unaprijed Hvala!
Švabi sretan rođenda!
[youtube][/youtube]
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.