Olimpik Sarajevo

lupus
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la lupus » 04 maj 2014, 20:44

Mancini je napisao/la:Gdje su lupus,svejedno?Jeli neko od njih gledao utakmicu danas?
Bio na tekmi.Nehumani uslovi za igru.Po ko zna koji put se pokazalo da primamo gol u prvih dvadeset minuta.Ocekivao sam smjenu Faika ali nakon Sirokog ovo me sada iznenadilo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 maj 2014, 20:53

Ne odoh na tekmu.Kiša,hladno,nebitna tekma.Premišljao sam se ali sada mi je drago što nisam otišao.I njima je bilo blato,voda ali zabiše dva gola.I mene je malo iznenadila smjena ali kada vidiš da je ovo najgora sezona od kako su ušli u Premijer ligu onda i nije čudo.Ali nije samo trener kriv.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 maj 2014, 22:21

Ja sam ipak optimistican sto se tice sljedece sezone, kako znamo Zrinjski se digao iz pepela od prosle godine kad su zavrsili na deveto mjesto i evo dokle su dogurali. Uprava dobro djeluje, Gracicu svaka cast, steta samo sto su rezultati ovakvi ispali.

EDIT:
Eto Varesanovic postao novi trener. :thumbup:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 05 maj 2014, 01:01

Nisam komentarisao u zadnje vrijeme, a nije ni bilo neke potrebe. Ekipa je redala sve same lsoe rezultate i tako je nastavljeno i danas. Ispostavilo se da ni ove sezone necemo do cilja i nadam se da ce u klubu stvari konacno doci na svoje mjesto. Nista se preko noci ne moze uraditi.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 maj 2014, 02:43

Nakon današnjeg poraza od Slavije u Istočnom Sarajevu, Olimpic je raskinuo saradnju sa kompletnim stručnim štabom.

FK Olimpic danas je raskinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom ekipe, Faikom Kolarom, kao i sa kompletnim stručnim štabom.

Rezultati Olimpica u posljednje vrijeme bili su daleko ispod očekivanja od ovog tima.

Gospodinu Kolaru kao i njegovim pomoćnicima, klub se zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji.

Novi trener Olimpica je Mirza Varešanović, koji će voditi ekipu u duelu protiv Širokog Brijega te u narednoj sezoni BH Telecom Premijer lige.

Više o imenovanju Mirze Varešanovića na mjesto šefa stručnog štaba, bit će poznato početkom sedmice.
Ocekivan rasplet događaja.
Faik mi djeluje kao dobar covjek ali nazalost ne dovoljno dobar kao trener i mislim da je ovo najbolja opcija.
Sto se tice Mirze Varesanovica,iskreno sam ocekivao neko jace ime,ali ni protiv Mirze nemam nista,neka se prihvati posla i tek nakon odredjenog broja utakmica i njegovog rada na klupi cu da tvrdim jeli los ili dobar.Vodio je Sarajevo i nije se bas proslavio po misljenju nekih navijaca Sarajeva.Istini za volju nije ni uzeo neki trofej ali ekipa s kojom je on bio u vrhu je bila stvarno potanka a ako se ne varam igrali su i sa dosta svojih igraca.Sve u svemu dobrodosao Mirza i zelim ti uspjesan posao.Nadam se da na kraju prve polusezone naredne takmicarske godine necu pisati ponovo isti post dobrodoslice nekom drugom treneru :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 maj 2014, 15:40

I da uplatite onih 60milja sto ste tražili da halalimo za zrinjski, pa vam se brko slatko nasmijao.
Nadam se skorom gasenju ovog vjestacko taksisticko lopovskog kluba

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 maj 2014, 15:53

A što je još zanimljivije ovi izlaze kao iz "šešira".Jedan bude opomenut onda dođe drugi,pa treći i tako u nedogled šljam se pojavljuje na ovoj temi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 maj 2014, 15:58

Jarane ovo je istina, ako imas bilo kakve veze sa klubom za koji navijas, onda ti je jasno o cemu pricam.
Ali takvi se ne crvene od stida
Fuj na sta ste spali

Da ne pisem nastavak price kako zrinjski ko dobar gost dolazi s poklonima

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 maj 2014, 16:09

Jadan si i muljaš.Eto pitaj moderatora nešto pa će ti odgovoriti.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 05 maj 2014, 16:56

SarajlijaTM je napisao/la:I da uplatite onih 60milja sto ste tražili da halalimo za zrinjski, pa vam se brko slatko nasmijao.
Nadam se skorom gasenju ovog vjestacko taksisticko lopovskog kluba

SarajlijaTM je napisao/la:Jarane ovo je istina, ako imas bilo kakve veze sa klubom za koji navijas, onda ti je jasno o cemu pricam.
Ali takvi se ne crvene od stida
Fuj na sta ste spali

Da ne pisem nastavak price kako zrinjski ko dobar gost dolazi s poklonima

Ma da, savez ne zna za to sve, a nostradamus govori istinu i zna sve. :roll: Da ne spominjemo gluposti sto tvrdis da ti ta suplja tvrdnja od kamena tjera tigrove - koje?? Ko ti se to "zacrvenio" osim tebe?
K'o da nisu igracima nudili premije za pobjedu, ili nemas pojma(koje je doista izvjesno). Znam da hoces da crknes sto niste dobili titulu(mozes komotno sto se mene tice) i sad su ti svi krivi jer kako mogu galaktikosi da izgube? :lol:
Ekipa koja je stvarno dobra nece morati da zavisi od nekakvih "namjestanja" i drugih ekipa. S tim receno; tacno vi koji kukate bas nama, uvijek cete od nas zavisiti, inace nebi nista kukali.

Ukratko: nama se uvijek i yebalo za vas i uvijek ce nam se yebati za vas i za svih ostalih, nemoj nam dolaziti plakajuci kad vam ne ide, nama nikad nije bila odgovornost da milujemo ckepi kad nam se naplacu na temi - i tako ce uvijek i biti. Vi placite, mi cemo se i dalje smijati.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 05 maj 2014, 17:07

Vidi ovo:

[youtube][/youtube]

Teren ocelavio, flashback Velike Obarske :mrgreen:
Slavija u bijelim dresovima bas tada :lol: Usli bijeli, izasli smedji

Izgleda da je losa igra, teren vec po cetvrti put katastrofalan. Nemam sta zaliti, vec smo trku davno izgubili tako da nije ovo smak svijeta. Da aBd bude dobro vrijeme protiv Sirokog pa da makar zadnju odigraju na dobrom terenu, ice puno bolje onda.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 05 maj 2014, 17:46

Mokroguz je napisao/la:Vidi ovo:

[youtube][/youtube]

Izgleda da je losa igra, teren vec po cetvrti put katastrofalan. Nemam sta zaliti, vec smo trku davno izgubili tako da nije ovo smak svijeta. Da aBd bude dobro vrijeme protiv Sirokog pa da makar zadnju odigraju na dobrom terenu, ice puno bolje onda.
Kada sam vidio da je Kokot izasao na poluvremenu .. sve mi je bilo jasno ..
Isto kao sto Vladavic i Jugo nisu htjeli igrati protiv Veleza ..
Isto kao sto je Torlak bio povrijedjen protiv Sarajeva ..
Isto kao sto su Smajic, Zeba , Bogicevic se sakrili protiv Zelje ..
Isto tako i Kokot protiv Slavije.. da natjera trenera da ga vadi na poluvremenu ..

Dino opet kiksa prvi go .. nazalost ..

jedino sto sam zakljucio do sada je da trebate dati onom Bojanu R. kapitensku i posle jednu od mjesta u rukovodstvu kluba .. zbog njegovog odnosa i postenja .. ;)
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 maj 2014, 17:59

PES2012 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Vidi ovo:

[youtube][/youtube]

Kada sam vidio da je Kokot izasao na poluvremenu .. sve mi je bilo jasno ..
Isto kao sto Vladavic i Jugo nisu htjeli igrati protiv Veleza ..
Isto kao sto je Torlak bio povrijedjen protiv Sarajeva ..
Isto kao sto su Smajic, Zeba , Bogicevic se sakrili protiv Zelje ..
Isto tako i Kokot protiv Slavije.. da natjera trenera da ga vadi na poluvremenu ..

Dino opet kiksa prvi go .. nazalost ..

jedino sto sam zakljucio do sada je da trebate dati onom Bojanu R. kapitensku i posle jednu od mjesta u rukovodstvu kluba .. zbog njegovog odnosa i postenja .. ;)
To ti je tako,i za Bojana posebno.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 maj 2014, 23:24

Mirza Varesanovic je novi trener Olimpica !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 06 maj 2014, 00:09

Elegant je napisao/la:Mirza Varesanovic je novi trener Olimpica !
Zalizanko?
Voza li jos ono svoje zuto gov.no? :D
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 maj 2014, 09:20

Ima li ko tabelu proljeca? Zanima me koji je Olimpic na njoj, nakon strasnih priprema i najave borbe za titulu?
Hvala.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 maj 2014, 16:02

bhsport je napisao/la:Ima li ko tabelu proljeca? Zanima me koji je Olimpic na njoj, nakon strasnih priprema i najave borbe za titulu?
Hvala.
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-Li ... e-utakmice

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 maj 2014, 16:06

zivinaajkula je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Mirza Varesanovic je novi trener Olimpica !
Zalizanko?
Voza li jos ono svoje zuto gov.no? :D
:lol: :lol: :lol:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 maj 2014, 16:22

Arezina na probi kod Karlsruher SC.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 maj 2014, 09:25

Mokroguz je napisao/la:Arezina na probi kod Karlsruher SC.
Šta je sada ovo,,,,pa ekipa OLIMPICA na cjeni-nemojte olako rasprodavat nogometaše za sitniš.Lijepo je odlazimo u Hadzice,lijepo je što počinje sa radom akademija,lijepo je što imamo čist obraz.Pojedinci nogometaši su imena ali kao tim nijesmo baš nešto pokazali DA JE TO PRAVO LICE OLIMPICA.No,pošteno smo odigrali jesu malo razočarali čelnike kluba ali idemo dalje I ja sam za varijantu da se forsiraju mladi nogometaši a pojedincima se zahvalit.Nadam se da je uprava zadovoljna poklonima koje sam poslao iz Australije,jes da nije nešto preterano ali bice još vise poklona mom voljenom klubu a nadam se Evropi a tamo valja lijepo izgledati u novoj opremi.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.