NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
da i njega...po meni i benjo je jedan od boljih ove polusezone,riki takodjer i malbasic ostalo MARS iz svetinje
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Da to je tih 5 igracabihacusrcu1 je napisao/la:da i njega...po meni i benjo je jedan od boljih ove polusezone,riki takodjer i malbasic ostalo MARS iz svetinje

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
To što ovdje mnogi pišu gluposti je njihova stvar i neka se boje koga hoće,ja sa tim nemam problema.Moji postovi su bez psovki i uvreda forumaša,većinom potkrijepljeni statistikom . Ako to nekome smeta,neka me banuje,a neka ostavi sve one provokatore,koji optužuju i vrijeđaju,bez ijednog dokaza.Pozdrav...BihacSN je napisao/la:Čovjek je napisao tri puna posta tri gluposti a onda kad je moderator rekao da će ujutro banovati sve koji pišu nevezano Za jedinstvo, obrisao ih je iz straha od bana
Kad sam rekao da je Strika najvece zlo onda su me pitali da ja nisam u privatnom sukobu sa njim. Dali smo ti drugu sansu a ti zajedno sa svojim placenicima nas prodajes !
Ne zaboravite i Kahrija ove sezone takodjer jedan od boljih igraca
-
- Kontakt:
reko vam imate ozbiljnih problema,a svi me napadaju..koje li sudbine,sad izlaze na povrsinu..sretno u konsolidovanju redova,i da nam sledece sezone dodjete na tusanj 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Moze li neko konkretno napisati sta je Strika uradio? I po meni sutra uz tatine sinove, i svi alkoholicari trebaju letiti iz kluba!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
svaka cast SN
...tako se voli klub....izvrsite pritisak i otjerajte olos

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Na tusanj nece sigurno jer oni ili mi smo u PL tako da nista od Tusnja osim ako nas kup ne sastaviwienultras je napisao/la:reko vam imate ozbiljnih problema,a svi me napadaju..koje li sudbine,sad izlaze na povrsinu..sretno u konsolidovanju redova,i da nam sledece sezone dodjete na tusanj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Danas je spomenuto da klub moraju napustit Becic Beho, Khrimanovic Aldin, Sanid Mujakic i sportski direktor Miroslav Dujmovic. Sutra u 5 sati ce se znati vise o ovim stvarima, a ono sto je sigurno da punu podrsku navijaca imaju Kovacevic Aldin, Mirza Hamzabegovic, Fadil Cizmic, Anes Nuspahic pa i Benjamin Dizdaric.
-
- Kontakt:
htio sam reci sledece godine lapsus brateSaltCityAttack je napisao/la:Na tusanj nece sigurno jer oni ili mi smo u PL tako da nista od Tusnja osim ako nas kup ne sastaviwienultras je napisao/la:reko vam imate ozbiljnih problema,a svi me napadaju..koje li sudbine,sad izlaze na povrsinu..sretno u konsolidovanju redova,i da nam sledece sezone dodjete na tusanj

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Kahri mora Jedinstvo napustiti? Zbog cega? Prije da Mimi treba. Durmic, Jusic, Mujakic, Jaranovic, Becic po meni trebaju otici. Kahri je iskusan stoper, sa Kovom najbolji. Vidio sam da se Krci vratio, sad vratiti Trejica i polako popunjavati ekipu ali sa provjerenim igracima. Puna podrska igracima koji ginu za boju naseg kluba!
-
- Kontakt:
Iskusan tako sto slucajno proklize u zadje tri bitnije utakmice...da bas iz tih napada primamo golove zbog njegovog proklizavanja...Tuzla,Gosk,Banovici...da ima istine u spekulacijama govori njegovo presutavanje svega toga...tropic je napisao/la:Kahri mora Jedinstvo napustiti? Zbog cega? Prije da Mimi treba. Durmic, Jusic, Mujakic, Jaranovic, Becic po meni trebaju otici. Kahri je iskusan stoper, sa Kovom najbolji. Vidio sam da se Krci vratio, sad vratiti Trejica i polako popunjavati ekipu ali sa provjerenim igracima. Puna podrska igracima koji ginu za boju naseg kluba!
Nije problem u onima koji ne znaju, nisu oni krivi, problem je u onima koji znaju a nece, ili koje guraju...Toga, nadam se, nakon sutra vise nece biti.
Jaranovic budimo realni nije ni imao neku minutazu da s emogao pokazati...on i Nuspahic su zrtve ..da ne imenujem sad koga.
Becic je jedini imao damu danas reci pred svima da nisu upravu za prozivanja njega...po meni on i daje sve od sebe, sad druga stvar je talent i te karafeke.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
koji je razlog da se trazi da ti pomenuti napuste klub ili se je to nekom digao racku pa provodi svoju politikuLloriS je napisao/la:Danas je spomenuto da klub moraju napustit Becic Beho, Khrimanovic Aldin, Sanid Mujakic i sportski direktor Miroslav Dujmovic. Sutra u 5 sati ce se znati vise o ovim stvarima, a ono sto je sigurno da punu podrsku navijaca imaju Kovacevic Aldin, Mirza Hamzabegovic, Fadil Cizmic, Anes Nuspahic pa i Benjamin Dizdaric.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Razlog je nezalaganje igraca na terenu.A sto se Dujmovica tice valjda je svima iz Bihaca jasno zasto se trazi da se on smjeni.Vidim po fb se pitaju zasto Dujmovic da ode,ne igra on vec igraci.Taj Dujmovic je najvece zlo Jedinstva,Jedinstvo je od njega napravilo igraca,igrao za reprezentaciju dok je bio u Jedinstvu,otisao u Dinamo Zagreb,i on se je na taj nacin zahvalio klubu.Dujmovic se dugo godina trpi u Jedinstvu,i sad je dosao kraj tog covjeka niko vise ne zeli u klubu.Sigurno vas pola nezna da je taj Dujmovic jos kad smo bili u PL kad smo se sa Orasjem borili za opstanak,i igrali smo medjusnobno i Dujmovic je prodao utakmicu da Jedinstvo ispane,ali pazi jos je tad bio igrac Jedinstva i prodao je utakmicu.Dujmovic je najveci krivac sto je Janjos otisao,otjerao je Durakovica koji mu nije cestitao uskrs i rekao da narusava atmosferu zbog toga.Ima tu jos toga,da ne pisem vise,mnogi bi rekli da sam budala kad bi to napisao sta taj covjek radi 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Upravu si, jedan od razloga sto Evi vise nije trener je jer nije zelio da u ekipu stavlja Mujakica malog, i zbog toga je Dujmovic odlucio da ga smjeni, dosta tu prica ima i vrijeme je da taj covjek ode do sutra, ljudi su poludili vise jer prica sta je on i kako je radio u klubu ima na stotine a nijedna nije za dobrobit JedinstvaBihac96 je napisao/la:Razlog je nezalaganje igraca na terenu.A sto se Dujmovica tice valjda je svima iz Bihaca jasno zasto se trazi da se on smjeni.Vidim po fb se pitaju zasto Dujmovic da ode,ne igra on vec igraci.Taj Dujmovic je najvece zlo Jedinstva,Jedinstvo je od njega napravilo igraca,igrao za reprezentaciju dok je bio u Jedinstvu,otisao u Dinamo Zagreb,i on se je na taj nacin zahvalio klubu.Dujmovic se dugo godina trpi u Jedinstvu,i sad je dosao kraj tog covjeka niko vise ne zeli u klubu.Sigurno vas pola nezna da je taj Dujmovic jos kad smo bili u PL kad smo se sa Orasjem borili za opstanak,i igrali smo medjusnobno i Dujmovic je prodao utakmicu da Jedinstvo ispane,ali pazi jos je tad bio igrac Jedinstva i prodao je utakmicu.Dujmovic je najveci krivac sto je Janjos otisao,otjerao je Durakovica koji mu nije cestitao uskrs i rekao da narusava atmosferu zbog toga.Ima tu jos toga,da ne pisem vise,mnogi bi rekli da sam budala kad bi to napisao sta taj covjek radi
Beho daje sve od sebe ali njemu realno nije mjesto u Jedinstvu velika je rupa od igraca svaka cast za zalaganje i trud ali to ne moze nadoknaditi neznanje
Mujakic i Jusic su u klubu jer ih guraju ocevi i njih dva se pod hitno treba rijesiti, ako je istina ove price za Kahrija i njega treba odmah (mada je odlican igrac), ima tu jos igraca, a Jaranovic takodje nista nije pokazao. Vidjecemo sutra sve sta ce se desavati. Igraci koji izlaze i piju te slave jedan bod protiv Goska nisu dobrodosli u ovaj klub.Interista je napisao/la:Beho daje sve od sebe ali njemu realno nije mjesto u Jedinstvu velika je rupa od igraca svaka cast za zalaganje i trud ali to ne moze nadoknaditi neznanje
Cuo sam također da je Evi trazio visoke novcane kazne za igrace koji piju ali oni to nisu htjeli uraditi.
Klub ih hrani a oni se tako ponasaju, SRAMOTA! Sreca pa ce ih dosta otici sljedece sezone i gledat cemo kvaliteniju ekipu u PL
Klub ih hrani a oni se tako ponasaju, SRAMOTA! Sreca pa ce ih dosta otici sljedece sezone i gledat cemo kvaliteniju ekipu u PL

Ne znam to za Kahrija protiv Slobode su on i Mirza bili najbolji.. Kahri i Pasa u tandemu su odlicni.. Jaranovic nije prevelike sanse niti dobijao a ni Kop koji je klasa za Mujakice itd. Benjo danas kao pokusao nesto opravdati sa pitanjem Ko pije ? mada se to sve znaLloriS je napisao/la:Mujakic i Jusic su u klubu jer ih guraju ocevi i njih dva se pod hitno treba rijesiti, ako je istina ove price za Kahrija i njega treba odmah (mada je odlican igrac), ima tu jos igraca, a Jaranovic takodje nista nije pokazao. Vidjecemo sutra sve sta ce se desavati. Igraci koji izlaze i piju te slave jedan bod protiv Goska nisu dobrodosli u ovaj klub.Interista je napisao/la:Beho daje sve od sebe ali njemu realno nije mjesto u Jedinstvu velika je rupa od igraca svaka cast za zalaganje i trud ali to ne moze nadoknaditi neznanje
Edit:koliko sam cuo Evi je dobio otkaz jer je htio stati u kraj pijancenju a igraci su rekli Emiru ili mi ili on
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 5 gostiju.