zrinja05 je napisao/la:Alo pacenici, u subotu fino pozdraviti sampione jer ako cemo posteno vasi preci su pocetkom 20 stoljeca sa ponosom igrali za jedini mostarski nogometni klub a neki su ga i osnivali.Zato ne sramotite pretke nego dodjite svi (svih 1500 jer to vam je maksimum kao protiv Zelje) i budite kulturni kako prilici plemicima.Mi smo i ove sezone imali domace tekme pred 10-ak tisuca navijaca a vi? Mi smo se zasitili ,u prosjeku svake druge godine uzimamo po jednu titulu pa vise i nije tako zanimljivo.Pastrmka ,zivis u nekim iluzijama crvena armija davno nestala sad su neki novi klinci in.Al dobro nova je sezona ponovno pred vama ,nada umire posljednja ali i neki od vas su po dobro ostarili pa malo pozurite jer ne daj boze nikad se ne zna.....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Haloo tisucu i dvjesto kakvi bola preci i kakve nebuloze pises. Crvena armija i sa 25% kapaciteta je jaca od vas. Cuj 10 tisuca

oko 7 je bilo 4 vas i 3 niz zovnicu. Idji vrvi nonomo i smrsaj malo. Siguran sam da te je smjesno gledat sa 120 kila

u subotu ce te hladnom vodom polijevat dok ti majka bude mrvila lekse da sto prije podju djelovat