FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nusmir
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nusmir » 05 maj 2014, 20:30

Probisvjet je napisao/la:
nusmir je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem kako se nadje ovako jedan pilot i pokrene raspravu neku !! ti da si dosao na tribinu znao bi da ljudi iz kalesije zivinica i drugih gradova nikad nisu bili bolje prihvaceni nego sad !!! ako si gledao utakmicu na TK i citao ovaj forum nemoj matereti sad pametovat........
Ja bar nisam nikada vidio da neko nekoga proziva ko nije iz Tuzle bar na onome dijelu gdje ja budem. Ima tu ljudi starijih koji su dolazili uvijek na utakmice, znam ljude iz Kalesije, Zivinica, Gracanice i drugih mjesta.
Kada pogledam sjever tamo je atmosfera fantasticna. Iz utakmice u utakmicu samo rastemo.

pa bas zato sam mu i napisao ovo.....ocito da dugo vremena nije bio blizu stadiona pa tako prica.......
molim vas pustite se tog branitelja pogotovo ovi sto nisu mrdnuli dalje od kantona.......... ko hoce da ode naci ne nacin ne budite glupi !
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 05 maj 2014, 20:31

Gorki je napisao/la:
flagrantus je napisao/la: Sredjene su ulice sve ,sad smo pravi grad :lol:
Vjerujem da ce biti pojacanja al gdje nadje ovo milionska pojacanja,odvadi malo :mrgreen: Šalim se ,Sloboda zasluzuje da bude po meni u prvih5-6 ekipa u Premijer Ligi,s obzirom na navijace,igracki kadar i sve ostalo.
Samo da znaš,nismo ni mi bez para bice pojacanja !A ovo za one koji kako kazeš tipuju beogradjane ,nemoj tako druze.Evo ja sam što kazu od malih nogu simpatizer C.Zvezde,namjerno necu reci navijac.Ne vidim u tome ništa loše,to ti je isto kao što neko npr.voli Ajax ili Inter.Ako vec moram reci Pravoslavac sam i Srbin,ali vjeruj mi Bosnu dozivljavam kao svoju zemlju isto kao i ti i ne dijelim ljude po naciji i vjeri.Mozda kad bi krenula diskusija vjerovatno bi se našle neke stvari oko kojih se ne slazemo npr.u politici ,ti mozda imaš razlicito mišljenje u odnosu na mene u nekim stvarima ,ali to nije razlog za svadju!Nek to riješavaju politicari,realno oni su i zakuvali.
Sport treba da zblizava i ujedinjuje ljude,u tome i jeste njegova ljepota.Kad se zakotrlja lopta razlike nestaju,više nije bitno ko je crn,bijel,Bošnjak ,Srbin ,Hrvat ili nešto drugo.
Sportski pozdrav iz Zvornika sa sredjenim ulicama :urnebes:

Prošle godine kada sam dolazio zbog privatnih obaveza tamo juni mj.joooooj iz*ebo sam se da valja,poogotovu sa autom :mrgreen:

Ma da razumijem te,slično je to kad simpatišeš neki klub bila to CZ ili Bayern ili Inter,ali zna se kod nas u Bosni na šta se misli kada kažeš da simpatišeš Zvezdu/Partizan,ali neću da ti pametujem ili govorim vjeruj mi znaš i sam da je malo građana kojima je Drina ispred beograđana,pogotovu ovi mlađi naraštaji. ;)

Što se tiče milionskih pojačanja koje je naš predsjednik neću reći obećao ali je rekao da će biti i to je istina,ne znam sad gdje je to izjavio mislim na čaršijskom portalu :hmmmmm: neće doći Kaka,Messi,Pirlo ali bit će samo ako Bog da da uđemo u PL BiH :njanjanja:

Lijep pozdrav za Zvornik i nadam/o se da igramo na jesen prvenstvenu utakmicu Tuzli/Zvorniku :bih:
Ma igramo sigurno,mi smo završili posao a vidim i vama ovi iz Bihaca vec cestitaju :urnebes:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2014, 20:35

Vidjećemo ishod utakmice Rudar-Jedinstvo i Branitelj-Sloboda,ako Rudar bude igrao kao protiv nas Bišćani neće dobro proći ;) Oni ako tu izgube bodove ili uzmu jedan a mi ostanemo neporaženi gotovo je sve. :opaopa:

Jer nam dolazi Iskra i u zadnjem kolu Igman,a gostujemo samo još ekipi Gradine iz Srebrenika.

Vjerujem ja da će naš Ćiro spremiti ekipu,kako za Rodoč tako i za Orašje..jer treba i klupa da se pokaže u najboljem svijetlu ako već žele da budu u prvih 11 ovo im je šansa. :kafa:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 05 maj 2014, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 05 maj 2014, 20:36

Umjseto Krpica Jusubegovic, vjerovatno prvo poluvrijeme Carlos umjesto Morankica, mislim da ide Husic u sredu jer je bolji def od Musica pogotov jer Carlos i Sale trebat ce dosta povucenijeg Omu.Mujka desno Mehidic lijevo, ko zna mozda i Brzi krene, al et ako ne pocne oni ili Kapic sigurno ce na poluvremenu uci umjesto Carlosa a Oma ide na stopera, jaka je ovo ekipa uz 100% ozbiljnost Orasje nebi trebalo biti problem

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 05 maj 2014, 20:41

Imam buraza koji je stara garda fukara, od kraja 80-ih na ovamo. Suljo˛and corporated :clap: Ja tad bio balavac i jbg štaš valja slusat il ces bit bjen :crazy: Tada je bilo cool da si cigan ili grobar svako dvadeseto dijete Slobodaš :thumbup: Elem, igrom slucaja, ozenio se ima dijete i naleti na utakmicu u Kakanj:

slika

Eh sad sto se kamenovanja tice, siguran je da domaci uopste nisu kamenovali nase navijace vec su stigle Sarajlijice i oni su odgovorni za taj dio :twisted: Nego trazi mi dres da mu posaljem. Posto nemam vremena od posla da puno njuskam, znam da sam vidio neki dan na Hametovoj pijaci onaj sa Gipromom pretpostavljam da je cvaja u pitanju. Ima li jos kakvih opcija, kako i gdje??? Koje su cifre u pitanju?? Hvala unaprijed.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 maj 2014, 20:56

TRUST je napisao/la:Umjseto Krpica Jusubegovic, vjerovatno prvo poluvrijeme Carlos umjesto Morankica, mislim da ide Husic u sredu jer je bolji def od Musica pogotov jer Carlos i Sale trebat ce dosta povucenijeg Omu.Mujka desno Mehidic lijevo, ko zna mozda i Brzi krene, al et ako ne pocne oni ili Kapic sigurno ce na poluvremenu uci umjesto Carlosa a Oma ide na stopera, jaka je ovo ekipa uz 100% ozbiljnost Orasje nebi trebalo biti problem
Valjda samo Redžepi i Moranjkić ne igraju zbog kartona. Po meni je to dobra stvar da ih očiste prije Branitelja i završnice sezone. Orašje nije tako jaka ekipa da ih ne možemo dobiti pogotovo kući, a mislim da poslije Kaknja očekivati je veću posjetu nego protiv Podgrmeča.
Oma će vjerovatno uskočit umjesto Moranjkića, a Husić sa Jahom na njegovo, a možda napokon vidimo i Šaćirija :D

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 05 maj 2014, 20:58

Uzmes dres na stadionu novi ovaj kad je utakmica 55-60 KM nezz tacno ne idem na zapad tamo :D druga stvar kakvo kamenovanje ??? 3 cigana dosla od cega najstariji ima 18 god a druga dvojica po 13 i bacili jedan kamen...... ne kontam cemu paznja tome vidim i na temi rudara ko da su nas polomili jbt :lol: pobjegla djeca odma poslije tog herojskog poteza sta ces :mrgreen: :mrgreen:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 05 maj 2014, 21:02

nusmir je napisao/la:Uzmes dres na stadionu novi ovaj kad je utakmica 55-60 KM nezz tacno ne idem na zapad tamo :D druga stvar kakvo kamenovanje ??? 3 cigana dosla od cega najstariji ima 18 god a druga dvojica po 13 i bacili jedan kamen...... ne kontam cemu paznja tome vidim i na temi rudara ko da su nas polomili jbt :lol: pobjegla djeca odma poslije tog herojskog poteza sta ces :mrgreen: :mrgreen:
Krivo mi je sto su ovi papci potegli iz Sarajeva da bi kamenovali nase, al nejse. Ako bogda valja njima na Tusanj iduce sezone :kafa: Havla za info za dresove. Pozz

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 05 maj 2014, 21:07

krmpotich je napisao/la:
nusmir je napisao/la:Uzmes dres na stadionu novi ovaj kad je utakmica 55-60 KM nezz tacno ne idem na zapad tamo :D druga stvar kakvo kamenovanje ??? 3 cigana dosla od cega najstariji ima 18 god a druga dvojica po 13 i bacili jedan kamen...... ne kontam cemu paznja tome vidim i na temi rudara ko da su nas polomili jbt :lol: pobjegla djeca odma poslije tog herojskog poteza sta ces :mrgreen: :mrgreen:
Krivo mi je sto su ovi papci potegli iz Sarajeva da bi kamenovali nase, al nejse. Ako bogda valja njima na Tusanj iduce sezone :kafa: Havla za info za dresove. Pozz
sad ti kazem 3 maloljetnika cigana bacili po kamen i pobjegli nema veze sarajevo sa tim........ namjerno kazem cigan jer su dole bas cigani ovi ovdje romi su gospoda za one dole...... neka ti neko odgovori od ovih kospicara tacnu cijenu dresa znam da ima tamo na ulazu za zapad........ mislim cak da se moze kupiti i u one 3 radnje nisam siguran oko toga......

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 maj 2014, 21:11

ko sto @Salt kaze, Orasje ima dobre premijer kao i Kakanj da nas pokusa sje.ati..utakmica nece biti lagana, a nas sastav ce dosta zavisiti i od delegiranja sudije...

Redzepi i Moranjkic ciste kartone i umjesto njih ulaze vjerovatno Husic i Music ili Kapic...a u slucaju "nepovoljnog" delegiranja odmarat ce i Efendic, a mozda cak i Krpic jer oni imaju po 2 kartona (za Krpu nism siguran)..kako god imamo jaku klupu, dovoljan izbor igraca i trebali bi biti dovoljni da se dobije Orasje uz maksimalno ozbiljan pristup.

takodjer treba imati na umu da je Branitelj vec u srijedu tako da Jaha vjerovatno nece igrati svih 90 min

da je Kuduz 100% spreman on bi isao na stopera i ne bi tu bilo nikakvih dilema, ovako ne vjerujem da ce Ciro riskirati s njim ista, pa je moguc citav niz rokada...uglavnom bitno je da imamo kvalitetne igrace na klupi i da su svjesni da nista nije gotovo.

dresova nema u radnji, budu na stadionu uglavnom na onom standu kod Ikine
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 maj 2014, 21:15

Tabela 1. lige Federacije 2013/2014 proljećni dio

1. FK Sloboda Tuzla 10 utakmica 8 pobjeda 1 remi 1 poraz 25 bodova 83% uspješnost
2. NK Jedinstvo B. 10 utakmica 5 pobjeda 3 remi 2 poraz 18 bodova 60% uspješnost

Evidentno je da je Slobodino proljeće fascinantno što se tiče učinka i da ovako treba privesti kraju ovu sezonu. Sloboda zauvijek.
Ja volim FK Tuzla City

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2014, 21:16

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 05 maj 2014, 21:18

da li mi neko može potvrdit jesul u banovićima zajedno navijali marokanci iz gračanice i fukare koje nisu otišle u kakanj ako je to istina svaka čast,ja nisam mogo doć u banoviće zbog posla............

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 maj 2014, 22:18

evo i od mene jedan dosta provjeren info koji je vec napisan....nije neko otkrivanje tople vode al orasje ce biti premirano sto je bilo pa skoro i za ocekivat...biscani idu na kartu neke nase opustenosti,kartoniranih igraca i sarolikog sastava...znaci,jos jedna utakmica kao u kaknju tj. u kost i sa puno trke i borbe....VJEROVATNO ce probat nesto zavrsit i na sudijskom planu....vec juce sam napisao...da se manemo branitelja i APSOLUTNO se posvetimo orasju...znaci,OD NEDELJE SE OKRENUT BRANITELJU...uci maksimalno angazovano u subotnji mec....napasti od prve minute a misljenja sam da imamo siroku i kvalitetnu klupu da izguramo orasje..pred nama je
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2014, 22:38

Nek Krajišnici prvo premiraju svoje igrače pa onda ostale uz uslov da ne napadaju sudije. :thumbdown:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 maj 2014, 22:41

Gorki je napisao/la:Nek Krajišnici prvo premiraju svoje igrače pa onda ostale uz uslov da ne napadaju sudije. :thumbdown:
ma kakve premije,makar plate nek podijele da imaju ljudi kirije platiti,i pojest sta
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2014, 22:46

Šta će ba Orašje,ne mogu Mladost pobijedit u svojoj avliji da dobiju Slobodu na Tušnju :lol:

Usput,sutra prijateljska u Dubokom Potoku protiv Ingrama u 17:00 :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 maj 2014, 22:50

Gorki je napisao/la:Šta će ba Orašje,ne mogu Mladost pobijedit u svojoj avliji da dobiju Slobodu na Tušnju :lol:

Usput,sutra prijateljska u Dubokom Potoku protiv Ingrama u 17:00 :kafa:
j.e.b.o majku ako su ovi normalni sa ovim prijateljskim..i to kad igramo vezane utakmice subota,srijeda...UTAKMICE J.E.B.E.N.E ODLUKE.....kakav crni ingram,kakvi crni potoci :twisted: :twisted:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 maj 2014, 23:09

vidim palite se na te prijateljske..a zaboravljate da nasi igraci,iz bh lige,sa prosjeccnom evropskom ekipom,izdrze,pola sata,ako i toliko..nemaju snage,utakmica u nogama,potrcati nemogu..osim slobodine promocije,ove utakmice sluze i kao kondicioni trening...i ubuduce ce biti praksa,jer nasa liga nedaje mogucnost igranja srijeda subota,i dizanja spreme igraca,kolika nam je zimska pauza,da nespominjemo...igrali ovu saban ligu,ili pretkola lige prvaka,prijateljske ostaju na snazi,dokle god je azmir glavni,svidjalo se to nama ili ne...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 05 maj 2014, 23:23

Momci,nije uopce bilo nekog pretjeranog kamenovanja,kao ni nekih Sarajlija,problem je nastao kako sam ja vidio,kada su vasi navijaci,na poluvremenu izasli na glavni ulaz (NE NA SPOREDNI JER JE BIO ZATVOREN) i kupili 3-4 sarajevske od 2l i pokusali prebaciti preko zida,na sta su reagovali ionako nervozni specijalci,sto je vasim momcima bilo krivo pa su izvan stadiona nasli par kamencica i vjerovatno bacili na policiju,a domaci su shvatili da gadjaju njih i uzvratili su malo,ali nista strasno za 20-30 sekundi se sve smirilo.Ko je bio s vasim navijacima na istocnoj tribini,vjerovatno ovo moze i potvrditi,to se dogodilo u blizini ograde koja razdvaja gostujuce i domace navijace.
Rudar Kakanj !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.