AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- madridistaforever
- Kontakt:
Re: AC Milan
Cestitam,naravno bili ste moji favoriti.Zasluzeno,cak mi se ucinilo da je Abiati jednom cak skoro zjevnuo od posla,nadam se da cete barem izgurati do EL,bilo bi zanimljivo gledati novi tim Milana.Perverzija ovaj Taarabt. 

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Nisam ja džaba čitav dan jučer trubio kako je ovo poklon kladionice, kvota na Milanu.
Očekivana pobjeda protiv slabijeg protivnika.
Očekivana pobjeda protiv slabijeg protivnika.
Cestitke na pobjedi,sad ce na ljeto Berluskoni odrijesiti kjesu
i bit cete bolji iduce sezone sigurno.Dresovi vam nisu bas nesto 

embrace the chaos
Nisam odmah ukapirao ove dugmice i ovaj materijal, pravo u retro stilu. Dugmici
Interesantan je i grb. Ajde de, malo promjene nije na odmet.

Interesantan je i grb. Ajde de, malo promjene nije na odmet.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dresovi su prelijepi. Spoj modernog i old schoola. Baš u retro stilu. Čak ni font nije toliko loš koliko se govori.
Ma font tu i tamo, ali me smeta slovo A. Stvarno debilno izgleda.
Uostalom, moram prvo vidjeti kako to izgleda uzivo i u pokretu pa da dam konacni sud. Mozda i nije toliko lose koliko se cini na prvi pogled.
Inace, u brazilskim dresovima igramo protiv Atalante, a protiv Sasuola u domacim. Jos se samo bijeli ceka, on mi izgleda takodjer interesantno.

Uostalom, moram prvo vidjeti kako to izgleda uzivo i u pokretu pa da dam konacni sud. Mozda i nije toliko lose koliko se cini na prvi pogled.
Inace, u brazilskim dresovima igramo protiv Atalante, a protiv Sasuola u domacim. Jos se samo bijeli ceka, on mi izgleda takodjer interesantno.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma dresovi su trivijalna stvar sve dok klub pobjeđuje i Fester se onako raduje na tribinama.
Nego, čitam Thohirovu izjavu da će Zanetti preuzeti direktorsku poziciju kod gradskog rivala. To je primjer kako se treba odnositi prema ikonama kluba, sigurno ne ignorantski kao Silvio i Adriano prema Maldiniju. 

- madridistaforever
- Kontakt:
Nego moji milanisti imal kakvih vijesti o mogucim transferima(out-in)? Bas zelim vidjeti dobar milan od WC igraca,a ne solidnih i prosjecnih. valjda ce se vlasnik smolvati. 

Ma kakav WC igrac, taman posla.
S jedne strane nasi ne zele/mogu dovesti nekoga takvog, a s druge strane nijedan WC igrac ne zeli doci u ovakav Milan.
Ocekujem prodaju par otpadaka, par novih back up igraca (posudbe, slobodni igraci i ostale pm) i mozda kojekakav kvalitetan igrac da nam svima zamaze oci. I to bi otprilike bilo to. Sve ostalo bi bilo pravo cudo.

S jedne strane nasi ne zele/mogu dovesti nekoga takvog, a s druge strane nijedan WC igrac ne zeli doci u ovakav Milan.
Ocekujem prodaju par otpadaka, par novih back up igraca (posudbe, slobodni igraci i ostale pm) i mozda kojekakav kvalitetan igrac da nam svima zamaze oci. I to bi otprilike bilo to. Sve ostalo bi bilo pravo cudo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- madridistaforever
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:Ma kakav WC igrac, taman posla.![]()
stvarno vam zelim puno srece,da dovedete nekog ko ce prvenstveno pomoci timu i redati uspjehe.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Dresovi su
Pogotovo ovaj 1.
ovaj 3. nije nesto ali moze proć .. neka malo promjene

ovaj 3. nije nesto ali moze proć .. neka malo promjene

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Treci dres je ljepsi od proslosezonskog treceg dresa. Najvise mi se svidja drugi, al to je sve stvar ukusa.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Odlicni su dresovi, bas mi se svidjaju. Eh jos da se pocne ulagat u ekipu kako dolikuje, pa ce bit jos i bolje.. Bice zanimljivo ljeto definitvno, ocekujem par dobrih pojacanja.. Sjetite se koliko smo zeljeli da Hondu dovedu proslog ljeta
drama prava..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Proradit će ljudi Honda iduće sezone mark my words .. 

- StephanEl92
- Kontakt:
Domaci dres 1. Liga grb grada Milana i ovaj retro stil
Lazio i verona x uvelike dobro dosao..idemo se borit za europsku ako nista ajmo momci
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2

Lazio i verona x uvelike dobro dosao..idemo se borit za europsku ako nista ajmo momci
Forza Milan
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma Honda polovnjak bio, a ovde ste bili zapeli za njega. Da nije polovnjak produzila bi cska sa njim ugovor ili bi bar neko iskresirao koji milion i doveo ga. A ovako bio je bez ugovora i imao ponude neki drugorazrednih klubova i milana i što ne bi došao u milan, malo pronosati dres velikog kluba da se kasnije unucima može hvaliti.
Gledam Lazio - Verona, Albertazzi igra lijevog beka, solidan momak, mislim da je još naš igrač, bolji je od svih naših bekova i u ofanzivi i defanzivi. Mislim da bi mu trebalo dati priliku iduce sezone.
Gledam Lazio - Verona, Albertazzi igra lijevog beka, solidan momak, mislim da je još naš igrač, bolji je od svih naših bekova i u ofanzivi i defanzivi. Mislim da bi mu trebalo dati priliku iduce sezone.
Stvarno ne mogu da vjerujem kakve dresove ima Milan .... nije trolanje , ali stavili ste zastavu Engleske umjesto grba tima
P.S. Znam da ce sad neko pricati da je to simbol ovoga ili onoga , ali to je isto da neki srpski klub stavi ljiljan na dres i kaze da je to Francuski simbol .... mozda i jeste , ali 99% ljudi koji to vide ce da asocira na nesto drugo

P.S. Znam da ce sad neko pricati da je to simbol ovoga ili onoga , ali to je isto da neki srpski klub stavi ljiljan na dres i kaze da je to Francuski simbol .... mozda i jeste , ali 99% ljudi koji to vide ce da asocira na nesto drugo

- IlPrincipe
- Kontakt:
Jesi zanimljiv.Pistol je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem kakve dresove ima Milan .... nije trolanje , ali stavili ste zastavu Engleske umjesto grba tima![]()
Milan je klub iz grada Milana .. ako niti dnao
grb grada Milana je ovaj

a grb A.C Milana je ovaj ..

Jel sad vidiš tu konekciju ? Na grbu milana uz ovaj plus koji predstavlja milano postoje i crveno-crne linije koje predstavljaju boje kluba. Tako da ..

E moj @pistol (ako nije sarkazam), al' ga posteno nalupa u sekundi. Malo se brate informisite prije nego sto izvalite glupost.
Kao sto kolega objasni, grb grada Milana koji se prvobitno koristio pri formiranju kluba. A evo i koja slicica, da ne bi bilo da im je odjednom navrlo u glavu staviti "englesku zastavu".

Kao sto kolega objasni, grb grada Milana koji se prvobitno koristio pri formiranju kluba. A evo i koja slicica, da ne bi bilo da im je odjednom navrlo u glavu staviti "englesku zastavu".

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- StephanEl92
- Kontakt:
Ma kakav grb grada, prelazimo u englesku sljedecu sezonu pa zato..
...sta nam tobdzija prodaje

Forza Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.