Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2014, 19:11

Bez namjere da ikoga vrijeđam,tisuću i dvjesto gledatelja na tribinama hrvatskog športskog kluba zrinski je sramotno.Mislim,boli me racku za njih,ali upada u oči ta jadna posjeta.
Dobro,možda im ništa ne znači ovo osvajanje titule 'šugave' zemlje,ali znalo ih je prije biti više.
Isto tako je žalostan podatak da je Široki pratilo 300-injak ljudi,a imali su šansu,bili su konkurenti.
I onda se neko nađe pametan spočitavati Veležu neku malu posjetu,ne znam o čem pričate?
Velež ima super posjetu s obzirom na uvjete...a nastavimo li ovako narednu sezonu,pitaću vas ja...neće je biti ispod tri milje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2014, 19:14

tepsija je napisao/la:Bez namjere da ikoga vrijeđam,tisuću i dvjesto gledatelja na tribinama hrvatskog športskog kluba zrinski je sramotno.Mislim,boli me racku za njih,ali upada u oči ta jadna posjeta.
Dobro,možda im ništa ne znači ovo osvajanje titule 'šugave' zemlje,ali znalo ih je prije biti više.
Isto tako je žalostan podatak da je Široki pratilo 300-injak ljudi,a imali su šansu,bili su konkurenti.
I onda se neko nađe pametan spočitavati Veležu neku malu posjetu,ne znam o čem pričate?
Velež ima super posjetu s obzirom na uvjete...a nastavimo li ovako narednu sezonu,pitaću vas ja...neće je biti ispod tri milje.
Da, boli te racku za nama, ono stvarno. Ae bola', da te ne jede ova nasa titula ne bi na vasoj temi postavljao one slike...
Sto se posjete tice, nije bajna, protiv Sirokog je bilo preko 8 tisuca ljudi pa sta. Ovih 2 tisuce je redovno i na svakoj utakmici. Ne volim ljude koji dolaze samo na derbije i slicno.
A vi pricate istu pricu godinama, evo iduce sezone cemo ovo-ono. Zivi bil pa vidjeli. Do tada, vidimo se u Vrapcicima :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2014, 19:17

Boli me bez zajebancije.
Ne pratim vas sekunde,totalno neinteresantna ekipa.
Nemam ni sa dinamom ništa,pa mi upada u oči proslava naslova pred isto tako mizernim brojem navijača.
Dobro,oni su protiv saveza,protiv Mamića,u bojkotu...ne znam šta je vama...a i ne zanima me,majke mi.
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 maj 2014, 19:18

tepsija je napisao/la:Boli me bez zajebancije.
Ne pratim vas sekunde,totalno neinteresantna ekipa.
Nemam ni sa dinamom ništa,pa mi upada u oči proslava naslova pred isto tako mizernim brojem navijača.
Dobro,oni su protiv saveza,protiv Mamića,u bojkotu...ne znam šta je vama...a i ne zanima me,majke mi.
Ma brato nedelja bila :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2014, 19:21

Da, opet kazem, iz svakog vaseg posta se iscitava da vas zaboli za Zrinjski :kafa: ...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 maj 2014, 19:28

I koji je smisao igrat ovu ligu, kad selektora reprezentacije boli neka stvar za igracima iz iste(Avdukica ne racunam). TSS ne bi imao zagarantovano mjesto u pola klubova nase lige, ali je on među 23 najbolja igraca cijele drzave. Proci ce vrijeme kad se budu pojavljivale mlade zvijezda iz inostranstva, pa cemo se opet borit sa moldavijom za 4. mjesto u grupi, jer ovaj savez i selektor ne razmisljaju uopste o buducnosti. :sick:
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 05 maj 2014, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2014, 19:28

Bio sam sinoć u Posušju,pa u Grude svratio na topli...pa svrati u Čitluk na piće,prolazim kroz Kruševo,baš pored vašeg grafita-zrinski ponos Hercegovine...nešto tako...ničim se nije dalo naslutiti da ste ponos,da ste prvaci nečega.
Mir,spokoj,nedjeljna veče...wtf?
Gdje se slavilo?
Vječno u našim srcima.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 05 maj 2014, 19:29

tepsija je napisao/la:Bio sam sinoć u Posušju,pa u Grude svratio na topli...pa svrati u Čitluk na piće,prolazim kroz Kruševo,baš pored vašeg grafita-zrinski ponos Hercegovine...nešto tako...ničim se nije dalo naslutiti da ste ponos,da ste prvaci nečega.
Gdje se slavilo?
sprema se slavlje u vrapčićima, svi ste pozvani. kasnije se slavi iza merkatora jer vi nemate adekvatno osvijetljenje, opet ste svi pozvani

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 maj 2014, 19:32

tepsija je napisao/la:Bez namjere da ikoga vrijeđam,tisuću i dvjesto gledatelja na tribinama hrvatskog športskog kluba zrinski je sramotno.Mislim,boli me racku za njih,ali upada u oči ta jadna posjeta.
Dobro kakvo spočitavanje, uostalom velež ionako otkad se takmiči u premijer ligi redovito ima najmanje gledalaca od svih prvoligaša na svom stadionu u vrapčićima a red je priznati da kad su u federalnoj ligi bili par puta da je posjeta bila veća, barem tako tvrde objektivni mediji.
A spominjanje uvjeta je smješno, kakvi uvjeti.. Treba vam možda sendvić, plaćen klimatizirani autobus pa su vam to recimo dobri uvjeti.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2014, 19:33

krmak je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Bio sam sinoć u Posušju,pa u Grude svratio na topli...pa svrati u Čitluk na piće,prolazim kroz Kruševo,baš pored vašeg grafita-zrinski ponos Hercegovine...nešto tako...ničim se nije dalo naslutiti da ste ponos,da ste prvaci nečega.
Gdje se slavilo?
sprema se slavlje u vrapčićima, svi ste pozvani. kasnije se slavi iza merkatora jer vi nemate adekvatno osvijetljenje, opet ste svi pozvani
Mi ćemo doći,nemojte vi iznevjeriti :D
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 maj 2014, 19:37

Cuj velez najmanje gledalaca u ligi :lol: :lol: 5 km od grada borimo se za opstanak pa se svaku tekmu skupi koliko je vas juce proslavljalo titulu. Za gostovanja miki :shhh: kad vas ode negdje milja a ne tri-cetri onda se javi da raspravljamo. Ne brukaj se decko. Toliko ste se osramotili s onim juce da se trebate pokrit jorganom
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 05 maj 2014, 19:40

Razumijem da je kisa sigurno "otjerala" nekih 3000 ljudi da dodju na stadion, no definitivno je trebalo pod Bijelim Brijegom biti vise ljudi, najmanje 3000 (ne 2000 koliko pise na NFSBiH), pogotovo jer je bilo skoro 90% sigurno da ce Zrinjski ovjeriti titulu. Što se tice Širokog, oni protekle cetiri sezone (od sezone 2010/11) imaju prosjecnu posjetu od 770 (npr. u sezoni 2009/10 su imali cak preko 1500) tako da me to uopste ne cudi sto su opet zakazali sa posjetom iako su stalno u vrhu. Također, Široki uvijek ima drasticno vecu posjetu kao gost (ove sezone 1725) nego domacin (ove sezone 690) u ove protekle sezone, ocigledno ljudi ih vise postuju van svog mjesta nego kod njih samih.

Mislim, ne zanima me toliko ni Zrinjski ni Široki osim kada igraju u Evropi, ali me boli sto nasa liga ima tako mizeran prosjek posjete, pogotovo ove sezone koji iznosi svega 1250...

P.S. Zrinjski ove sezone ima posjetu 1727, Velež 982. U gostima Zrinjski ima posjetu 1296, Velež 1163. Da barem imate ispravne podatke kada se vec prepucajete.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2014, 19:42

AnelZ je napisao/la:P.S. Zrinjski ove sezone ima posjetu 1727, Velež 982. U gostima Zrinjski ima posjetu 1296, Velež 1163. Da barem imate ispravne podatke kada se vec prepucajete.
:kafa:

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 05 maj 2014, 19:42

AnelZ je napisao/la:Razumijem da je kisa sigurno "otjerala" nekih 3000 ljudi da dodju na stadion, no definitivno je trebalo pod Bijelim Brijegom biti vise ljudi, najmanje 3000 (ne 2000 koliko pise na NFSBiH), pogotovo jer je bilo skoro 90% sigurno da ce Zrinjski ovjeriti titulu. Što se tice Širokog, oni protekle cetiri sezone (od sezone 2010/11) imaju prosjecnu posjetu od 770 (npr. u sezoni 2009/10 su imali cak preko 1500) tako da me to uopste ne cudi sto su opet zakazali sa posjetom iako su stalno u vrhu. Također, Široki uvijek ima drasticno vecu posjetu kao gost (ove sezone 1725) nego domacin (ove sezone 690) u ove protekle sezone, ocigledno ljudi ih vise postuju van svog mjesta nego kod njih samih.

Mislim, ne zanima me toliko ni Zrinjski ni Široki osim kada igraju u Evropi, ali me boli sto nasa liga ima tako mizeran prosjek posjete, pogotovo ove sezone koji iznosi svega 1250...

P.S. Zrinjski ove sezone ima posjetu 1727, Velež 982. U gostima Zrinjski ima posjetu 1296, Velež 1163. Da barem imate ispravne podatke kada se vec prepucajete.
ali, ali ovo je nemoguće!? pa njih je tri milje otišlo na grbavicu jedne godine, kako se to ne računa? ništa, najbolje da ih sačekamo do iduće sezone kao i svake godine ;)

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2014, 19:44

Velež je časnim i poštenim proljetnim dijelom definitivno vratio publiku...vidjećete u budućnosti.Skoroj.
Vječno u našim srcima.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 maj 2014, 20:03

tepsija je napisao/la:Velež je časnim i poštenim proljetnim dijelom definitivno vratio publiku...vidjećete u budućnosti.Skoroj.
Klimatizirani navijači :mrgreen:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 maj 2014, 20:16

miki651 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Velež je časnim i poštenim proljetnim dijelom definitivno vratio publiku...vidjećete u budućnosti.Skoroj.
Klimatizirani navijači :mrgreen:
Ako se za titulu borite sa 1200 ljudi za opstanak vas nebi bilo 80 :lol: :lol: :lol: malo je smjesno raspravljati i usporedjivati simpatizere od rodoca do rastana s crvenom armijom razasutom od Tokija do San Diega i Sj Pola do Australije. Da ne spominjemo region gdje se djavoli protezu od Dubrovnika Stoca preko Mostara Konjica Sarajeva do Doboja. Ne mahnitaj decko i nakloni se crvenoj armiji
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 maj 2014, 20:32

Uvijek neki izgovori te bili u federalnoj ligi te vodi nas mafijaš, pa vodi nas sda pa vodi na sdp pa sbb pa svašta nešto je krivo što arena zjapi prazna. Zanimljivo uvijek su drugi krivi ko biva drugi im sastavljaju uprave i dovode trenere.
Uostalom tako je lakše sjedit ćućit i čekat pomoć iz sarajeva da bio se krenulo na bolje. A tanko to ide vrijeme prolazi :D Vaši gradski rivali zadali su vam zadatak koji vi teoretski ne možete ispunit ni u maštama a kamoli u zbilji.
I tako dok ćućite i žalite se na urote i kmečite drugi idu naprijed a vi nastavite suze po forumima o nepravdi svjetskoj i ostale bezvezarije.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2014, 20:36

Gdje se održava noć plemića?
U Cimu,Raštanima,Rodoč,Ortiješ,Bijelo Polje...e jadan ne bio.
Velež se voli posvuda...i ako izborimo Evropu jednom,vidjećeš kako ste mizerni.
Mađarski plemići,reanimiriani u ratu,u Međugorju....90% grafita je u veliko U sa krstom u sredini...o čem dalje da pričamo.
Jedan obični politički klub kojem je navažnije od svega hš...pametnom dosta.
Vječno u našim srcima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 maj 2014, 20:37

miki651 je napisao/la:Uvijek neki izgovori te bili u federalnoj ligi te vodi nas mafijaš, pa vodi nas sda pa vodi na sdp pa sbb pa svašta nešto je krivo što arena zjapi prazna. Zanimljivo uvijek su drugi krivi ko biva drugi im sastavljaju uprave i dovode trenere.
Uostalom tako je lakše sjedit ćućit i čekat pomoć iz sarajeva da bio se krenulo na bolje. A tanko to ide vrijeme prolazi :D Vaši gradski rivali zadali su vam zadatak koji vi teoretski ne možete ispunit ni u maštama a kamoli u zbilji.
I tako dok ćućite i žalite se na urote i kmečite drugi idu naprijed a vi nastavite suze po forumima o nepravdi svjetskoj i ostale bezvezarije.
Ne skreci s teme. Arena ne zjapi. Na areni je ljudi kad se bori za opstanak ko vas kad vam treba odlucujuca za titulu. Smjesni ste oca mi. Polako se dize armija. Mi smo na 25% kapaciteta dok ste se vi protegli s miljom i dvjesto da ste se osramotili za sva vremena :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.