Ja ga ne mogu zbog njegovog stalnog cirkusa i konstantnog prodavanja igraca uz dovodjenje stranaca. Nisam iz Zagreba, al volio bi da ima sto vise juniora Dinama u ekipi. Drugi ljudi imaju svoje razloge zasto ga ne zele. Neki kazu da poslovanje nije transparentno, ali nikad nista nije dokazano. Neki kazu da uprava nije legalno izabrana, to stoji, al mene npr. takva stvar ne zanima puno, jer mi se cisto je*e tko je i kako u upravi ako ce bit normalan i radit normalno za dobrobit kluba. Bas kao sto je netko naveo na nekom postu prije o izboru uprave prije 30-40 godina.sonik24 je napisao/la:Zasto su navijaci protiv Mamica, koliko mi je poznato u njegovoj eri je Dinamo zgrnuo veliku lovu, od lige prvaka i transfera, e sad znam da on gura familiju kroz Dinamo, ali realno ko nebi???
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
ma ja sam svjestan da ponekad napravi cirkus, ali i novinari njega vole bocnuti da bi on pravio cirkus, inace, znam samo za pozitivne stvari odkad je Mamic na celu Dinama, eto, ako grijesim volio bi da me ko ispravi!?
Prelistaj jedno 100-150 stranica ove teme ako te bas zanima. Ili prelistaj stranicu "Zajedno za Dinamo".sonik24 je napisao/la:ma ja sam svjestan da ponekad napravi cirkus, ali i novinari njega vole bocnuti da bi on pravio cirkus, inace, znam samo za pozitivne stvari odkad je Mamic na celu Dinama, eto, ako grijesim volio bi da me ko ispravi!?

Previse je tu toga da bi se moglo samo tako objasniti. Eno ti video na prosloj stranici pa vidi sta radi navijacima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zabrana ulaska navijača na tribine,prodaja mladih igrača,katastrofalni rezultati u Europi (U zadnjih 10 godina Dinamo je u 42 nastupa u grupnim fazama natjecanja u Europi ostvario samo 6 pobjeda. Stvari izgledaju još "bolje" kad se pogledaju zadnje 3 godine. U tom je razdoblju Dinamo odigrao 18 utakmica, ni jednom nije pobijedio i osvojio je tek dva boda od mogućih 54! )...sonik24 je napisao/la:ma ja sam svjestan da ponekad napravi cirkus, ali i novinari njega vole bocnuti da bi on pravio cirkus, inace, znam samo za pozitivne stvari odkad je Mamic na celu Dinama, eto, ako grijesim volio bi da me ko ispravi!?
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
sonik24 je napisao/la:...
„Genijalac“ iz Maksimirske šume i prazne tribine
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/226 ... K4wrqBC2DE" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je Mamić zamračio 30 milijuna eura
http://www.vecernji.hr/nogomet/iluzioni ... ura-928616" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Brat na brata-katastrofa iza vrata!
http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/iz-m ... -po-zakonu
Da,i toga ima.Izabrani se odvode u šator...Naš stadion je sada mjesto gdje se nad većinom (oni koji drugačije misle) koja trenutno pohodi istočnu tribinu provodi u povijesti sportskih događaja nezabilježena represija (između ostalog uvođenjem prostora za analni pregled!!!)
http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/iz-m ... -po-zakonu
Stici ce vas ruka pravde mamu vam...
. G.OVNA!!!

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svasta cuj analni pregled 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
50-tak navijaca uhiceno jer nisu bili na specijaliziranim mjestima, sramota od drzave, sramota od kluba... 

Samo pojest ko konj i otic im na pregled, pa nek pokusaju pregledat kad mi se otvor otvoriSarajlijc@ je napisao/la:Svasta cuj analni pregled

-
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:50-tak navijaca uhiceno jer nisu bili na specijaliziranim mjestima, sramota od drzave, sramota od kluba...
Zanimljivo kako ovi nisu uhićeni.Em što su na stepenicama em što stoje na dvije stolice.SiamoNoi je napisao/la:
Pretplata za stepenice
Sto palac dolje navijacima (ako mislis na momke s istoka), posljednima s cime mogu povezat ovaj klub?
Takvu volju i snagu treba imat'. Ja im se divim!
Takvu volju i snagu treba imat'. Ja im se divim!
Mozda misli na ozlijedenog zastitara.Hoce to tako kad na tribinu od 10ak tisuca ljude dodje 300-400,a ti trazis da svatko na svoje mjesto sjedne.Sami su si krivi kao sto su bili i 2010.kad su policajci uletili na tribinu u poluvremenu.
Da išta misli, ne bi napiso šta je napiso.SiamoNoi je napisao/la:Mozda misli
Koliko je ovo daleko otišlo, u PM...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Da li su vas dvojicu analno pregledavali pa ste toliko frustriranibazero je napisao/la:Da išta misli, ne bi napiso šta je napiso.SiamoNoi je napisao/la:Mozda misli
Koliko je ovo daleko otišlo, u PM...

Nisu.Insect_terminator je napisao/la:Da li su vas dvojicu analno pregledavali pa ste toliko frustrirani
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Dobro došli u Sjevernu Koreju
Logor Maksimir u službi jedne obitelji na račun građana grada Zagreba!
Nakon utakmice, par stotina navijača na istočnoj tribini okruženo je neprobojnim kordonom zaštitara i specijalne policije i u tom zatvoru na otvorenom proveli su sljedećih sat i pol.
http://www.****.net/**** ... 2uDLKL4lL5100-njak ljudi provelo je dobar dio noći u marici i policijskoj postaji zbog nesjedenja na svom mjestu na stadionu, policija je više od sat i pol nakon završetka utakmice na stadionu zadržala oko 400 ljudi sa Dinamovim članskim iskaznicama, godišnjim ulaznicama (među kojima je, ponavljamo, bilo ljudi od 50-ak godina), dakle na Dinamovom stadionu bez razloga se maltretiralo članove tog kluba.
Logor Maksimir u službi jedne obitelji na račun građana grada Zagreba!
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dobro- ... 45210.aspx
Ne razumijem da netko moze podrzavat ove Mamiceve poteze. Ova tribina prima 9000 ljudi i na njoj nije bilo ni 1000, bilo je puno manje od 1000 i ne razumijem zasto se moralo sjediti na svojim mjestima. Kad na toj tribini ima 7-8 tisuca ljudi, onda nek bude da se sjedi na mjestima, jer netko moze kupit za cijelu obitelj 7-8 karata u nizu i da onda ne moze sjesti na svoje mjesto.
Jos jedna stvar je da mi rodjak prica kako su na jednoj utakmici svi trazili centralni sektor, ali da na blagajnama uopce ne je*u zivu silu, daju im kako oni zele, a ne ono sta trazis. Bezobrazluk teski.
Jos samo da podju kaznjavat navijace zbog stojanja na tribini i prestat cu pratit hrvatski nogomet u kompletu, kako klupski tako i reprezentativni.
Ne razumijem da netko moze podrzavat ove Mamiceve poteze. Ova tribina prima 9000 ljudi i na njoj nije bilo ni 1000, bilo je puno manje od 1000 i ne razumijem zasto se moralo sjediti na svojim mjestima. Kad na toj tribini ima 7-8 tisuca ljudi, onda nek bude da se sjedi na mjestima, jer netko moze kupit za cijelu obitelj 7-8 karata u nizu i da onda ne moze sjesti na svoje mjesto.
Jos jedna stvar je da mi rodjak prica kako su na jednoj utakmici svi trazili centralni sektor, ali da na blagajnama uopce ne je*u zivu silu, daju im kako oni zele, a ne ono sta trazis. Bezobrazluk teski.
Jos samo da podju kaznjavat navijace zbog stojanja na tribini i prestat cu pratit hrvatski nogomet u kompletu, kako klupski tako i reprezentativni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.