FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 maj 2014, 23:52

suti i vici masala i za ovo sto sad ide..u Kaknju odlicno kako su bili praznici, nema prevoza, kako nema svijet para...

a najbitnije je, trebaju godine i godine proci da se neke stvari sloze ko prije , da ljudi vrate povjerenje u grupu pa zapucaju ponovo na gostovanja masovno kao prije..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 04 maj 2014, 23:53

sekretar je napisao/la:@staragarda

U pravu si. Stoji to,prvo Orasje,pa onda dalje. Ali realno najkvalitetnija ste ekipa,imate najbolju atmosferu oko ekipe i sve ostalo. Ja vam licno zelim srecu. Ali kazem vam,bit ce jako tesko i zajebano. Jer je to jedino mjesto gdje jos mozete kiksati. I bit ce svasta. Najbolje je da vas ode 3 hiljade dole i okupirajte stadion,bude li mucke zapalite ga :D
Nas i da se skupi 3000 dzaba bi bilo, jer nema gostujucim navijacima ici na gostovanje a u Rodoc se nije moglo ni kada nije bila zabrana, jer oni ne mogu garantovat sigurnost i vrate te kuci.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 04 maj 2014, 23:53

Pa to je kljucna utakmica. Oragnizovati se,skupljati pare,donacije,sponzore i klub neka pomogne oko autobusa,prevoza i svega. Moze se organizovati ako hoce :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 23:54

fukara1919 je napisao/la:
sekretar je napisao/la:@staragarda

U pravu si. Stoji to,prvo Orasje,pa onda dalje. Ali realno najkvalitetnija ste ekipa,imate najbolju atmosferu oko ekipe i sve ostalo. Ja vam licno zelim srecu. Ali kazem vam,bit ce jako tesko i zajebano. Jer je to jedino mjesto gdje jos mozete kiksati. I bit ce svasta. Najbolje je da vas ode 3 hiljade dole i okupirajte stadion,bude li mucke zapalite ga :D
Nas i da se skupi 3000 dzaba bi bilo, jer nema gostujucim navijacima ici na gostovanje a u Rodoc se nije moglo ni kada nije bila zabrana, jer oni ne mogu garantovat sigurnost i vrate te kuci.
plus to sto si napisao...mada,ici ce raje i dole
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 23:57

sekretar je napisao/la:Pa to je kljucna utakmica. Oragnizovati se,skupljati pare,donacije,sponzore i klub neka pomogne oko autobusa,prevoza i svega. Moze se organizovati ako hoce :)
kakvi brate crni autobusi :? :D ..jel ti covjek gore napisa za organizovani odlazak navijaca bilo gdje a posebna prica je taj rodoc

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 05 maj 2014, 00:00

Zabrana je skinuta,ali izgleda samo za kup utakmice Sarajeva i Celika. Koji **** i taj Branitelj igra ovu ligu kad ne mogu normalno primiti navijace i sve ostalo. Za koga se igra onda u Rodocu....Glupost.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 maj 2014, 00:08

sekretar je napisao/la:Zabrana je skinuta,ali izgleda samo za kup utakmice Sarajeva i Celika. Koji **** i taj Branitelj igra ovu ligu kad ne mogu normalno primiti navijace i sve ostalo. Za koga se igra onda u Rodocu....Glupost.
cuj,sto igraju ovu ligu :? :? ...pa da mogu uzet kakav kesh od prodaje utakmica i za pranje para,naravno...imas tih par klubova koji su DJL i koje ama bas niko i ne gleda al egzistiraju..igraju na nekim livadama ,bez gledalaca naravno... daleko od kamera,ociju javnosti ali sa vremena na vrijeme im se poklopi da odlucuju o necem bitnom..to je prilika koja se ne propusta...ne postoje nesto strasno dugo al nemaju ni svrhu osim gore navedenog

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 05 maj 2014, 00:44

Sve je ovo dobro napisano za rodoc dole murija trazi bilo sta da te vrati i bez zabrane ! o tome cemo poslije orasja i svakako ne na ovom forumu :D ima ovih internet ranika nema veze neka ih :mrgreen: ionako nas ide bruka na gostovanja a budale nek budu kod kuce samo nek se ne prave pametni previse nedo bog ostat ce takvi :lol:

da dodam samo.....
- 3 utakmice kod kuce da igramo sa 150 % i da dobijemo naravno (zna se kad se najmanje ocekuje dodje kiks)
- srebrenik 99% dobijamo mnogo smo jaci i komsije sigurno nece toliko "zapeti" protiv nas
- U rodocu mozemo i izgubiti I STVARNO AKO JEDINSTVO DOBIJE SVE DO KRAJA ETO IM TITULA DZABA ONDA

a naravno ja se nadam da u rodocu necemo izgubiti :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 05 maj 2014, 10:29

Pozdrav iz Zvornika od navijaca Drine!Samo da znate da velika vecina Zvornicana bez obzira na nacionalnost ,prizeljkuje da se Sloboda vrati u Premijer ligu!Za one koji ne prate ligu RS Drina se poslije tri godine pauze ponovo vraca u premijer ligu.Ajde da ne pretjeram ,u srijedu igramo zaostalu utakmicu protiv Mladosti iz Gacka u Zvorniku i ako to dobijemo otvaramo šampanjac :lol:
Gdje da idemo u Bihac na gostovanje a Tuzla tako blizu,vjerujem da Sloboda nece prokockati ova 2 boda prednosti.
Jest da je Sloboda realno veci klub od Drine ,ali predlazem prvu sezonu dok se ne stabilizujemo i mi i vi 3 za 3 :mrgreen:
Šalim se naravno,puno srece u preostalih 5 koraka do Premijer lige!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2014, 11:48

Lijep pozdrav za sve navijače Drine i grad Zvornik,ovo se ne odnosi za one koji tipuju beograđane crveno bijele ili crno bijele :mrgreen:

Nacionalizam na stranu,to je za levate i papke.Ako Bog da igramo na jesen u PL utakmicama,mada iskreno sumnjam da će biti 3 za 3 jer objektivno i ovako smo jači od vas (uz dužno poštovanje) :mrgreen: + bit će milionskih pojačanja (Azmir je rekao ako uđemo u PL dovode se milionska pojačanja).

Jeste li konačno sredili/uradili ulice one centru grada? :mrgreen:

@zla2;

imaš PP ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2014, 12:26

nego treba se dobro pripremit za Radoc :)..Jedinstvo do kraja dobija sve i u Kaknju..tu su bodovi sa politicke strane dobil...tako u Radoc treba da ide armija navijaca nema tu izgovora treba da ide 2000 ljudi u koloni :)..ali nema razloga za brigu mi smo u usponu i ne treba nam nikakva pomoc ne treba se i dalje prodavat idati da te neko ucjenjuje...jer oni nikad nece biti ono sto smo mi sad , a mi cemo biti jos jacii bolji po svemu iz godine u godinu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 05 maj 2014, 12:45

SaltCityAttack je napisao/la:nego treba se dobro pripremit za Radoc :)..Jedinstvo do kraja dobija sve i u Kaknju..tu su bodovi sa politicke strane dobil...tako u Radoc treba da ide armija navijaca nema tu izgovora treba da ide 2000 ljudi u koloni :)..ali nema razloga za brigu mi smo u usponu i ne treba nam nikakva pomoc ne treba se i dalje prodavat idati da te neko ucjenjuje...jer oni nikad nece biti ono sto smo mi sad , a mi cemo biti jos jacii bolji po svemu iz godine u godinu.
daj ba ljudi malo realnosti,cuj 2000 ljudi u Rodoc,ko da je Rodoc mjesto kod Simin Hana :shock: +sto je u srijedu utakmica radni dan i skola,sta vam je ba :shock: ako bude 50 ljudi ja nam skidam kapu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2014, 12:49

dobro bolan kakvih 2000 logicno da nece otici pa da je i vikend pa mozd acka i da je organizovano...to se onako kaze da se sto vise ljudi odazove :)..vidis da sam stavio smjeska nakon sto sam to napisao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 05 maj 2014, 13:11

Eo' citam ovaj PDF gotovo svaki dan, al mi se mrsko nesto oglasavati. Eh sad, cijeli zivot ovdje zivim rodjen sam u TZ i naravno crveno-crno od rodjena. U ulazu mi zivi Sarajka, za koga bih trebao navijati :crazy: Elem, citam non stop:Čaršija, centar grada, Tuzlanski i sl. Jbt, malo me to pocelo nervirati. Sta jesu to neki komplexi??? Imam par jarana koji nisu iz TZ a navijaju za Slobodu. Gledam cak i po plakatima: Samo jako, čaršijski?!?! Ne kontam, hoce li mi ko objasniti?? To ako si iz Ciljuga i navijas za Slobodu, ne mozes doci na utakmicu?. Malo je glupo zbog mase ljudi koji dolaze na nase utakmice a nisu iz grada. I nadam se da je ono izmjenjeno: Ko ne skace, Tuzlak nije.... :beba:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2014, 13:15

O kakvom vi organizovanom gostovanju pričate,pa da nas vrate 5 minuta prije Mostara nazad za Tuzlu :roll: + svi znamo kako je prošlo gostovanje u Rodoču zadnji put,ova gamad navijači Svinjskog jedva čekaju da mi dođemo.Zbog toga bi volio da nas ode puno,mada su šanse tanke/nikakve.

Vjerujem da će Ćiro spremiti ekipu za Rodoč ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 05 maj 2014, 13:20

krmpotich je napisao/la:Eo' citam ovaj PDF gotovo svaki dan, al mi se mrsko nesto oglasavati. Eh sad, cijeli zivot ovdje zivim rodjen sam u TZ i naravno crveno-crno od rodjena. U ulazu mi zivi Sarajka, za koga bih trebao navijati :crazy: Elem, citam non stop:Čaršija, centar grada, Tuzlanski i sl. Jbt, malo me to pocelo nervirati. Sta jesu to neki komplexi??? Imam par jarana koji nisu iz TZ a navijaju za Slobodu. Gledam cak i po plakatima: Samo jako, čaršijski?!?! Ne kontam, hoce li mi ko objasniti?? To ako si iz Ciljuga i navijas za Slobodu, ne mozes doci na utakmicu?. Malo je glupo zbog mase ljudi koji dolaze na nase utakmice a nisu iz grada. I nadam se da je ono izmjenjeno: Ko ne skace, Tuzlak nije.... :beba:

nije izmjenjeno,Sloboda je uvijek bila Tuzlanska i bit ce..nema razloga da se privikavamo vama pa da ne pjevamo tu pjesmu,vi sa strane trebate da dodjete na utakmicu ako volite Slobodu i da se smatrate jednim od nas tj.Tuzlacima...a sad ako neka budala nekom nesto kaze okrenes glavu i boli te briga,takvih svugdje ima,ne samo kod nas :)
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 05 maj 2014, 13:36

solar1987 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:Eo' citam ovaj PDF gotovo svaki dan, al mi se mrsko nesto oglasavati. Eh sad, cijeli zivot ovdje zivim rodjen sam u TZ i naravno crveno-crno od rodjena. U ulazu mi zivi Sarajka, za koga bih trebao navijati :crazy: Elem, citam non stop:Čaršija, centar grada, Tuzlanski i sl. Jbt, malo me to pocelo nervirati. Sta jesu to neki komplexi??? Imam par jarana koji nisu iz TZ a navijaju za Slobodu. Gledam cak i po plakatima: Samo jako, čaršijski?!?! Ne kontam, hoce li mi ko objasniti?? To ako si iz Ciljuga i navijas za Slobodu, ne mozes doci na utakmicu?. Malo je glupo zbog mase ljudi koji dolaze na nase utakmice a nisu iz grada. I nadam se da je ono izmjenjeno: Ko ne skace, Tuzlak nije.... :beba:

nije izmjenjeno,Sloboda je uvijek bila Tuzlanska i bit ce..nema razloga da se privikavamo vama pa da ne pjevamo tu pjesmu,vi sa strane trebate da dodjete na utakmicu ako volite Slobodu i da se smatrate jednim od nas tj.Tuzlacima...a sad ako neka budala nekom nesto kaze okrenes glavu i boli te briga,takvih svugdje ima,ne samo kod nas :)

CCCCCCC, jesi ti procitao moj post??? Rekoh ti ko zivi u mom ulazu(pretpostavljam nemas pojma ko je to), Brcanska Malta cijeli zivot. Naravno da je Tuzlanski klub, nije iz Jajca ocigledno nisi kompetentan dati odgovor. Fala bogu da i ja nesto ne simpatisem ljaxefone, ali ako lik dodje iz Doknja, hoce li on skakati na frazu:Ko ne skace....??

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2014, 14:04

krmpotich je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:

CCCCCCC, jesi ti procitao moj post??? Rekoh ti ko zivi u mom ulazu(pretpostavljam nemas pojma ko je to), Brcanska Malta cijeli zivot. Naravno da je Tuzlanski klub, nije iz Jajca ocigledno nisi kompetentan dati odgovor. Fala bogu da i ja nesto ne simpatisem ljaxefone, ali ako lik dodje iz Doknja, hoce li on skakati na frazu:Ko ne skace....??
U pravu si. Bolje da bude "ko ne skace fukara nije...". Mi se prije nekada "davno" za ove mladje nismo dijelili na tribini na tuzlake i na ostale, zato nas je znalo biti po 15.000 na Tusnju i svi navijali. Za mene su svi koji navijaju za SLobodu isti, ma odakle bili.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 05 maj 2014, 14:48

ja ne mogu da vjerujem kako se nadje ovako jedan pilot i pokrene raspravu neku !! ti da si dosao na tribinu znao bi da ljudi iz kalesije zivinica i drugih gradova nikad nisu bili bolje prihvaceni nego sad !!! ako si gledao utakmicu na TK i citao ovaj forum nemoj matereti sad pametovat........
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 05 maj 2014, 15:32

Gorki je napisao/la:Lijep pozdrav za sve navijače Drine i grad Zvornik,ovo se ne odnosi za one koji tipuju beograđane crveno bijele ili crno bijele :mrgreen:

Nacionalizam na stranu,to je za levate i papke.Ako Bog da igramo na jesen u PL utakmicama,mada iskreno sumnjam da će biti 3 za 3 jer objektivno i ovako smo jači od vas (uz dužno poštovanje) :mrgreen: + bit će milionskih pojačanja (Azmir je rekao ako uđemo u PL dovode se milionska pojačanja).

Jeste li konačno sredili/uradili ulice one centru grada? :mrgreen:

@zla2;

imaš PP ;)
Sredjene su ulice sve ,sad smo pravi grad :lol:
Vjerujem da ce biti pojacanja al gdje nadje ovo milionska pojacanja,odvadi malo :mrgreen: Šalim se ,Sloboda zasluzuje da bude po meni u prvih5-6 ekipa u Premijer Ligi,s obzirom na navijace,igracki kadar i sve ostalo.
Samo da znaš,nismo ni mi bez para bice pojacanja !A ovo za one koji kako kazeš tipuju beogradjane ,nemoj tako druze.Evo ja sam što kazu od malih nogu simpatizer C.Zvezde,namjerno necu reci navijac.Ne vidim u tome ništa loše,to ti je isto kao što neko npr.voli Ajax ili Inter.Ako vec moram reci Pravoslavac sam i Srbin,ali vjeruj mi Bosnu dozivljavam kao svoju zemlju isto kao i ti i ne dijelim ljude po naciji i vjeri.Mozda kad bi krenula diskusija vjerovatno bi se našle neke stvari oko kojih se ne slazemo npr.u politici ,ti mozda imaš razlicito mišljenje u odnosu na mene u nekim stvarima ,ali to nije razlog za svadju!Nek to riješavaju politicari,realno oni su i zakuvali.
Sport treba da zblizava i ujedinjuje ljude,u tome i jeste njegova ljepota.Kad se zakotrlja lopta razlike nestaju,više nije bitno ko je crn,bijel,Bošnjak ,Srbin ,Hrvat ili nešto drugo.
Sportski pozdrav iz Zvornika sa sredjenim ulicama :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.