@kad_kako evo brate ako i ti razmisljas sa burazom ali hajde onda da uzme se da smo tu negdje skupa
http://www.tiqiq.com/tiqiq/singleevent. ... widgetid=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator/ica: rio_Ferdy88
prva klasa! samo nemojte zaboravit deku i gunjSaltCityAttack je napisao/la:evo uzeo sam sad ulaznice za utakmicu za 21 decembar zadnja utakmica sezone taman sigurno ce biti vazna pobjeda protiv rivala Lionsa..vidim postavise ponudu snizenje za ovu utakmicu i odmah sam uzeo..jest da sam gore na vrhu ali ebiga 150$ poprilicno dobra cijena za ralziku od drugih utkamica gore ne mozes naci ni za 300
@kad_kako evo brate ako i ti razmisljas sa burazom ali hajde onda da uzme se da smo tu negdje skupa
http://www.tiqiq.com/tiqiq/singleevent. ... widgetid=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostaje da vidimo hoce li se ovo odraziti na draft...Mike Reiss ✔ @MikeReiss
Filed to ESPN with @FieldYates: Patriots are signing veteran DE Will Smith, formerly of the Saints, per ****.
Da je da neko k'o Minnesota prosle godine uleti s 4-za-1 razmjenom, leglo bi nam k'o budali samar.amerosm je napisao/la:Ostaje da vidimo hoce li se ovo odraziti na draft...Mike Reiss ✔ @MikeReiss
Filed to ESPN with @FieldYates: Patriots are signing veteran DE Will Smith, formerly of the Saints, per ****.
Moja predpostavka je ta da ce u prvom krugu uzeti TE-a, u drugom DL-a, a u trecem krugu LB-a cime bi pokrili sve pozicije u ekipi.
Sutra navečer, inače nakon Thomasa i Sherman produžio sa Seahawksima, najplaćeniji CB u ligi, 14mil po sezoni, 4 god.Mig_Mig je napisao/la:Kad pocinje draft?
ako se kojim slučajem probudim da, u normalnom slučaju nerandy_moss je napisao/la:Ima li nas koji ce gledati veceras?
Ne pada mi napamet da cijelu noc presjedim da bi kod 29 pick-a saopstili da su Patriotsi napravili isto sto i protekle godine na draft-u.randy_moss je napisao/la:Ima li nas koji ce gledati veceras?
Teska situacija.Rodman je napisao/la:Gledao bih al' imam obaveza rano ujutru. Probat ču popodne nači negdje na netu pa pogledati.
@randy - Mogli bi vi dobiti nasljednika za Tomicu ako padne do vašeg picka.
Mislim da su male sanse da zadrzimo Revisa iduce godine, ako bude trazio ugovor poput Shermanovog.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sutra navečer, inače nakon Thomasa i Sherman produžio sa Seahawksima, najplaćeniji CB u ligi, 14mil po sezoni, 4 god.Mig_Mig je napisao/la:Kad pocinje draft?

2:00hCLS je napisao/la:U koliko je veceras draft ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.