Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Prcic i Zec ce biti na spisku za Brazil ako se budu gledali sportski kriteriji,kvalitet,forma itd.. nazalost iza njih ne stoje menadzerske agencije,nemaju jak lobi,to je u nasem slucaju nazalost hendikep. Ali ipak mislim da ce preovladati razum,i da ce se naci na spisku...u suprotnom selektor je sam sebi napravio medvjedju uslugu, i sebi i ekipi ce bez razloga navuci ogroman pritisak i gnjev navijaca i pitanje je kako ce to uticati na atmosferu u reprezentaciji,na pripremama...
Je li ovo Maminjo dosao kupit poziv za Besica, nadam se da je imao dosta vremena i da je uspio 

Hoće, baš će Prcić i Zec unijeti nemir u reprezentacijubosnas_ je napisao/la: i sebi i ekipi ce bez razloga navuci ogroman pritisak i gnjev navijaca i pitanje je kako ce to uticati na atmosferu u reprezentaciji,na pripremama...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoce ne brini kad pocnemo gubit ...Virtu4l je napisao/la:Hoće, baš će Prcić i Zec unijeti nemir u reprezentacijubosnas_ je napisao/la: i sebi i ekipi ce bez razloga navuci ogroman pritisak i gnjev navijaca i pitanje je kako ce to uticati na atmosferu u reprezentaciji,na pripremama...kad sudija označi početak utakmice na Maracani, niko se neće sjećati ni Zeca ni Prcića.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U nas je velika stvar to sto su odnosi toliko losi da ne mogu biti puno gori ali ipak svjetsko prvenstvo ce to pogurati u drugu stranu. Ako budemo prosli grupu nahebali smo jer Susic produzuje a ako ispanemo to je lose jer ce onda poceti rat iz svih oruzja pa ce puno prljave robe izaci vani. Znaci ne pise nam se dobro nikako ili permanentno postajemo germanija ili kaos nastupa. Za to je najvecim djelom zasluzan Susic ali opet bolje i da postanemo germanija nego da se vratimo na nivo Albanije jer ce Osim uvjek Susica pokrit pa ce se igraci razbjezat. Znaci u nas ko i obicno situacija normalna sve shebano.

Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 04 maj 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Naravno, to će biti i moja prva reakcija. Da su tu Prcić i Zec oderali bi ArgentinuElegant je napisao/la:Hoce ne brini kad pocnemo gubit ...Virtu4l je napisao/la:Hoće, baš će Prcić i Zec unijeti nemir u reprezentacijubosnas_ je napisao/la: i sebi i ekipi ce bez razloga navuci ogroman pritisak i gnjev navijaca i pitanje je kako ce to uticati na atmosferu u reprezentaciji,na pripremama...kad sudija označi početak utakmice na Maracani, niko se neće sjećati ni Zeca ni Prcića.

Zec nije novi repki, svi ga poznaju i nebi bio toliki problem, Prcic je igrao za mladu repku tako da je to normalno

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Hodzic je bolji od Zeca a da ne pricamo da ce napraviti puno bolju karijeru, njega treba zovnuti kao treceg spica jer realno valjda onaj trenerski diletant je skontao da moze samo sa jednim spicem igrati stoga taj sa klupe bi trebao biti Ibisevic, treci moze biti Hodzic. Prcic mora dobiti poziv, mlad, klasa vise u odnosu na antitalenta Susica i prosjecnog Hadzica koji nikad u zivotu nece vidjeti tribine francuske lige a kamoli upisati nastup.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekujem sutra ovakav spisak od Papeta:
Begovic, Fejzic, Avdukic
Spahic, Bicakcic, Mujdza, Vranjes, Zukanovic, Sunjic, Kolasinac, Avdija
Salihovic, Hadzic, Medunjanin, Pjanic, Ibricic, Misimovic, Lulic, Visca, Hajrovic
Dzeko, Ibisevic
22 igraca, preostala pozicija pripasce Tin Svenu, Zahirovicu, Besicu ili Zecu. Mislim da nece pozvati obojicu, i Besica i Zeca, kad je vec najavio samo jednog, naravno, volio bih da se obojica nadju na njemu, vidjecemo.
Begovic, Fejzic, Avdukic
Salihovic, Hadzic, Medunjanin, Pjanic, Ibricic, Misimovic, Lulic, Visca, Hajrovic
Dzeko, Ibisevic
22 igraca, preostala pozicija pripasce Tin Svenu, Zahirovicu, Besicu ili Zecu. Mislim da nece pozvati obojicu, i Besica i Zeca, kad je vec najavio samo jednog, naravno, volio bih da se obojica nadju na njemu, vidjecemo.
Goalgetter je napisao/la:Ocekujem sutra ovakav spisak od Papeta:
Begovic, Fejzic, Avdukic
Dzeko, Ibisevic
Ta 22 budu 100%, a spisak je od 30. Vjerujem da ce i Stevanovica pozvati jer je manje vise standardan ovo proljece.
Kako god okrenem u 30 bi MORALI bit' Prcic, Besic i Zec. Ali bojim se da ce tu biti igraci iz mlade repke koji igraju PL BiH samo da popune broj..
- DonCorleone
- Kontakt:
To je to, ide banana Hadzic na SP. Ako Besic ne bude na spisku, nece valjati nikako, ali nikako. Susic Tino Sven bio bi kap koja bi prelila okean.Goalgetter je napisao/la:Ocekujem sutra ovakav spisak od Papeta:
Begovic, Fejzic, Avdukic
Dzeko, Ibisevic
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mene sto se tice, nemam nista protiv ako Hadzic ili Tino budu na spisku. Ali pod uslovom da je Besic tu, koji je zasluzio da bude na njemu prije ove dvojice. A i po igrackim kvalitetama, miljama je ispred ove dvojice, sto bi momak i dokazao u pripremnim utakmicama i treninzima.
I ne znam do kada ce vise taj Ibricic biti univerzalac u reprezentaciji. Dobar je igrac na svojoj poziciji, ofanzivnog veznog, ali brate neka ga vise prestanu forsirati kao spica ili desno krilo, pozicije koje ne zna igrati. Zec mora biti pozvan kao 3. napadac.
I ne znam do kada ce vise taj Ibricic biti univerzalac u reprezentaciji. Dobar je igrac na svojoj poziciji, ofanzivnog veznog, ali brate neka ga vise prestanu forsirati kao spica ili desno krilo, pozicije koje ne zna igrati. Zec mora biti pozvan kao 3. napadac.
Definitivno 24 igraca dolaze na pripreme,fol ne zna se hoce li Mujdza biti zdrav.A Mujdza nam javlja stalno da trenira punom parom i da bi mogao igrati u zadnjem kolu
Eto braticu poziva,mozda fol kao 24-om
Moram priznati,vrlo lukavo iz vise razloga da bas on bude 24

Eto braticu poziva,mozda fol kao 24-om

Moram priznati,vrlo lukavo iz vise razloga da bas on bude 24

Nema zime Ibro ce igrat zadnjeg veznog, treci napadac Avdija, lijevo krilo Tino ako slucajno Ibisevic zakaze. Nas selektor je takticki prejak i organizirat ce nam novu kamikaze taktiku. Nesto slicno kao Srbi protiv Gauchosa. Odmah je danas u Nezavisnim dao naslutit da je sutrasnji dan povijesni. Pa mi cemo izgleda na SP bez zadnjeg veznog koja lakrdija. Tjerajte ga dok nije kasno.Ja se nadam da je ovo lazna vijest ili on nece sutra znati sta je danas reko.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da je danas Pape obratio paznju na neke igrace dva sarajevska kluba. (Cimirot & Hodzic).
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ja bi prije ovog debila pozvao pandzu ili sanela jahicaGoalgetter je napisao/la:Ocekujem sutra ovakav spisak od Papeta:
Begovic, Fejzic, Avdukic
Dzeko, Ibisevic

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ova tema moze pod kljuc do...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jedini nacin da bi svih par miliona bh. selektora bili zadovoljni je taj da Susic pozove sve igrace koji se spominju na ovoj temi. Plus sto bi sa 200 igraca na prvenstvu bili dobro pokriveni na svim pozicijama u slucaju povreda, kartona i slicno. 
Ali zato bi nas letovi i hoteli kostali pravo malo bogatstvo.

- donniedarko
- Kontakt:
Postovani Calcio , jel pozvao najbolje sto imamo ? Sta ti mislis ?calcio je napisao/la:Jedini nacin da bi svih par miliona bh. selektora bili zadovoljni je taj da Susic pozove sve igrace koji se spominju na ovoj temi. Plus sto bi sa 200 igraca na prvenstvu bili dobro pokriveni na svim pozicijama u slucaju povreda, kartona i slicno.

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, guillermo, signalidunapark, Venom i 33 gosta.