Patnja za oči, ali doslovno. Ja ne znam kako ostali, ali ja više silom gledam ove utakmice, obično izgasim između 35-40min pa se ponovo uključim u II pol. Jednostavno se nema šta viditi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Neki će reći, pravi Navijač gleda i kada je najteže. Pa sjećam se sezone dok su još Massaro i Simeone igrali, mislim da smo tada završili 13. Ali nije bila ovolika glavobolja gledati utakmicu, bilo je dobrih poteza, nogometnog štimunga... ovdje se zaista nema šta vidjeti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Lose sa obadvije strane, mada smo mi za trunku nesto bolji. Samo se bojim da nam se te 2-3 prilike na kraju ne obiju o glavu kao sto to uobicajeno biva.
Presporo ovo sve ide, nigdje ideje sta napraviti u napadu vec se u nedogled tusi lopta. Ubaciti Hondu i Pazza, pa vidjet sta oni mogu.
i da vas podsjetim da iducu igra mister bonera... nismo ga dugo imali prilike vidjeti
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.