Kad je to Širokom bilo bitno.
Nije prica o Širokom nego o tome da Sparsi, po svemu vidjenom, previse
trenutacno ocekuju od pojedinih (a iskreno nisu me impresionirali ti najveci potencijali koji su navodno vec za ABA ligu, ima tu potencijala, al jos jako puno rada takodjer, naravno kao i kod nas), odnosno trener sam im je poletio kako bi momcad s ovim igracima kao nositeljima (pazi, naglasavam nositeljima) uz nesto pojacanja mogla igrati ABA ligu. Sto je za mene potpuno deplasirano i neuvjerljivo.
Eto ako nikakav drugi argument ne mogu upotrijebiti, pored cinjenice sto nisu ni Mladost ni Igokeu dobili u dvije utakmice, uzet cemo da im je najveci uspjeh jednom dobiti posljednoplasiranu momcad ABA lige, koja je sad jos i pomladjena.
Ima vremena za njih, ne znam cemu tolika prica ili potenciranje da ih netko omalovazava ili sta vec, cisto se prokomentirase gore navedene (nicim osnovane) izjave i osvrnu na misljenja pojedinaca koja su bila, kako se ispostavi, jednako neutemeljena. Nista vise. Nikakvo nasladjivanje, ismijavanje, omalozavanje, sta li, ali eto kao sto rekoh ispada ne smijes nista reci, inace ispada tako, iako se pokazalo kroz sve ove godine da je Široki i njegovi navijaci dostojanstven i u pobjedi i u porazu, za razliku od brojnih drugih, tako da ja cestitam Sparsima na prikazanom i na korektnosti i vise srece iduce godine.
Nesto sam danas pregledavao stare postove, bit ce rijetki visak vremena. Steta nekih drugih vremena, nekih drugih rivalstava, veceg naboja, zvucnijih imena, napetijih serija, punijih dvorana, izjednacenije lige, boljih momcadi, ali i naravno najbitnija i najkrucijalnija stvar - steta nikad prezaljenog giganta, strucnjaka ex-yu kosarke koji je prerano otisao na krilima ''The Jet'' Masona, gospodina ARSA.

Ako itko zna jel ziv taj dobrucudni slatkorijecivi starac, placam mu godisnju pretplatu za ArenaSport i SportKlub samo da baci koji strucni komentar na temu.
...Život za Široki...