Idemo Sanjine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
eto danasnje stanjezgembo89 je napisao/la:JEl gledo ko Prcića danas na kojoj je poziciji igrao vodim 90 min ,a nije bilo na areni pa sam gledao Paderborn M.Vrancica
Isto ko što ti forsiras Štilića zbog Želje kojeg Pape nikad neće pozvat na SP,kao što neće ni Jahića,al izgleda to samo tebi nije jasno... Nije Prcić kriv što igra za Sochaux,i što je zanimljiviji ljudima od poljske lige ili švicarske... Nit ga zanima što je Hodžić bolji od Tine Sušića,svejedno neće dobit poziv ni za prijateljsku...Virtu4l je napisao/la:Ma 90% njih nikad nije gledalo Prcića, ali bučni su samo zato jer je to IN
džaba se furaš na ElegantaVirtu4l je napisao/la:Ma 90% njih nikad nije gledalo Prcića, ali bučni su samo zato jer je to IN
Hoćeš da kažeš da ga rishe i slični gledaju?legenda reala je napisao/la:džaba se furaš na ElegantaVirtu4l je napisao/la:Ma 90% njih nikad nije gledalo Prcića, ali bučni su samo zato jer je to IN
Ti si dokazao o Prcicu koliko znas kad si ga prozivao grijačem klupe,kad se momak tek oporavio i nije bio ni fizicki ni psihicki spreman za utakmicu... Ja te uvjeravao u suprotno,i sad kad igra standardno,ti opet pokusavas biti pametan.. Sigurno da cu prije gledat Prcića nego onu oranicu na Grbavici i kako igrači izlaze iz onog Kokošinjca ispod lima i okolo ograda ko da je razdoblje 1941-1945 !!! I uz sve to liga je naštimana...Virtu4l je napisao/la:Hoćeš da kažeš da ga rishe i slični gledaju?legenda reala je napisao/la:džaba se furaš na ElegantaVirtu4l je napisao/la:Ma 90% njih nikad nije gledalo Prcića, ali bučni su samo zato jer je to IN
Mene samo interesuje zbog kojeg k.u.rca ti glumiš Engleza... Ismijavao si momka kad se vratio poslije povrede i ono dobijao 10-15 minuta pred kraj,i znao si napisat grijač klupe i te blesave smajliće lijepit,i ti i Calcio... Sad ga više ne možeš ismijavat,jer se vratio u potpunosti i standardno igra,počeo si da komentarišeš ko koju utakmicu gleda...Virtu4l je napisao/la:Kakvi argumenti? Za šta? Meni je Prcić drag igrač. Nisam ja kriv što je glup k'o kauč na razvlačenje.
Jedna od najglupljih izjava u istoriji sporta. Igrač sa 20 godina kaže 'nema se više svrhe nadati'.Prcić: Hvala Nogometnom savezu BiH na dosadašnjoj saradnji
„Nema se više svrhe nadati. Odlučio sam zahvaliti našem Nogometnom savezu na saradnji."
Ja sam Boga mi davno pubertet prošao,i hvala Bogu nisam imao problem sa bubuljicamaVirtu4l je napisao/la:Nije zdravo nervirati se u pubertetu, bubuljice još više napadaju.
[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Google Adsense [Bot], meecko, napapijri1987, Tracy3McGrady i 24 gosta.