Cestitam na tituli, jbg, nije zasluzeno ali kroz zivot se ne ide sa zaslugama vec ko se bolje snade.
Po meni Siroki je apsolutno zasluzio, ali nije se snasao kako treba, vi iskoristili sansu i njima mahanje poslali. Tako je to u zivotu. Neces ti, hocu ja! tako, jos jednom cestitke na boljoj snalazljivosti.
Sto se evrope tice, pogledajte sve Zeljine prijasnje tekme u ligu prvaka, i pokusajte izvuci pouku.
LP je sasvim druga dimenzija od LE. Tu te protivnik natrpa kada osjeti da si pao, sto psihicki sto fizicki, greska se odmah placa, tako da to nije kao god nas u ligi gdje protivnik ne zna iskoristiti kada mu ponodis. Dakle, cuvajte se trpanja u 5 min, i radite da ekipa ne dozivi pad, kakav Zeljo uvijek dozivi i zelim vam srecu.
Nego, zanima me par sljedecih stvari.
Posto su EUFA pravila za LP rigoroznija vjerujem da cete moci igrati jedva drugo predkolo pod Bijelim Brijegom. Ali sta dalje?
Da li ste planirali neku rekonstrokciju?
Ja sto bih jedino dodao na vasem stadion, jeste postpuna adaptacija zapada po svim UEFA pravilima, tj krov postaviti, napraviti prije istog mjesta za novinare, stolice dodati i oko tribine sve sto treba, zatim srediti travnjak i to bi bilo to. Moja procjena, nekih 3 mil KM za sve to.Mislim da bi sa tim mogli igrati cak i grupnu fazu LP.