FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Ja racunam da ce Travnik ostat jer ako sutra pobjede Zvijezdu ostaju i onda mi sami odlucujemo o svojoj sudbini
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Support your local club !
Možda i ostanu ako Vitez odigra za njih i pobijedi Rudar. U suprotnom Travnik leti iz lige.KonjicBOY je napisao/la:Ja racunam da ce Travnik ostat jer ako sutra pobjede Zvijezdu ostaju i onda mi sami odlucujemo o svojoj sudbini
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Izjave trenera povodom jučerašnje utakmice.
Igrač utakmice u Bugojnu bio je naš golman,Emir Mulać.
Izjave trenera povodom jučerašnje utakmice.
Igrač utakmice u Bugojnu bio je naš golman,Emir Mulać.
ovo je bilo jako vazno da se neizgubi sto se i ucinilo. sada sve zavisi od samog igmana.znaci pobjede kuci i to je to
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Sad je Iskra otpisana i borba se vodi izmedju Igmana i Buducnosti.Mladost je ovom smijurijom u Orasju osigurala opstanak.Igman ima laksi raspored,sve zavisi od njih samih...
Nadam se da ostajet u ligi, iskreno bih volio da izbacite ove prodane duse iz Banovica, sretno, sa pobjedama kuci i 3 boda od Troglava vi ste i iduce sezone clan ove lige 

Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 04 maj 2014, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
To bi i trebalo biti jer je evo Travnik ostao u PLu tako da ispadaju 3 kluba.Sad je sve u našim rukama,imamo 3 kod kuće i Troglav i sa 12 osvojenih bodova mi ćemo se i iduće sezone takmičiti u 1. ligi FBiH
Rudar je odigrao nerijeseno u Vitezu i slijedece kolo docekuje nemotiviranog Zeljeznicar,a travnik gostuje u BL tako da nije osigurao opstanak?KonjicBOY je napisao/la:To bi i trebalo biti jer je evo Travnik ostao u PLu tako da ispadaju 3 kluba.Sad je sve u našim rukama,imamo 3 kod kuće i Troglav i sa 12 osvojenih bodova mi ćemo se i iduće sezone takmičiti u 1. ligi FBiH
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
zakuha se.Rudar uze bod ,više se nezna ko kome prodaje bodoveKonjicBOY je napisao/la:To bi i trebalo biti jer je evo Travnik ostao u PLu tako da ispadaju 3 kluba.Sad je sve u našim rukama,imamo 3 kod kuće i Troglav i sa 12 osvojenih bodova mi ćemo se i iduće sezone takmičiti u 1. ligi FBiH
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Znam ali ja vjerujem da će Željo moći uzeti bar bod Rudaru i tako ostaviti Travnik u Pl..esprit24 je napisao/la:Rudar je odigrao nerijeseno u Vitezu i slijedece kolo docekuje nemotiviranog Zeljeznicar,a travnik gostuje u BL tako da nije osigurao opstanak?KonjicBOY je napisao/la:To bi i trebalo biti jer je evo Travnik ostao u PLu tako da ispadaju 3 kluba.Sad je sve u našim rukama,imamo 3 kod kuće i Troglav i sa 12 osvojenih bodova mi ćemo se i iduće sezone takmičiti u 1. ligi FBiH
-
- Kontakt:
Nazalost sve je jasno, Igman sad zavisi od drugih ,mladost nemoze se stici ocito,a daj boze da travnik na kraju opstane ,tesko jako tesko
Zelji gori 3ce mjesto ako kiksaju ostaju bez evrope
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma Travnik ostaje 90 %. Željo mora dobiti ako misli u Evropu,a neće biti čudo i ako Travnik donese bod(ove) iz Banja Luke...
Ukoliko Sarajevo uzme kup četvrtoplasirani tim Premijer lige ide u Evropa liguRule_hz je napisao/la:Zelji gori 3ce mjesto ako kiksaju ostaju bez evrope
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Sarajevo ima priliku da osvoji Kup i tako igra pretkolo Evropske lige, ipak finale je finale gdje mogu naravno i da izgube, i oni zadnje kolo trebaju da pobijede kod kuće Radnik i dođu na 58 bodova, tako da ako Željo kiksa u Prijedoru past će na 4 - to mjesto i ostati bez Evrope, osim ako komšije osvoje Kup, pa tako onda 4 - ti tim na tabeli izbori pretkolo, to bio neki scenario za Želju.....a što se tiče Rudara oni kod kuće nemaju šta da izgube moraju ići na sve ili ništa, i čekati rezultat iz Banja Luke, ovaj njihov gol danas na kraju donio nam je pravu dramu do samog kraja 

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Sretno sutra i našim momcima i Travniku da ostane u PLu... Sigurno je da će sutra sve oči biti uprte na utakmicu u Banja Luci i Prijedoru.
KonjicBOY je napisao/la:Sretno sutra i našim momcima i Travniku da ostane u PLu... Sigurno je da će sutra sve oči biti uprte na utakmicu u Banja Luci i Prijedoru.
Iskreno druže, vi ispadate sutra.. Željo će pustiti utakmicu u Prijedoru jer ima dužan Rudaru od prosle sezone, isto je bilo među zadnjim kolima .. Travnik nažalost ispada, tako da će to povući jos jednu ekipu uz Prve lige federacije, to je uz već ispali Troglav i otpisani Iskru, vjerovatno Budućnost i Igman, jer Mladost DK ima para, kupuju gdje mogu tako da vjerujem da će oni ostati .. dosta zavisite od sutrašnje utakmice protiv Gradine ali nažalost ne zavisite sami od sebe, morate se i u druge uzdati .. a odavno u ovoj ligi para vrti gdje burgija nece ..
Igman do kraja sezone osvaja 12 bodova i sa ovi 27 sto imaju to je 39..Budućnost ako sutra i uzme utakmicu do kraja sezone ne mogu do 39..mladost ima 31 bod i do kraja imaju "sigurni" 9bodova(40)+utakmicu u Bugojnu..teško,teško ako sutra Travnik izleti iz lige..Sretno vam bilo!!gradina4 je napisao/la:KonjicBOY je napisao/la:Sretno sutra i našim momcima i Travniku da ostane u PLu... Sigurno je da će sutra sve oči biti uprte na utakmicu u Banja Luci i Prijedoru.
Iskreno druže, vi ispadate sutra.. Željo će pustiti utakmicu u Prijedoru jer ima dužan Rudaru od prosle sezone, isto je bilo među zadnjim kolima .. Travnik nažalost ispada, tako da će to povući jos jednu ekipu uz Prve lige federacije, to je uz već ispali Troglav i otpisani Iskru, vjerovatno Budućnost i Igman, jer Mladost DK ima para, kupuju gdje mogu tako da vjerujem da će oni ostati .. dosta zavisite od sutrašnje utakmice protiv Gradine ali nažalost ne zavisite sami od sebe, morate se i u druge uzdati .. a odavno u ovoj ligi para vrti gdje burgija nece ..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se sa prethodna dva komentara.. Volio bih da Budućnost i Igman ostanu u ligi prije Podgrmeča npr od kojeg su kvalitetniji sigurno ali teško sad..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Naravno da je tesko kad sugavo Bratstvo daje utakmicu Banovicima... FUJ !!!!
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 15 gostiju.