Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ko ce propustit ?*p!p!t@* je napisao/la:I ne mogu da vjerujem da ću propustiti najbitniju utakmicu Nets-a ove sezone.
A ja brate, imam nekih neodloživih obaveza, i to baš od 6 sati, tako da ne vjerujem da ću stići da pogledam i minutu utakmice.lucif3R666 je napisao/la:ko ce propustit ?*p!p!t@* je napisao/la:I ne mogu da vjerujem da ću propustiti najbitniju utakmicu Nets-a ove sezone.
Svaki mu se pixel pozlatio.lucif3R666 je napisao/la:tu je vedator da snimak ostavi
Nek proigraju Deron i JJ, a Mirza da uzme koju minutu PP-u koji nece moci bazen pogoditiChinaglia je napisao/la:mislim da će večeras zvijezde Netsa da proigraju, dakle Pierce, Johnson i D-Willdo sad ni jednu tekmu nisu odigrali, a da su dvojica od njih trojice odigrali odlično, uvijek je samo jedan iskočio
večeras moraju dvojica, u suprotnom će vjerovatno izgubiti
uz naravno poene sa klupe
samo da ona ružna rugoba ne igra
aferim momciluko, amin, mislio sam da je u 2 opet veceras tekma bas mi bilo krivo ali dobro je moci ce se gledatiiii idemo mirzasuhakrpa je napisao/la:Nek proigraju Deron i JJ, a Mirza da uzme koju minutu PP-u koji nece moci bazen pogoditiChinaglia je napisao/la:mislim da će večeras zvijezde Netsa da proigraju, dakle Pierce, Johnson i D-Willdo sad ni jednu tekmu nisu odigrali, a da su dvojica od njih trojice odigrali odlično, uvijek je samo jedan iskočio
večeras moraju dvojica, u suprotnom će vjerovatno izgubiti
uz naravno poene sa klupe
samo da ona ružna rugoba ne igra
![]()
Samo da oni prodju dalje, da gledamo Mirzu jos.
mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum, kako ste? Spremni. Mirza preko 20 poena.7 trica
Bassha je napisao/la:Zanima me da li je jos neki igrac osim Mirze sa balkana u PO ?
mirzatele je napisao/la:Bassha je napisao/la:Zanima me da li je jos neki igrac osim Mirze sa balkana u PO ?
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 11 gostiju.